Aanrijding met dodelijke afloop op Oost-West verbinding

11
Aanrijding met dodelijke afloop op Oost-West verbinding

Bij een aanrijding vrijdagavond tussen twee voertuigen op de Oost-West verbinding in Suriname, is één persoon om het leven gekomen. De aanrijding vond plaats ter hoogte van Krama Oil. Één van de auto’s is in de goot langs de weg beland.

Twee personen raakten ernstig gewond en zijn per ontboden ambulance afgevoerd voor medische behandeling. Manschappen van het Korps Brandweer Suriname moesten ook eraan te pas komen om de slachtoffers te bevrijden.

Woensdagavond was er bij de onheilsplek ook al een ernstige verkeersongeval. Daarbij brak een auto in tweeën:

11 REACTIES

 1. wat denk je, er is bijna iedere dag wel een dodelijk aanrijding, de duivel loert op ieder straathoek naar potentiële slachtoffers.
  ☠💀 Fedie loert op jullie, blijf maar als een gek rijden, dan maak je hem heel blij😈


  Maak melding

 2. Je bent vrij om het zelf bij te houden hoeveel doden er op de oost – west verbinding vallen succes ermee
  gemodereerd

 3. Als je nu al zulks soort aanrijdingen krijgt met een wegennet met 2 rijbanen, wat zou ’t dan zijn als Surimaribo een wegennet had met 4 tot 6 rijbanen of ongelimiteerde autbahn. 3/4deel van de bestuurders daar hebben of geen rijervaring geen geldige rijbewijs en weten niet te handelen bij manoeuvres. Plus zijn die auto’s daar vaak van slechte kwaliteit. Dat zegt al genoeg hoe ze daar om gaan met de veiligheid van de burger.


  Maak melding

 4. Een weg aanleggen is een, maar het onderhoud is net zo belangrijk. De wegen in su zijn levensgevaarlijk vooral in het donker. Grote gaten en wegverzakkingen zijn normale zaken. Af en toe wordt er hier en daar een beetje gelapt met zand en teer. Bij de volgende regenbui is alles weer eraf. Sinds een jaar wordt er wegenbelasting geheven. Daar gaat maar 10% van naar onderhoud van wegen. Alle hoop op verbetering is gevestigd op de nieuwe regering.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.