Personen die passagiers naar Zanderij brengen moeten kopie ticket hebben bij terugkeer

12
klm-luchthaven-zanderij-suriname
Foto: (c) Anair80 Aviation Photography

Voor vertrekkende passagiers, die zaterdag tijdens de total lockdown periode in Suriname op de J.A.Pengel internationale luchthaven te Zanderij moeten zijn, wordt een uitzondering gemaakt om zich op straat te begeven.

Personen die vertrekkende passagiers naar Zanderij brengen, moeten een hard kopie van het vliegbiljet (ticket) bij zich hebben. Dit om als bewijs te dienen bij controle door de politie als men terugkeert van de luchthaven.

Op zaterdag 22 augustus is de vertrektijd van het vliegtuig uit Suriname vastgesteld op 18.00 uur. De aanmeldtijd is van 13.00- tot 16.00 uur. De kopie van het vliegbiljet zal vanaf 12.00- tot 18.00 uur als dekking gebruikt mogen worden om over straat te zijn.

De vertrekkende passagier mag door 2 personen naar de luchthaven worden gebracht. De politie vraagt om gelijk van de luchthaven te vertrekken, nadat de aanmeldprocedure van de passagier is afgehandeld.

12 REACTIES

 1. Goed bezig!!!! Eindelijk zul je rustig door kunnen rijden en hierdoor wordtvook de veiligheid van mensen gewaarborgd . Ik hoop van harte dat de mensen zich hieraan houden!


  Maak melding

 2. @ Koos

  Gelijk hebben ze, waar moeten deze mensen volgens jou naar toe ???? Er is in Su weinig plekken voor de mensen om te recreeren,( behalve het binnenland, en dit kost veel geld. )

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. held lockdown is al rotsooi. Wat im erg vind is dat moeders klagen dat ze geen eten hebben voor hun kinderen. Ze hebben geen brood. Kunnen niet kopen. En dahgoe Chan en zn boeler bende genieten.
  Moeders kunnen zaterdag en zondag gedn brood kopen. Kinderen raken ondervoedt.
  gemodereerd

 4. Zie dat het bericht vandaag 12 september is geplaatst maar gaat over augustus. De media is wel beetje laat hiermee. @Wendy. Ik weet niet wat Chan en zijn gevolg hiermee te maken heeft. De mensen hebben geen geld om brood te kopen. Zelfredzaamheid is geboden. Dan eten ze rijst of iets anders. Zelfs in draagkrachtige landen is het aanpassen. Kijk maar naar Amerika. Het was TAIHORI LIBI DE en nu a LIBI e GWE.
  .


  Maak melding

 5. Als je zaterdag en zondag geen brood kan kopen dan kon je op donderdag en vrijdag toch doen…

  Koop blom/deeg dan kun je je eigen brood bakken, is vers. Als je geen oven hebt dan kan je altijd nog pannekoek, roti of flatbread maken.
  Vroeger had men al die luxe niet, ze moesten toen veel meer zelf maken. Steek je handen uit de mouwen en doewet!


  Maak melding

 6. @HONGKONFREE, EXACT. MOET MEN MAAR DE HANDEN UIT DE MOUWEN STEKEN. KOM UIT EEN GEZIN VAN 12 KINDEREN EN HEB HET NOOIT SLECHT GEHAD, NOOIT HONGER. OP HET ERF WERD VAN ALLES GEPLANT. ER WAREN GEEN PAKETTEN DIE VANUIT WAAR DAN OOK KWAM. WE PLUKKEN NU NOG DE VRUCHTEN VAN WAT ONS IS BIJGEBRACHT. MENSEN LAAT DE HANDEN WAPPEREN EN NIET AAN WEELDE DENKEN. WEELDE HEEFT ONS VANDAAG IN DE SHIT GEBRACHT. HEBZUCHT EN LUXE. GROTER MOOUER TERWIJL WE GEEN CENT TE MAKKEN HEBBEN.


  Maak melding

 7. Wendy, hoe weet je dat moeders geen brood kunnen kopen? Ga je huis aan huis of zo. Nee hé, zijn die vrouwen die de hele dag op Facebook zitten en de oudste op de 5 anderen laten letten, toch. Vaders ontbreken. Klagen op faya pepre; “zo’n tijd hadden we al uniform-pakketten, v bouta”.
  Zielig voor die kindjes, ik hoop dat de ghetto-boys iets voor ze kunnen doen. In ieder geval niet het voorbeeld v moeder overnemen. 99,9%.


  Maak melding

 8. Suri knolgewassen zijn voedzamer dan white flour zonder voedingswaarde. Mensen wordt wakker en ga juist in deze tijd gezond eten .
  Van witbrood ja daar raak je ondervoed van.
  gemodereerd

 9. Suriname heeft meet voertuigen dan inwoners. We staan dagelijks in de file met een infrastructuur van lik me vestje. Verdienen weinig en maar leven om te laten zien dat we het hebben gemaakt. Nu wringt de pata en is het de schuld van iedereen behalve mezelf. Ik heb geen auto, geen luxe maar wel een goede dak boven mn hoofd, geen huur maar eigendom. Doe het met een fiets maar dagelijks stoomt mn pitje en goed ook. Wij moeten leren om prioriteiten te stellen. Laten zien dat we grote auto rijden, de mooiste kleding aantrekken is de wat of live. Nu is het gapen en klagen. Prijzen zijn het helal ingeschoten en wij maar pronken. We zijn jaren onverantwoordelijk bezig. Hosselen en denken maar aan vandaag(korte termijn denkers). Morgen zien we het wel. Het is nu covid dus mijn landgenoten govit. Doe iets nuttigs en productiefs. Klagen zal ons bij de bus doen belanden.


  Maak melding

 10. Het is makkelijk vinger aan te wijzen
  Kijk naar je zelf eerst en denk na , en zoek uit geef tips voor verbetering , voordat iets gaat schrijven…..Laat de autoriteiten zijn werk doen !
  Als je kinderen heb moet je voorbereid zijn
  Verwijt maken breng je nergens heen


  Maak melding

 11. Wendy toon respect ,want je kan iemand geen dagoe noemen Dat persoon is meer waard dan jou Het is belangrijk om elkaar te respecteren…Het land heeft al te moeilijk samen komen we zeker uit
  Zoals Ram hier schrijft neem zijn voorbeeld tenminste is er tog iemand die positief ingesteld is Good Job Pray to the Lord


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.