First lady neemt schenking van ruim 2.000 liter handsanitizers in ontvangst

19
First lady neemt schenking van ruim 2.000 liter handsanitizers in ontvangst

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft een partij van ruim 2.000 liter handsanitizers ten behoeve van een aantal ziekenhuizen in Suriname in ontvangst genomen. Dit gebeurde op vrijdag 11 september op haar kabinet. De donatie is mogelijk gemaakt door een groep investeerders met de overtuiging dat de werkers in de gezondheidszorg hun werk veilig blijven doen.

De first lady is dankbaar voor de schenking aan de ziekeninstelling. Ze benadrukte het belangrijke werk, dat de gezondheidswerkers uitvoeren. Ook zal zich ze inzetten voor het binnenhalen van meer materiaal voor de zorg. Ze noemde onder meer de medische mondmaskers die ook dringend nodig zijn bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

Nadat de presidentsvrouwe de schenking in ontvangst had genomen, droeg ze de handgel gelijk over aan de vertegenwoordigers van de ziekenhuizen. De schenking is mogelijk gemaakt door Ad van den Valk-Hotel en ressort Van den Valk NL-Curaçao, Piet Roelen, vastgoedbelegger uit België, Ron Wijnstekers, voormalig senior partner KPMG, Rob Boendhie, ondernemer (vastgoed en finance).

Jason van Genderen, directeur van het Regionaal Ziekenhuis Wanica toonde zich ook ingenomen met de geste aan de zorginstellingen. De medewerkers van het ziekenhuis kunnen heel goed gebruik maken van de handsanitizers, vooral in de strijd tegen het COVID-19 virus. Gezien de hoge prijzen in de winkels voor dit product, is hij blij dat het ziekenhuis deze uitgave voorlopig niet hoeft te plegen.

Ondanks het feit dat het aantal COVID-besmettingen aan het dalen is, riep hij eenieder op alert te blijven en de regels van de overheid in acht nemen. Als de cijfers een dalende trend blijven vertonen kan volgens Van Genderen de reguliere zorg weer optimaal opgepakt worden. De ziekenhuizen die in aanmerking zijn gekomen voor de schenking zijn het Militair Hospitaal, Academisch Ziekenhuis Paramaribo, ’s Lands Hospitaal en het St. Vincentius Ziekenhuis.

19 REACTIES

 1. Hoeveel geschenken heeft onze madammeke al niet in ontvangst mogen nemen, ze heeft een grote magazijn thuis, zal het druk hebben met de distributie.

  Hoe zal zij haar andere zeer “zware” en “gewichtige “taken uitvoeren.😜
  gemodereerd

 2. Maar Militair Hospitaal en AZP werken toch samen? Waarom ook niet een beetje naar het Diaconessen zkh en die van Nickeri en Albina?
  Trouwens het lijkt op de foto alsof Chantje in aantocht is.


  Maak melding

 3. Ooh ik zie veel potentiële investeerders uit de toerisme sector in Nederland, die een schenking hebben gedaan. Top, gaat echt de goede kant op. 👍

  De First lady heeft ook nog €50.000 ontvangen tbv de ‘Get skilled academy’. 👍

  Nou, ik stel voor: lady’s first 💃🏻


  Maak melding

 4. Koos, “een first lady om trots op te zijn” , Waldring is een heks, Mwa. Ieder zijn smaak.

  Ben je vergeten dat ze de pres willens en wetens niet heeft gewezen op het feit dat hij de statuten van Staatsolie verkeert heeft geïnterpreteerd, als een ervaren juriste.

  Ik wil niks lelijks over jouw meisje zeggen, maar dit riek naar……
  Een beetje ( ala koningin la tina Máxima) doortrapt misschien😜😜😜😜


  Maak melding

 5. Koos, kosteloos maar niet belangeloos, zij gaat wel genieten van alle privileges, Sinterklaas bestaat niet , je bent een volwassen vent, laat je niet voor de gek houden.


  Maak melding

 6. Dank je wel voor de donaties.
  Eindelijk een firstlady die weet wat haar taak is…ze heeft de schenkingen gelijk overhandigd aan de ziekenhuizen die de handsanitizers het hardst nodig hebben.


