VIDEO: Bestuurder rijdt EBS stroompaal kapot na mislukte inhaalmanoeuvre

15
VIDEO: Bestuurder rijdt EBS stroompaal kapot na mislukte inhaalmanoeuvre

Vrijdagmiddag is wederom een stroompaal van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) kapotgereden, als gevolg van roekeloos rijgedrag. De bestuurder van deze personenauto reed rond 16.30u een EBS paal aan de Hendrikstraat bij Chotelal cambio kapot, na een mislukte inhaalmanoeuvre.

De automobilist reed over de Hendrikstraat komende uit de richting van de Tweede Rijweg en gaande richting Derde Rijweg. Nabij de cambio haalde hij zijn voorrijder in. De bestuurder verklaarde dat hij tijdens het inhalen niet meer de gelegenheid kreeg om in te voegen op zijn rijhelft, toen er een tegenligger aankwam.

Op een bepaald moment verloor de man de controle over het stuur en ramde de stroompaal. Door de klap brak de paal vanuit de grond. De bestuurder kwam met de schrik vrij, maar het voertuig raakte zwaar beschadigd.

De Surinaamse politie kreeg de melding van het incident en ging ter plaatse voor onderzoek. Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig af te voeren. De politie van Uitvlugt is belast met het onderzoek.

Een live video van Waterkant.Net van de situatie ter plekke:

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/1467409783454119/

15 REACTIES

 1. Nou dan is het voor altijd afgeleerd. Is weer de vrijpostige, arrogante houding in het verkeer. Je wilt me niet zeggen dat de tegenligger uit de lucht is gevallen. Dus je moet de tegenligger gezien hebben maar de vrijpostige arrogante rijgedrag heeft gemaakt dat je koet ke koet moet inhalen anders raakt de weg op. Dit is het resultaat. Het kon fataal zijn afgelopen. De bestuurder moet een lot kopen.


  Maak melding

 2. Hoe kan men uitzichtloos inhalen ,hier kan ik met myn verstandt niet by,rondt dit tydtstip is het zeer onverstandig in d hendrik straat hardt teryden en ook ng in te gaan halen
  deze persoon was onder invloedt van kwade geesten of is er zelf een


  Maak melding

 3. Clarita, ik hoor al jaren, de palen worden geschoven een meter of zo en nou nogsteeds wordt geen aktie ondernomen?
  Het verkeer neem toe, overal zie je gaten langs de weg, infrastructuur is heel belangrijk voor een land, Suriname moet werken aan een goede infrastructuur inplaats een nieuwe stad bouwen in het binnenland,


  Maak melding

 4. Gelukkig is de tegenligger niet geraakt. Jammer dat de chauffeur van de witte auto nog leeft. EBS rekening is voor de veroorzaker. Rijbewijs voorgoed intrekken.


  Maak melding

 5. Dit is typisch iets voor Surinamers.
  Laten betalen voor de paal en alle kosten die eruit vloeien.
  Rijbewijs afpakken en afknippen en nooit meer een voertuig laten besturen.
  Deze persoon is niet geschikt voor om een voertuig te besturen.
  WEGPIRAAT.


  Maak melding

 6. Heel bijzonder, dat ze steeds tegen de palen aan rijden, ik vraag me af hoe ze aan hun rijbewijs komen, als ze niet kunnen rijden ih verkeer. Zeker z’n les geleerd, oto in de prak, misschien ook t leven gegeven, ellende aan de nabestaanden, de omgeving gedupeerd, en extra uitgave voor t land, ze hbbn al geen geld


  Maak melding

 7. Word tijd dat er een spoorlijn komt tussen Albina en Commewijne. Tussen Paramaribo, Saramacca, Coronie en Nickerie. En tussen Paramaribo, wanica, para en brokopondo.

  Misschien over 20 jaar…


  Maak melding

 8. Die idioot ziet en weet dat die weg smal is, tog haalt hij die nonsense uit.
  Voor zulke persoon moet die rijbewijs ingetrokken. RIJGEBRAG IS NIET TE SPREKEN. Gelukkig is er geen slachtoffer/ dood geval. SUMA POT A PAAL NA MINDRI PASI, NOH! JONGEN HOU OUDERS VOOR DE GEK, NIET ANDERE PERSONEN. ANDERS GA JE EEN ANDERE ACSEN KRIJGEN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.