VIDEO: Ophef over hardhandig politieoptreden na klemrijden bestuurder

76
VIDEO: Ophef over hardhandig politieoptreden na klemrijden bestuurder

Op social media is zaterdag flinke ophef ontstaan nadat er beelden online kwamen, waarin te zien is dat agenten van het Korps Politie Suriname een klemgereden, ongewapende bestuurder die zich niet verzet hardhandig aanpakken. Op de beelden, die hieronder ook staan, is te zien dat de agenten met loeiende sirene een auto achtervolgen.

Dit zou zich tijdens de total lockdown hebben afgespeeld. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de bestuurder in kwestie, een stopteken van de politie negeerde en tegen een politiewagen aanreed. Daarna reed hij in tegengestelde richting tijdens zijn vluchtpoging.

Nabij de Mangolaan besluit de bestuurder van de achtervolgde auto, zijn voertuig aan de kant te zetten. Twee agenten, met korte broek en slippers, stappen uit de politieauto en snellen naar de bestuurder toe. Deze wordt hardhandig uit de auto getrokken en op de grond gegooid.

Vervolgens wordt hij geschopt en geslagen. De bestuurder verzet zich daarbij niet, maar wordt wel hardhandig aangepakt door de agenten die vreemd genoeg geen mondkapje op hebben. Een agent legt ook nog zijn voet op de rug van de bestuurder.

Het geheel wordt gefilmd door een burger en als de agenten dat door hebben wordt deze persoon gesommeerd om daar onmiddellijk mee te stoppen. Het voorval heeft de tongen op social media behoorlijk losgemaakt. Het buitensporig politiegeweld is volgens velen disproportioneel toegepast.

Niet iedereen veroordeelde het gedrag van de agenten echter. Er zijn ook mensen die vinden dat de politiemannen goed werk verrichten en aangeven: “Good job KPS!”

Bekijk de beelden hieronder via Instagram en volg ons ook daar:

https://www.instagram.com/tv/CExwwxVhiKM/?igshid=we96rk58k09i

76 REACTIES

 1. Lekker belangrijk 😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤡🤡🤡🤡🤡🤡thuis blijven is thuis dan had hij deze shit niet aan zijn Broekzak nu komen jullie piepen van Hard handig optreden van de politie 👮‍♂️ 🤡😂😂😂😂😂😂
  gemodereerd

 2. Zo te zien is het nu niet meer BLM ! Ach waarom maakt de wereld zich zo druk om wat in de USA met de zwarte gemeenschap gebeurt? Zelf doen zij hetzelfde ook. Dus oog om oog oid!
  gemodereerd

 3. Wel laf om een ongewapende burger die geen verzet pleegt zo aan te pakken omdat ze gewapende politie agenten zijn alsof ze het op de politie academie hebben geleerd arresteren mag maar niet mishandelen werk voor de opz of een advocaat de agenten wisten dat ze in overtreding waren daarom mocht er niet gefilmd worden
  gemodereerd

 4. Mensen, geen ongefundeerde, domme opmerkingen plaatsen, helpt niet.
  1. Dit is geenszins de wijze waarop een mens wordt gearresteerd
  2. Helemaal geen goed voorbeeld, getuigd meer van machtspositie, stoer gedrag van agenten en het liefst in korte broek
  3. Is dit manier waarop we het wel streng willen aanpakken
  4. Waarom negeert diegene een stopteken, dit had voorkomen kunnen worden Tenzij die WEL op straat had moeten zijn
  5. In ieder ander geval, LUISTER NOU EEN KEER, TOTDAT JEZELF COVID KRIJGT
  gemodereerd

 5. @Lydia,

  Helemaal mee eens.
  Alleen wel erg onprofessioneel om als agent in een korte broek met slippers je werk (?) te verrichten.

  Het is dat ze uit een politieauto klommen, anders had ik nooit gedacht met de politie van doen te hebben…


  Maak melding

 6. Hij negeerde de stopteken van de politie
  Dan verbaasd het me niet dat hij, op die manier wordt behandeld??
  Foming boeng eerbied hebben voor de politie??


  Maak melding

 7. Nu gebeurt er eens een keer wat en nog niet goed. Ongewapend,maar als een idioot ervan doorgaan en je auto als wapen gebruiken dan vraagje om problemen. Stel je voor dat hij tijdens zijn vlucht iemand dood rijd van jou familie MOFOKORANTI.


