Startsein gegeven voor rehabilitatie weg naar Mapanegebied

7
Startsein gegeven voor rehabilitatie weg naar Mapanegebied

Districtscommissaris Marlene Joden van Para heeft op dinsdag 8 september het startsein gegeven om de 39 kilometer lange weg vanaf de afslag van Cassipora naar het Mapanegebied in Suriname te herstellen.

Het werk zal door het ministerie van Openbare Werken samen met de ondernemers die actief zijn in het gebied, in fasen uitgevoerd worden. In de eerste fase die drie weken zal duren duren zullen de slechte delen van de weg hersteld worden.

Het werk bestaat verder uit gedeeltelijke ontbossing, het opschonen, leveren en verwerken van lateriet. Naar verwachting zal de weg naar het Mapanegebied in december 2020 hersteld zijn, meldt het ministerie.

Bekijk hieronder meer foto’s:

https://www.facebook.com/711287982232618/posts/3815430991818286/

7 REACTIES

 1. Wanneer gaat de weg tussen coronie jenny en nickerie henar afgerond worden , wat door baitali is opgebroken. Transport over de weg rijst voor par,bo en wanica. Hoeveel onderhoudskstn hebben we nu voor onze voertuigen. Nickerie heeft 4 zetels aan de vhp gegeven.


  Maak melding

 2. Niks kan gedaan worden er is toch geen Geld 💰 daar hoor ik de Coalitie elke dag schreeuwen 😱 er is geen geld staatskas is leeg dus jullie hoeven niks te verwachten 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂.
  gemodereerd

 3. De terroristen van de terreurbeweging NDP hebben Suriname leeggeplunderd en leven deze terroristen nu op grote voet terwijl het volk lijdt. De terroristenleider probeert met leugens de samenleving te ontwrichten en roept de achterban om zich niet aan wet en regel te houden. Ik neem de huidige regering niks kwalijk en vind het moedig dat deze regering de terreurbeweging van terroristenleider Bouterse steeds bestrijdt.
  gemodereerd

 4. OPROEP AAN PRESIDENT SANTOKHI.
  Maak niet dezelfde fouten als vorige regeringen. Wegen rehabiliteren brengen geen oplossingen en welvaart. Is pur broeku en werie broeku. Met één regen gaat alles weer in de blubber.

  Breng een goede infrastructuur door geplande geasfalteerde snelwegen aan te leggen naar het binnenland toe. Hierdoor krijg je veel bedrijvigheid, veel mensen kunnen langs deze snelwegen vestigen en producten kunnen snel de stad bereiken. Een gigantische injectie voor het binnenland om te ontplooien.

  Heb je geen geld, klop aan bij de Indiase president Modi. Indiërs kunnen de infrastructuur goedkoop en van degelijk kwalitiei aanleggen. De financiëringskosten kunnen later terug worden betaald zonder exorbitante renten. Zij zijn de enigen die arme landen helpen op te bouwen zonder persoonlijk gewin.
  gemodereerd

 5. @DC Joden … hou toch op met die KIEKEBOE !!!!!
  Welke goden moet je gerust en/of tevreden stellen !!!!!!
  Parbo bier is gebrouwen om te drinken en niet om op die manier te verspillen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.