  Maak melding

 7. Koos 12 september 2020 At 16:44
  @Pony, de First Lady doet onbezoldigd werk bij Staatsolie. Niks aan de hand.
  =====

  Ja zo lust ik er nog wel eentje. En Leo Brunswijk zit er ook vanuit vaderlandsliefde. U bent te goed van vertrouwen denk ik.


  Maak melding

 8. Ray, ik ben alleen teleurgesteld in de politiek zoals het gespeeld wordt in Su, weinig opbouwend.
  We hebben 10 jaren ellende achter de rug, de hoofdschuldige is Bouterse met zijn incompetente regering. Volgens Pico, die vermeldt de wereld bank als bron, heeft de regering Bouterse het niet zo slecht gedaan. Lage inflatie en een groei van rond de 2%. Alleen, de groei is niet evenredig verdeeld, een grote groep heeft niet van de groei geprofiteerd.
  De Su overheid is bankroet dat is een feit, de Centrale Bank zit krap in cash, kan nauwelijks monetair optreden, moet alles overlaten aan de vrije markt van vraag en aanbod. De Overheidsbedrijven, zijn niet failliet, volgens pres Santhoki zijn ze allemaal failliet, maar dat is politiek gebral. In eerste instantie vond hij ze goed draaiende bedrijven, zoals Staatsolie .

  Wij hebben nu de regering Santhoki, maar die is al 8 weken aan het inventariseren met weinig of geen concreet beleid, hij verwijst naar 18 september.
  Ik verwacht persoonlijk niet zoveel van deze rechtse regering, waarom? Omdat ik ze deels verantwoordelijk houd voor de ellende van de afgelopen jaren.
  Ze hebben in mijn ogen te weinig gedaan als oppositie partijen, ze hadden de regering Bouterse naar huis kunnen sturen met steun van het volk, maar ze hebben het nagelaten terwijl ze wisten wat voor desastreuse beleid gevoerd werd.
  Ze wisten dat de Su Overheid naar de afgrond aan het afglijden was, maar ze hebben geen poot uitgestoken, ze hebben het laten gebeuren. Bij afspraken over de stuwdam hebben ze zelf mede ondertekend. De abop zat zelf enkele jaren in de regering, de VHP heeft constructief meegewerkt om Bouterse pres te maken.

  Moet ik dan vertrouwen hebben in deze leiders!!!

  Ze bakkeleien nog steeds over de te hoge munt koers, wiens schuld het is, terwijl zij verdomd goed weten dat ze zelf schuld aan hebben, de vorige en deze regering. De leiders hebben allen lijntjes naar de grote vrije markt spelers.
  Het is en blijf old boys groep, ons kent ons, was altijd zo , zal altijd zo blijven.

  Dus beste Ray, ik ben niet teleurgesteld omdat er een nieuwe regering is aan getreden. Voor de goede orde ik ben geen NDPer, ik ben een burger van het land en ben voor good governance.

  Als je een goed leventje wil leiden in Su, moet je niet voor de Overheid gaan werken. Er is geen economische groei bij Overheid.


  Maak melding

 9. Wat erg is dat je nu wereldwijd te lijden hebt met een virus.
  Alle rijke landen hebben buffers helaas is er in Sur flink geroofd.
  Als je wallet leeg is hoe vul je het weer ?
  Hoe betaal je $ 27.000 000.
  Onderpand staatsolie en goudsector.
  Wees reeel had dit nooit verwacht.
  Dit is pas bevolking laten creperen en dan verwachten ze dat nieuwe pres het zal opklaren met een toverstok.
  Laten wij denken en kijken wie dit heeft op zijn geweten.


  Maak melding

 10. A meisje koni, ik heb het niet gehad over haar intelligentie, je moet goed leren lezen, Koos ook, ik ken de madammeke niet eens, waarover ik het heb gehad is dat zij de laatste weken zoveel cadeau’s of goederen in ontvangst heeft mogen nemen, dat
  Ik mij hilarisch afvroeg, dan moet zij wel een grote magazijn hebben, en vindt ze wel tijd voor de andere taken.🤔😳

  Ik heb de naam Ingrid niet eens genoemd, jullie met jullie frustratie en lange tenen maken de vergelijking met Ingrid. Persoonlijk vind ik Ingrid aantrekkelijker, het is niet seksistisch bedoelt.

  BTW: first lady zijn is maar een aanhangsel van de gekozen pres, het stelt niks voor, zij heeft geen moeite hoeven te doen😜😜


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.