Dronken autobestuurder rijdt in op politieman tijdens verkeerscontrole

15
verkeerscontrole van politie in Suriname
Archieffoto - Controle in Suriname

Een dronken autobestuurder reed vrijdagnacht in op een politieman tijdens een verkeerscontrole bij de Uitkijkbrug in Saramacca. De agent sprong aan de kant en bleef ongedeerd.

De politie was bezig met een verkeerscontrole bij de brug. De bestuurder kwam aangereden en werd staande gehouden. Een agent vroeg de verdachte naar de autobescheiden, die hij ook overlegde. Toen de agent naar zijn rijbewijs vroeg, reed de bestuurder achteruit en reed vervolgens met een behoorlijke weg. Daarbij reed hij in op de agent, die tijdig aan de kant kon springen.

De sterke arm zette een achtervolging in en wist de bestuurder bij zijn woning aan te houden, waar hij naar toe was gereden. Daarbij werd geconstateerd dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. De verdachte werd vervolgens overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld voor poging tot doodslag en poging tot zware mishandeling.

15 REACTIES

 1. Ba soekoe ba fini ba tjari! Was tijdens LD uren dus als hij zich had gedragen hoefde hij alleen op de stoel tot einde LD maar nu zit hij vast voor zware vergrijpen.
  Drank maakt nu duidelijk meer kapot dan je lief zou zijn.


  Maak melding

 2. @Wendy Wendy toch, heb jij zaagsel of hersenen in je hoofd. Denk goed na wat je zegt. Had jou familie of vriendenkring dit gedaan en de politie had geschoten en geraakt dan zou jij huizen ver gillen. Dat Chan Santokhi en Ronnie Brunswijk heeft m’n familie of vriend gedoodt en deze mannen kunnen het land niet regeren, geen respect zal jij hebben voor de nieuwe regering. Jij bent zo beïnvloed door de oude regering dat jij niets meer positief ziet.
  Ga je kennis verbeteren en vernieuwen om land op te bouwen. Ga een hand je helpen en niet alleen maar negatieve reacties te geven. #Wendy had 5 jr geleden deze uitspraak gedaan had ik geen commentaar gegeven, dan had ik gezegd jij hebt gelijk#.
  Iedere mens heeft recht op een kans op een rechte pad te volgen. Niemand wilt dat een dronkaard achter het stuur moet deelnemen. Hiervoor ongeacht dat de dronken bestuurder MOET een zware straf krijgen. Rijbewijs intrekken, opnieuw examen laten doen en taakstraf geven.

  @De nieuwe regering moet een nieuwe beleid invoeren, dat supermarkten geen sterke dranken mag verkopen, hiervoor moet een slijterij komen en verplicht kennis laten volgen dat drank meer breekt dan dat het nodig is en verplicht legitimatiebewijs en boven 21.


  Maak melding

 3. Anoniem 9 september 2020 At 10:42
  @De nieuwe regering moet een nieuwe beleid invoeren, dat supermarkten geen sterke dranken mag verkopen,….
  ==================================================

  Zo eens, het is een vrij gevochten boel in Suriname.


  Maak melding

 4. 584 ndp lockdown overtreders opgepakt.
  Dit moet ook vermeld worden.
  Stijging binnenland, want die ndp gaat vrolijk in het weekend naar ‘tap sé’
  (kamperen).
  Wie klaagt het meest, juist ja dezelfde mensen die de regels aan hun laars lappen.
  Totaal geen solidariteit met de kwetsbaren en minderbedeelden.

  Politie plaats spijkerplanken, voor de bruggen.


  Maak melding

 5. Die gaat lang achter de tralies zitten zonder een djogo of daroe. Kon hij beter thuisdrinken en had zichzelf en de politie deze ellende bespaart.


  Maak melding

 6. Ik snap het niet, in Su kan je tijdens de lockdown lekker op je erf zitten of onder een afdak
  In Ned MOET je vanwege de kou binnen zitten. Als er in de winter een lockdown zou komen in Ned dan krijg je nog meer depressieve mensen. Dus mensen in Su moeten tevrede zijn dat ze meer bewegings vrijheid hebben in deze lastige en onzekere periode.


  Maak melding

 7. Sluit deze dronkaard op .
  Geen excuses!
  Als je dronken bent dan bestuur je geen enkel rijtuig.Dat is bij wet vastgesteld.Surinamers houden zich niet aan de wet.Ze hebben een hekel eraan.Ze moeten afgestraft worden voor het negeren van wetten en regels.De tijd van wetteloosheid is voorbij.
  gemodereerd

 8. Primeur, ik moet Wendy gelijk geven , wat mij betreft afknallen dat soort fuguren, statistisch bewezen een idioot hoog percetage recidivisme onder de alcomobilisten , lees potentieele moordenaars, het volgende slachtoffer kan je kind of partner zijn


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.