Man die vriendin liet verdrinken in Surinamerivier wraakt rechters in hoger beroep

17
rivier-suriname
De Surinamerivier in Paramaribo

De man die veroordeeld is voor het vermoorden van de Almeerse Aradhana Nazir in 2015 in Suriname, heeft woensdag het gerechtshof in Leeuwarden gewraakt. Sharied S. uit Almere kreeg vorig jaar 20 jaar cel voor het opzettelijk laten verdrinken van zijn 29-jarige vriendin Aradhana Nazir in de Surinamerivier. De straf was conform de eis van het Openbaar Ministerie (OM).

De twee waren vanuit Nederland op vakantie in Suriname. Hij vertelde de politie dat zijn vriendin van een muurtje aan de Waterkant zou zijn afgerold en in het water met sterkte stroming terecht zijn gekomen. De man werd verdacht toen bleek dat hij anderhalve maand eerder een overlijdensrisicoverzekering van €300.000,- en uitvaartverzekering ter waarde van €10.000,- had afgesloten.

De rechtbank achtte bewezen dat de 39-jarige Amsterdammer in Suriname zijn vriendin doodde om 300.000 euro aan verzekeringspremie op te strijken. S. zegt zelf onschuldig te zijn en tekende hoger beroep aan omdat hij niet eens is met het vonnis. Afgelopen dinsdag diende deze zaak in hoger beroep in Leeuwaarden.

Nadat S. dinsdag de hele dag door het hof kritisch was bevraagd over de dood van Nazir en andere verdenkingen besloot hij aan het eind van de middag om de rechters te wraken, meldt Omroep Flevoland.

Hij vindt dat de rechters bevooroordeeld zijn en het dossier niet goed kennen. “Mij worden selectief stukken voorgehouden. Ik vind het niet erg dat mij het vuur aan de schenen wordt gelegd, graag zelfs, maar ik wil niet twintig jaar onschuldig vastzitten” zei hij volgens de omroep.

17 REACTIES

 1. Wat een K@olo klootzak om geld ga je toch je vriendin niet vermoorden !!! Mijn advies is ophangen aan de hoogste boom wat er in Almere te vinden is !!!! Ik zal maar niet over zijn etniciteit hebben, ”vuile teringhond man”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Ja, een smeerlap van de hoogste orde. Feiten en omstandigheden wezen onomstotelijk uit dat hij zijn zogenaamde vriendin heeft vermoord. Toen hij samen met zijn nieuwe vriendin naar Suriname ging om vakantie te houden, scheen hij samen met een andere vriendin in Nederland al plannen te maken met hoe zij hun nieuwe huis gaan inrichten. Ik had hem levenslang gegeven. Het is de dochter van iemand, de zus, de nicht, de schoonzus, de vriendin van iemand die hij met voorbedachte rade het leven heeft beroofd. En dit allemaal voor persoonlijke geldelijke gewin. Smerige tering hond.
  gemodereerd

 3. @J.Zwartmans,

  Uw toevoeging “Ik zal maar niet over zijn etniciteit hebben” heeft natuurlijk wel als gevolg dat u daar de aandacht (van anderen) op vestigt of is dit misschien juist uw bedoeling?.


  Maak melding

 4. Nederland zal ervoor zorgen dat deze moordenaar nooit meer vrijkomt of pas na 20 jaar mag hopen om vrij gelaten te worden.
  De rechters daar in Nederland laten zich niet intimideren door niemand.
  Dan praten we over Suriname,hier mag je met een veroordeling van 20 jaar aan je mars vrij en blij rond lopen.De politie en de rechters die zijn bang een moordenaar boos te maken want dan komt de moordenaar met wraakacties.Dus het beste is niet om het crimineel -en straf systeem van een ander land met die van Suriname te vergelijken.Die van ons stelt nils voor mits de nieuwe regering stappen onderneemt het te herstellen.


  Maak melding

 5. J.Zwartmans
  De hoogste boom in Almere die ik ken is een pepre bong in mijn tuin 😎 en op straat een dwerg Angalampoe.

  Trouwens over zijn etniciteit is dit wreed ja omdat gebruikelijk is kapoe en “koe.. cola”😣


  Maak melding

 6. Je weet toch dat je haar vermoord hebt? De man die niet over etniciteit wil.praten loop naar je moerm
  gemodereerd

 7. wanneer wordt de hoofd verdachte moordenaar voor 20 jaren opgepakt ingesloten in ons land,,,, dan zijn we tenminste met rust gelaten.. nu nog is er vrees en angst….
  gemodereerd

 8. Veel mensen weten niet hoe barbaarse moslim kunnen zijn, toch ding wang bana fa koullo nazir, als je niet 20 jaar wil zitten hang je zelf op, deze man weet als geen ander, maanden in een gehuurde appartement had hij ruzie ruzie, waarom omdat ING Ede Bing draai, hoe ga deze moeye opruimen, wellustige dagoe dit is met voorbedachterade, 300 000
  Loekoe sa hebzucht doe nanga ie, als hij die verzekering niet had afgesloten dan was er niks aan de hand, gado ne sribi, yoe poesa sma ina liba, je hebt iets slechts gedaan dus karma no liebi yoe zomaar


  Maak melding

 9. Deze meneer moet gewoon een leugentest doen, dan zal hij hard op zijn snoet vallen.

  De manier hoe alles gegaan is en het feit dat die verzekering ook niet zo lang geleden was afgesloten, maakt de zaak ook erg verdacht.


  Maak melding

 10. ja Jacko je verwoordt het weer goed, deze vent is een klojo van de grootste aard en die moet hier in Suriname en niet in Leeuwarden of waar ook in Nederland gestraft worden, maar in de Suriname rivier gegooid worden zodat de piranha stukje voor stukje het oplossen en er zal niemand over treuren


  Maak melding

 11. Zwartmans is een pseudoniem voor zwarte man aka blakkaman aka neger. Een neger alleen zal gelijk het etnische van opzoeken.
  gemodereerd

 12. Ik weet niet waarom Hindoe meisjes zo gek zijn op moslims..!

  Ze verlaten hun Familie s voor voor Moslims jongens ..

  misschien willen ze alleen rundvlees eten daarom ..


  Maak melding

 13. @Jaichand,

  Zijn volgens u dan moslims, christenen en atheisten mindere mensen? Of vergeet u nog een paar andere religies als minderwaardig neer te zetten? Met mensen als u zal de wereld een stuk beter worden. Uw wijze advies aan de hindoe meisjes zal gewaardeerd worden door de hindoe mannen die moeite hebben om een relatie op basis van gelijkheid aan te gaan of in stand te houden. Menig hindoe schoondochter of schoonzus (vooral in India maar ook bij Indiase diaspora) wordt in haar schoonfamilie gezien als een goedkope huishoudster die iedere dag te horen krijgt dat ze niet kan koken en onhandig en dom is. Misschien als dat veranderd is kunt u uw wijze raad aan de hindoe meisjes nog eens brengen.
  @Rob,
  Het geen ik net heb omschreven zal eerder de reden zijn dan het eten van rundvlees.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.