Beschadigde hoofdbuis SWM door graafwerkzaamheden derden

7
Beschadigde hoofdbuis SWM door graafwerkzaamheden derden

Vanwege graafwerkzaamheden door derden is de hoofdbuis van de N.V. Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM), langs de Jaggernath Lachmonstraat beschadigd geraakt. Het gevolg was veel waterverlies zoals op de foto te zien is. Het bedrijf laat weten dat verbruikers in het omliggend gebied hierdoor een lage waterdruk zullen ervaren.

“Technici van het bedrijf zullen alles in het werk stellen om deze breuk zo snel mogelijk te herstellen en de watervoorziening te normaliseren. De SWM biedt haar verontschuldigingen aan voor het ongerief” meldt het Surinaamse bedrijf vanmiddag op haar Facebook pagina.

De SWM doet een dringend beroep op aannemers en anderen in Suriname, om graafwerkzaamheden langs de weg, op de bermen etc. vooraf te melden, zodat er plaatselijk aanwijzingen kunnen worden gegeven.

7 REACTIES

 1. Het is mischien handig en aan de tijd aangepast dat de SWM, EBS, Telesur en andere soortgelijke bedrijven hun infrastructuur in kaart brengen. Wil een aanemer of wie dan ppk met een graaf vergunningen aan de openbareweg graaf werkzaamheden uitvoeren men eerst een situatie kaart op jaalt bij deze bedrijven. Het kan het nodeloos graven ook verkomen. Er zij zoveel buizen gelegd in de grond waarbij voor plaatsen van kabel er niet of boor een groot deel niet hoeft te worden gegraven.
  gemodereerd

 2. Een leuke baan in Suriname voor een familielid van mij die in Nederland woont. Zijn specialiteit is het tekenen van de ondergrondse infrastructuur voor de overheid. Rioleringsbuizen, elektriciteitskabels, waterleidingbuizen, telefoonkabels, gasleidingen, internetkabels, eventueel benzineleidingen, enz worden door hem in kaart gebracht. Het is precisiewerk. Bedrijven die graafwerkzaamheden moeten verrichten in een gebied kunnen een kaart aanschaffen bij de gemeente of provincie.Hij is echter een sympathisant van de NDP. Ik denk niet dat hij voor de huidige regeerders zou willen werken.


  Maak melding

 3. Swm biedt verontschuldigingen aan voor beunhazerij van een aannemer…

  Ze moeten de kosten verhalen op die aannemer en hem verontschuldigingen aan laten bieden. Gedonder.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.