Bestuurder overleefde klap omdat hij seatbelt om had, auto brak in tweeën

11
Automobilist knalt tegen EBS mast op Oost-West verbinding

De man die woensdagavond 9 september op de Oost-West Verbinding met hoge snelheid tegen een elektriciteitsmast knalde, raakte zodanig gewond dat operatief ingrijpen noodzakelijk was. Volgens het Korps Politie Suriname heeft de man de aanrijding overleeft omdat hij z’n seatbelt om had.

Het slachtoffer is de 34-jarige autobestuurder J.K. Uit het politie onderzoek is naar voren gekomen dat hij met een vrij hoge snelheid over de weg reed. Hij kwam vanuit de richting Albina gaande in de richting van Meerzorg.

Nadat J.K. een voorrijder inhaalde en vervolgens een bocht beschreef verloor hij de controle over de besturing van zijn auto met het gevolg dat het voertuig van de weg geraakte en tegen een elektriciteitsmast langs de weg aankwam.

Op de plek van het ongeval troffen de wetsdienaren een personenauto aan die in tweeën gebroken was (foto). De bestuurder J.K. zat nog achter het stuur met zijn stoelriem om, aldus de Surinaamse politie.

Hij is per ontboden ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo, waar hij na de operatie ter verpleging opgenomen is in de ziekeninrichting.

11 REACTIES

 1. Gelukkig geen onschuldigen erbij. Hij moet oppassen dat hij geen covid erbij krijgt.
  Kan me geen hol schelen hoe het met hem gaat of afloopt. Hij heeft het zelf gezocht.
  gemodereerd

 2. deze soort mensen die spelen met het leven van zich zelf en anderen, moet je gewoon laten in de soestand waarin ze zich bevinden tot de volgende dag..
  rijbewijs invorderen voor het leven..
  gemodereerd

 3. he wendy, heb je verstand van ??, je lult uit je nek, WAT heeft covid hier mee te maken, en en en je moet je hol laten nakijken volgens mij is corona virus in je hol ge kropen alleen bij soort van jou kan het voorkomen in je vuile mond, in je snotter neus en in alle holen van jou, jammer er is geen genezing doei


  Maak melding

 4. Men gaat ten omrechte van uit dat er hier in nieuwe auto,s of tweedehandse auto,s wordt gereden .
  De waarheidt is dat het hier om afgekeurde auto,s gaat uit het landt van export,ze zyn wel eens waar op geknapt maar het zyn geen auto,s die lang zullen meegaan en bovendien gevaarlyk zyn by hardt ryden


  Maak melding

 5. De bestuurder, had de controle over zichzelf kwijt!
  Ik wens de bestuurder en zijn familie heel veel sterkte toe.
  Mensen, kijk toch uit!
  Pas je rijgedrag, aan de omstandigheden.


  Maak melding

 6. @ Wendy

  Laat je, je kop nakijken: ”want je spoort echt niet en tevens, je bent heel stom en tegelijk dom”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Jammer dat hij het overleefd heeft, volgende keer maakt hij anderen het slachtoffer, dit soort automobilisten zijn potentieele moordenaars
  gemodereerd

 8. @leek, gebeurd iedere dag in Suriname. Ze leren het niet af. De wegen in Su zijn niet gemaakt om hard te rijden. Dat snappen ze niet. En zullen het nooit snappen. Omdat het idioten zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.