584 lockdown overtreders aangehouden afgelopen weekend

13
584 lockdown overtreders aangehouden afgelopen weekend
Archieffoto: Controle lockdown in Suriname

Verschillende eenheden van het Korps Politie Suriname, hebben in het weekeinde van vrijdag 4 september tot en met de vroege ochtend van maandag 7 september in de politie regio Paramaribo in totaal 584 lockdown overtreders aangehouden en overgebracht naar de hal op het terrein van de Politie Academie.

Dat meldt de Surinaamse politie zojuist. 330 overtreders zijn aangehouden bij de Coesewijne brug en 254 zijn aangehouden door surveillerende politie eenheden. In regio Oost is 1 overtreder tijdens surveillance aangehouden en in regio West zijn 40 overtreders tijdens surveillance aangehouden.

De politie doet nogmaals een dringend beroep op de burgerij om niet op straat te gaan als het niet noodzakelijk is en om de COVID-19 maatregelen altijd in acht te nemen.

Lees ook:

13 REACTIES

 1. Leg deze overtreders een fikse boete op.Zij zijn verantwoordelijk voor het meehelpen van verspreiden van het coronavirus.Ze snappen het maar niet of willen het expres niet snappen dat de lockdown maatregelen getroffen worden om verspreiding van coronavirus te stoppen en hun te beschermen.
  Als de koppigen niet willen meewerken ,leg ze een boete op en zorg ervoor dat ze het betalen.
  Bij het niet voldoen aan de boetes ,sluit ze dan op voor een paar weken!Het is afgelopen met het blijven verwennen van de surinamers.


  Maak melding

 2. En wie had de Surinaamse bevolking opgeroepen om de covid19 regels te overtreden en nu heeft die hypocriet het over een boete van srd 150,- / 300,-
  gemodereerd

 3. Wat een k@ zooi, deze hardleerse sak@sak@ moeten ze goed straffen. Laten ze gewoon de kerkhoven in Su schoonmaken in de nachtelijke uren ! Om te beginnen bij Oranje tuin Historische begraafplaats, ”want die ziet er niet uit”. En daarna de overige kerkhoven in Su,
  en dat allemaal in de nachtelijke uren.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Opsluiten opsluiten dit is eigenlijk schandalig.onder en boven de wet.niet behandelen in het z.h en gewoon laten dood gaan.het is de realiteit.dan leren ze het misschien.er wordt alles in su voor makkelijk en terroriseert.wees nu maar streng.gewoon laten doorgaan.


  Maak melding

 5. die boete moet je opschroeven naar 1000 srd, de persoon aan houden, tot dat iemand komt betalen liefst via de bank niet contant.. pas daarna vrijlaten al duurt het een een paar dagen..

  op radio T V bekend maken over het hele land doorgeven.. laat ze letterlijk boeten.., wie niet horen wil, zal inderdaad het persoonlijk voelen..
  gemodereerd

 6. Met naam en toenaam bekend maken wie het zijn. Zodat ze zich gaan schamen. De community moet weten wie de risicodragers zijn
  gemodereerd

 7. ik heb een heel mooie oplossing voor wieniet horen wil moet maar voelen ,wordt gepakt neem die sakasaka mee in boot midden in de su rievier en smeet hem er in.zo niet 15 smeep slagen op hun reet met baleta.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.