‘Vader die dochters vriend doodschoot zou het niet eens zijn met hun relatie’

17
'Vader die dochters vriend doodschoot zou het niet eens zijn met hun relatie'

De man die zaterdagochtend de 17-jarige vriend van zijn 18-jarige dochter doodschoot, zou het niet eens zijn met de liefdesrelatie van zijn dochter en het slachtoffer. Dat schrijft de Surinaamse krant De Ware Tijd. Volgens de krant is de vader, de  61-jarige Bisoendew S., intussen als verdachte aangemerkt en in verzekering gesteld.

Volgens verklaring van de vader zag hij iemand dichtbij een raam van zijn woning staan en dacht dat die persoon een inbreker was. Dat was echter de 17 jarige Pawan Rampedarath (foto), het vriendje van zijn dochter. Hij heeft toen met zijn jachtgeweer op de jongen geschoten, die in zijn buikstreek werd geraakt en kwam te overlijden.

In opdracht van het Openbaar Ministerie in Suriname, is zijn ontzielde lichaam door de politie in beslag genomen. In het belang van het onderzoek heeft de politie van het bureau Houttuin ook het jachtgeweer, waarvoor de schutter een vergunning had, in beslag genomen meldt de politie.


17 REACTIES

 1. Ik zat gisteren met mijn vrouw te praten en vertelde haar het verhaal( waar gebeurde in weg naar zee) over kaapwa Few, die de vriend van zijn dochter en vader doodschoot omdat hij het niet goed vond om religieuze redenen. Ik opperde dat tegen mn vrouw en zei dat dit zomaar ook zoiets kon zijn, vader niet eens met het neukertje van zijn dochter. AI BOI SARI TORI.
  Het is in en intriest. Ik wens de familie heel veel sterkte toe.


  Maak melding

 2. Kijk Suresh ( cq laf trolletje ) is precies het voorbeeld dat een klein deeltje domme achterlijke ongeschoolde ellendelingen bij alle geloven / etnicitieten voorkomt… k* mongool je spreekt namens een hele etniciteit….Ja precies domme eerwraak en zelfmoord komt weleens voor door tekort o.a. scholing tekort, geestelijke problemen, begeleiding etc… Maar jij gefrustreerde mietje gaat beweren dat het standaard is , is er bij jou iets mis gegaan?. Dat het bij jou familie fout zit ( waarschijnlijk trauma’s door onderontwikkeling, normen en waarden gebrek , inteelt of incest gezien je uitlatingen) wil niet zeggen dat de groter gedeelte ook zo is, niet ontwikkeld en wel probeert bij te dragen aan het hele land… ( Vraag maar aan je vader, die waarschlijk ook je neefje is… fijne dag!


  Maak melding

 3. Hahaha heb je poor-ede Wendy die is de riool niet eens waard… DIe wil dat mensen in de verdediging schieten en onbewust een onschuldig voorbeeld noemen, om de boel verdraaien en op te hitsen…Zelfbenoemde straat psycholoog hahahhaa…Jij moet helemaal niet over volkeren beginnen… Racisme en opruiing is strafbaar…denk maar niet dat jij anoniem alles kan doen, alles wat je al gedaan hebt is traceerbaar, maar op dit moment ben je maar een kleine strontvliegje. Ze denkt dat ze slim is ( IQ 30 ), komt ervan als onderontwikkeling, drugs, afgunst, vaderloosheid etc je omgeving is… Suriname gelukkig kan nog wel genezen…


  Maak melding

 4. Eerwraak is een eeuwenoud fenomeen. Vrouwen worden als bezit gezien van de familie en hebben niks te zeggen. De vader als man des huize zijn wil is wet. De dochter heeft de wet gebroken en de vader komt op voor de eer van de familie.

  Die grasmat was waarschijnlijk al bestemd voor een andere balspeler en de vader was kwaad want de grasmat kan niet meer onbevlekt worden overgedragen.


  Maak melding

 5. Mag je zondermeer iemand neerschieten die in nachtelijke uren op je erf is?????ik denk van niet.ik wil inbrekers en rovers geen vrijbrief verrschaffen.
  Was de indringer bewapend?Was indringer met inbraakpogingen bezig???
  Opsluiten is 1e maatregel.


  Maak melding

 6. Nee Glenn, je MOET een keer leren lezen, voor je iets nuttigs kan zeggen tenzij jij last heb van indoctrinatie / narcistisch omdraai politiek syndroom …. ik zeg dat RACISME strafbaar is…jij HEBT EEN groot PROBLEEM …mr pantoffelheld !!! Vrije meningsuiting is een groot recht tenzij zoals wettelijk bepaald : ” aanzetten tot haat, belediging van gezagsdragers en het verspreiden van leugens (laster en smaad)”. ben blij dat ze in o.a. GUYANA daar al wat aan doen… Dus nu kan je weer verder je huiswerk maken en werkelijk iets doen voor het land en volk… O ja jij was toch blij dat je SU verlaten had zei je laatst? ps als je dom wil lullen… doe het ff in je eigen omgeving aub… fijne avond


  Maak melding

 7. @ Glenn / wendy :

  update bron STARNIEUWS 13 Sep, 18:03 :

  ” Alessandro V. (27) is vandaag door leden van de Recherche Regio Midden aangehouden voor het beledigen van staatshoofd Chan Santokhi via sociale media. De man heeft via zijn Facebook pagina het staatshoofd van de Republiek Suriname uitgescholden. Tegen de verdachte werd officieel aangifte gedaan, waarna hij werd opgespoord en aangehouden, meldt de politie Public Relations.

  Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Alessandro V. ingesloten voor onder andere belediging staatshoofd, smaad, laster en belediging openbaar gezag ”

  Eindelijk regels…wordt ff slikken, maar anders wordt SU niet beter…
  Fijne avond!!


  Maak melding

 8. Als dochter een vriendje heeft waar papa niets van mag weten dan komt vriendje niet bij haar maar dan spreken ze ergens af. Overdag
  ik geloof niets van dit scenario.ik begrijp papa wel, hij dacht
  gewoon een dief, dat krijg je in een land waar tien jaar lang alles mocht
  die saka saka rooie bigie noso fossiel heeft veel leed veroorzaakt.
  Pompeo komt hem halen of komt voorbereidingen treffen om hem te komen halen.
  mijn advies aan allen die nog zijn reet likken, kies eieren voor je geld en smeer hem, verraad hem maar zorg dat jij er goed vanaf komt, het kan nu nog, straks is het laat


  Maak melding

 9. Deze man is gewoon de volgende president van Suriname. Is Santokhi ook niet zo begonnen? Hij schoot ook een ongewapende jongeman dood omdat hij dacht dat hij een dief was. Maar ja, hij schoot Boyke Bikharie in de rug! Deze man schoot het slachtoffer van voren. In de rug schieten lijkt mij een laffere daad. Overeenkomst: beide slachtoffers waren ONGEWAPEND!!


  Maak melding

 10. oppakken die Linco. Hij beschuldigt de president van Suriname van moord in koele bloede.
  Is hier onderzoek naar gedaan en afgehandeld?

  is er ook onderzoek gedaan naar de VIJFTIEN moorden door bigie noso?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.