13-jarig meisje verkracht door 17-jarige neef

21
politie-suriname-in-actie-nieuw

Een 13-jarig meisje is donderdagochtend verkracht door haar 17-jarige neef in het district Wanica. Waterkant verneemt dat de verdachte en het slachtoffer bij hun tante gingen logeren. De jongeman kwam uit Brokopondo en het meisje woont in Wanica.

Het slachtoffer lag in een kamer te slapen toen haar neef binnenkwam en haar verkrachtte. Na de daad ging de 17-jarige uit de kamer en ging in zijn eigen slaapruimte om te slapen. Het meisje liep naar de kamer van haar tante en vertelde haar wat er was gebeurd.

De tante liep meteen naar haar neefje en confronteerde hem met hetgeen haar nichtje had verteld. De jongeman ging toen direct uit de woning. Bij de politie werd melding gemaakt van het voorval waarna zij ter plaatse ging voor onderzoek.

Het slachtoffer is verwezen voor medische behandeling. De jongeman is niet aangetroffen. Afdeling Jeugdzaken in Suriname is belast met het verdere onderzoek.

21 REACTIES

 1. Waarom heeft het meisje zich niet verzet door te schreeuwen want tante was in ieder geval tuis. Waarom heeft het meisje de verdachte niet keihard in zijn kruis getrapt ? Maakt mij niet uit welke de etniciteit van dader en slachtoffer is.
  gemodereerd

 2. Deze neef kan misschien, verplicht worden om in Afghanistan, landmijnen te gaan opruimen!
  Meisje en familie, sterke!
  Politie, verzamel bewijsstukken, O.M.
  breng hem voor de rechter.
  Vonnis, mag richting… Afghanistan zijn.


  Maak melding

 3. @ Toetoe meme

  Misschien onder dwang, bedreiging pijn lekker schaamte etc etc, het is trouwens nog een kind hoor! En de dader is ook nog een kind, maar wel 1 tje die gestopt moet worden, en wel met een kogel die door kogel door zijn voorhoofd gejaagd moet worden. Opa Doely kan hier niks aan doen, want hij is zelf al oud en versleten. ”Mijn vriend Bullit, is de juiste persoon die hem in het gareel kan houden”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Incest en pedofilie in Suriname is alleen maar aan het toenemen. De regering, polities dienen harder op te treden om de jeugd (voornamelijk jonge meisjes) beter te beschermen!!!

  Met alle respect Families houdt ook je ogen open binnen je eigen gezin!!
  gemodereerd

 5. Toetoe meme wat brabbel je allemaal. Dat meisje is in haar slaap overvallen en verkracht hoezo gillen kruis trappen. Achteraf hier wat brabbelen is zo makkelijk. Die neef moet levenslang krijgen.
  gemodereerd

 6. Sorry hoor. Ik dacht dat discriminatie in Europa is uitgevonden. Iemand reageert gewoon als een dom kind djoeka torie. Waarom zal je het zo benadrukken. If a mang bing verkracht joe tjieng na so ie bo tak toe?!Doe normaal oe no aksie soema ning. Wij doen niet aan leedvermaak. Als je geen bal te zeggen heb doe het niet. Ie no kies pay. Domme otter!


  Maak melding

 7. bij deze lui moeten ze chemische castratie toepassen, zodat dat kleine ding niet meer groot kan worden en in zijn gedachte alleen nog bestaat o ja dit kleine ding heb ik alleen maar nodig voor om te pissen zeikstengel
  gemodereerd

 8. @Toetoe meme.

  Bij zedenmisdrijven zie je vaak dat het slachtoffer gewoon bevriest.Ze kunnen niet bewegen en geen geluid maken.Ze zijn letterlijk op dat moment fysiek en mentaal lamgeslagen.Het lichaam staat ws in de overlevingsmodus.


  Maak melding

 9. De verkrachter opsporen en zodanig straffen dat hij de gevangenis nooit meer zal verlaten.
  Ga geen excuses voor deze verkrachter proberen te zoeken hoor politie door de gemeenschap te vertellen dat de verkrachter minderjarig is en een kans verdiend!


  Maak melding

 10. oh wendytje wat bent jij hard,volgens mij moet die tante jou ook een paar goede slagen op je kop geven en als die paars wordt ja wat dan…….. vul zelf maar in
  gemodereerd

 11. Sommige hier zijn erger dan de verkrachter die verkrachter is misschien gestoord maar hier zijn ze zwaar gestoord als ik zo de straffen lees dan ben je niet goed in je hoofd kaster hersens
  gemodereerd

 12. Delano@@ Je hebt gelijk. Het zijn dezelfde ratelslangen die hier dagelijks tekeer gaan over politiek. Elkaar aanspreken over hun racistische gedrag is er niet bij. Het is blijkbaar met de paplepel ingegoten sinds hun geboorte.


  Maak melding

 13. Wat een trouwma
  Die klootzak
  Zijn nichtje ze is als een eigen zusje
  Zulke beesten beseffen ht niet
  Zulke lummels moeten impotent gemaak worden
  Wat voor een gevoel gt er nog zijn wat gt mt tante gebeuren
  Der eigen broer of zus gt de grootste vijand zijn
  gemodereerd

 14. Is dit India of Suriname?
  Op zich niks bijzonders hoor, alleen dat het tegen haar wil is gebeurd is verkeerd.
  Verder moet er flink geneukt worden. Wisten jullie dat als er veel meer werd geneukt, mensen veel minder tijd over zouden hebben om ruzie te maken, op rooftocht te gaan, te stelen, onzin uit te halen?


  Maak melding

 15. Ja moeders, zelfs de neefjes zijn niet te vertrouwen, ook de ooms,broers,zwagers,opa’s , stiefvaders, eigenlijk is geen enkel meisje in de buurt met alleen een man nog veilig. Ze zijn instaat een baby nog te verkrachten en de schuld te geven dat ze zijn verleid. Let gewoon extra op je dochters. 🙄


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.