Afgelopen 24 uur 8 coronadoden genoteerd in Suriname

6
coronadode-coronavirus-covid-19-suriname
Archieffoto - persoon overleden aan COVID-19

De afgelopen 24 uur zijn er 8 coronadoden genoteerd in Suriname. Dat blijkt uit de teller op de officiële COVID-19 website. De teller van het aantal doden stond zaterdagavond op 77 (plaatje links). Een dag later, bij de update zondagavond, is dat inmiddels 85 (plaatje rechts).

Uit de nieuwe cijfers blijkt dat het aantal nieuwe gevallen zondag een stuk omlaag is gegaan naar 26, vergeleken met 68 op zaterdag. Ook zijn er zondag meer dan 60 mensen genezen.

Ondertussen heeft de Surinaamse regering zich met een aantal actoren gebogen over de aanpak van het COVID 19 vraagstuk en de gevolgen daarvan voor de samenleving.

De gesprekken werden geleid door vicepresident Ronny Brunswijk, bijgestaan door leden van het Outbreak Management Team. Ook een deel van de ministerraad was tijdens de gesprekken aanwezig.

De cijfers van zaterdag en zondagavond op de officiële COVID-19 website.

6 REACTIES

 1. Super Onbegrijpelijk.er is nog nergens ter wereld een medicament ondekt die het corona virus kan genezen.wel vreemd dat in suriname wel mensen genezen worden.ga j naar d dokter of bel j voor een afspraak is d arts niet t spreken.laat j j testen en heb j misschien een beetje koorts en hoesten word j gewoon als corona patient aangemerkt.is suriname zo gezegend dat de patienten op hun zelf genezen worden of hebben w zulke geweldige artsen in suriname.k hoop dat het volk niet langer voor d gek gehouden word.waarom kunnen d mensen die door het coronavirus doodgaan niet bekend gemaakt worden zodat w weten als w met zo iemand in aanmerking zyn geweest laat en maak alles duidelijk.
  gemodereerd

 2. @ Soerja,

  Overal ter wereld genezen mensen van Covid19, niet alleen in SU. Of dacht je dat een ieder die het krijgt doodgaat. Ik ken er persoonlijk een paar, die in de UK en Nederland.


  Maak melding

 3. We willen de teringschurken van de ndp terug
  we willen boefdraad terug
  we willen putter terug
  we willen de schurftige honden, die hier hun smoelwerk komen opendoen vol schijten
  Dus bek open pariaman, rob luisien, wendy, franz, glenn
  die rooie fossiel heeft covid vrij spel gegeven,
  die rooie fossiel heeft zich rijk gestolen
  Stenig hem en zijn trawanten
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.