First lady ontvangt voorlichtingsboek over COVID-19

10
First lady ontvangt voorlichtingsboek over COVID-19

First lady Melissa Santokhi-Seenacherry heeft uit handen van schrijfster Indra Hu-Ramdas het boek Voorlichting aan kinderen en jeugdigen over het coronavirus en COVID-19 ontvangen. Deze overhandiging vond op het Presidentieel Paleis op woensdag 9 september plaats. Santokhi-Seenacherry is erg ingenomen met dit boek, te meer omdat zij momenteel bezig is met een televisieprogramma met kinderen im Suriname. Dit boek en de boodschappen uit dit boek kan zij delen met de kinderen die meewerken aan het programma.

Schrijfster Hu-Ramdas heeft dit boek speciaal overhandigd aan de presidentsvrouw, omdat zij van mening is dat covid-voorlichting momenteel cruciaal is en de first lady is voor haar een belangrijke schakel om de voorlichting over te brengen. In dit boek heeft de schrijfster de voorlichting en richtlijnen met betrekking tot het coronavirus op kindvriendelijke wijze neergepend, dat zelfs de kleinsten het begrijpen. “Als we COVID-19 willen tegengaan op welke manier dan ook, moeten we eerst weten wat het virus is, hoe het zich verspreid en op welke manier we het kunnen bestrijden. Dat kunnen we alleen doen middels voorlichting”, meent de kinderboekenschrijfster.

Het boek werd samen met enkele kinderen overhandigd aan de first lady. De kinderen vonden het een eer Santokhi-Seenacherry voor het eerst te mogen ontmoeten. “Om de first lady te ontmoeten was heel leuk. Zij heeft ons met alle blijdschap ontvangen. Dat vond ik heel leuk van haar”, zei Joël Ramnath na de overhandiging.

10 REACTIES

 1. First Lady- First Lady houd toch op met de benaming!!
  ook bij de vorige!! z.g first lady
  het zijn geen MICHEL-OBAMA die mevrouw is een heel hoog intellectuele mevrouw.
  en men hoort niet steeds first lady First Lady(Amerika)
  het is een ander tijd!!!
  zorg ervoor dat het land goed wordt geregeerd!!
  fuck-up met de first-lady first-lady.
  beste mensen ik erger mij groen en geel!!!


  Maak melding

 2. 2 aiboi

  Wat heb je gezopen voordat je dit allemaal heb getoets op je pc ???

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. @ aiboi

  Beter kon je het niet verwoorden. Steeds maar alles overnemen uit het buitenland.

  Ten tijde van oud President Venetiaan bezigde men de term presidentsvrouw, wat ik toepasselijk vind voor Suriname.

  Men is echt titel geil in dit land.


  Maak melding

 4. Interessanter is dat de First lady, een online academie heeft gelanceerd op universitair niveau. Betreft academische vaardigheden. In samenwerking met de diaspora. 👍
  Dit zijn de voordelen ve jonge en dynamische First Lady.
  En nee, ze zal niet persoonlijk trainingen verzorgen.


  Maak melding

 5. Ja toch Freddyyy-reena Roy en zij die met mij eens zijn😉
  presidentsvrouw is veel toepasselijk dan die
  potverdomme first lady🤮🤣
  en inderdaad toen van:MEVR VENITIAAN.
  maar geeft niet jongens,zij die niet met mij eens zijn.wilde ik effe kwijt!! en zo is het!!


  Maak melding

 6. Ooh je voelt je dus gesterkt omdat 2 virtuele macho’s het met je eens zijn, pantoffelheld. Freddyyy is een bakra, niet gewend aan een first lady en dat regeltje v reena-Roy stelt geen bal voor.
  Aaiboi, had je de afgelopen 10jr ook hetzelfde te zeiken over Ingrid?

  Moest ik ook effe kwijt.
  Toedels!


  Maak melding

 7. he aboi, first lady is ingevoerd of laten wij zeggen president vrouw 1é klasse door je baasje bouta en zijn lady was toch geen wijf om voor het land te staan ze dacht alleen maar aan diamanten, de huidige lady is een sociaal mens en heeft een hart voor de gehele bevolking en met dit mooi boekje bereikt ze ook de kleintjes, iets wat de bevolking van Suriname vol begrip zal waarderen, maar ja paarse ratten waar je er een van bent zien niets in deze goede daad , afgunst rotzak


  Maak melding

 8. Esmerald 10 september 2020 At 15:20

  Interessanter is dat de First lady, een online academie heeft gelanceerd op universitair niveau.
  En toen kwam de hindoestaanse aap uit de mouw, of de aap uit de hindoestaanse mouw, of zo je wilt; de hindoestaanse adder van onder het gras tevoorschijn. Er moet wel in EURO’S betaald worden. De First lady wil echt geld, 120 Euro per jaar. Neen, svp niet betalen in de waardeloze munt van het land Suriname. Een roestvrijstalen brevet van onvermogen aan de president Chan Santokhi. Hij is toch de man die Suriname weer welvarend zal maken en de koers van de SRD omlaag halen? Veel vertrouwen schijnt de First lady niet te hebben in de capaciteiten van haar First Man.
  Surinamers, en ik bedoel Afro Surinamers en niet hindoestanen, wordt wakker! Zie wat er gaande is in uw land. Wie gaan er met de weinige welvaart van het land aan de haal? Kijk om u heen en beantwoordt deze vraag voor uzelf. En doe er dan wat aan! Denk aan Baron, Boni en Jolicoer. Laat hun strijd niet voor niets geweest zijn.


  Maak melding

 9. Dat klopt niet @linco.
  De studenten vh Adek krijgen een jaar lang gratuzz de gelegenheid om hun academische vaardigheden op te schroeven. Daarna volgt een evaluatie, middels feedback. Vervolgens krijgen de HBO studenten de kans om mee te doen. Vooralsnog moeten deze studenten 120€ per jr bijdragen. Na deze trainingen kunnen ze makkelijker overstappen op een universitaire studie. Is niet verplicht, vergroot wel je kansen.
  De training academische vaardigheden duurt circa 9 mnd en kost circa 1000€ in Nederland.

  Vwb het afro gevoel van jou. Doe jezelf een lol, dat valt onder ophitsen v mensen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.