  Maak melding

 8. TOPPIE KPS,
  Ga vooral zo door. Het is gewoon klote dat social media een dubbele pet op hebben. Het is voor hun nooit goed………want ze snappen geen snars van. Eerst is dat ze soft zijn en nu buitensporig veel geweld. Dan had deze zak niet moeten weg vluchten voor de politie en tevens tegen een politie wagen aangereden. In India was hij gelijk naar de gang van het ziekenhuis gestuurd. En geloof mij, iemand die durft tegen de politie in te gaan, dan is het eens en nooit meer.
  Deze vent heeft nog mazzel.
  gemodereerd

 9. 1.Is het nodig dat de (slecht geklede)
  agent nog zijn vieze slippers nog op de weerloze agent plaatst?-
  Deze amateurs moeten vervolgd worden‼️
  2.Hebben de agenten zich gelegitimeerd? Hoe weet je anders dat er op dat tijdstip niet door rivers maar door agenten wordt achtervolgd?
  Sommige agenten hebben hun taak niet begrepen. Zal het aan hun opleiding liggen?!
  gemodereerd

 10. Waren het wel agenten?omdat ze in een pro wagen rijden en nog op slippers. Waar kwamen die flikkers zelfs vandaan een BBQ op slippers? Sterker nog waarom zijn jij jou vieze gwassiman poot op die man zijn rug?! Dit zijn géén politie agenten het zijn criminelen,want als de persoon op zijn buik ligt op de grond die geen verzet kan plegen,wat geeft jou het recht om zo met die man te doen? Ook al heeft hij de wet overtreden. Sla de boeien om en afvoeren. Ik haat zulk gedrag,dong tjieng poepe bille boi naga joe gwassieman tiengi poot. Go druk ING tap ding bigi sma fi ding bakka!!


  Maak melding

 11. @@@Lydia
  Hoeveel petten heb je op!!!
  Wanneer een dierbare van jou of familielid door deze persoon zou zijn aangereden dan ben ik benieuw hoe je zou hebben gereageerd. Je gaat het aan voorbij dat deze zak een politie stopteken negeert, op de vlucht slaat en politiewagen rampt.
  HALLELUJA
  gemodereerd

 12. 1.Is het nodig dat de (slecht geklede; niet in uniform) agent nog zijn vieze slippers nog op de weerloze burger plaatst?-
  Deze amateurs moeten vervolgd worden‼️
  2.Hebben de agenten zich gelegitimeerd? Hoe weet je anders dat er op dat tijdstip niet door rovers maar door agenten wordt achtervolgd?
  Sommige agenten hebben hun taak niet begrepen. Zal het aan hun opleiding liggen?!
  gemodereerd

 13. @@@Delano
  Zo te zien ben je ook een kleurling. Weet je wat ze in Amerika zouden gedaan hebben.
  gemodereerd

 14. Als de “witte man ” Dit zou doen… dan zou ik moeten horen….”Black lives matters”…. belachelijk. De persoon die dit filmde had geluk dat hij /zij niet ook niet geschopt en getrapt werd. Geen macht, maar gezag….


  Maak melding

 15. Erg onnadenkend van de bestuurder om stoptekens te negeren en proberen ervandoor te gaan. Nota bena tijdens de lockdown. Het is niet de eerste keer dat de Surinaamse politie te hardhandig mensen aanpakt. Die extra klappen en trappen kunnen niets anders dan afgekeurd worden. Filmen in het openbaar is toegestaan. De politie kan moeilijk sommeren te stoppen met filmen aangezien je ze niet in de weg staat. Ze kunnen het wel vragen. Maar om daarna dit geval op internet te plaatsen met alle geïnvolveerden duidelijk in beeld ,hoefde ook weer niet. De filmer had de gezichten moeten afschermen. Echter ,dit gedrag van de agenten valt niet goed te keuren. Doorgaan met trappen en klappen terwijl het slachtoffer roerloos en weerloos op de grond ligt ,slaat nergens op.Sadistisch gedrag is dit.
  gemodereerd

 16. Als de “witte man ” Dit zou doen… dan zou ik moeten horen….”Black lives matters”…. belachelijk. De persoon die dit filmde had geluk dat hij /zij ook niet geschopt en getrapt werd. Geen macht, maar gezag…. Doe je werk naar eer en geweten.


  Maak melding

 17. Erg onnadenkend van de bestuurder om stoptekens te negeren en proberen ervandoor te gaan. Nota bena tijdens de lockdown. Het is niet de eerste keer dat de Surinaamse politie te hardhandig mensen aanpakt. Die extra klappen en trappen kunnen niets anders dan afgekeurd worden. Filmen in het openbaar is toegestaan. De politie kan moeilijk sommeren te stoppen met filmen aangezien je ze niet in de weg staat. Ze kunnen het wel vragen. Maar om daarna dit geval op internet te plaatsen met alle geïnvolveerden duidelijk in beeld ,hoefde ook weer niet. De filmer had de gezichten moeten afschermen. Echter ,dit gedrag van de agenten valt niet goed te keuren. Doorgaan met trappen en klappen terwijl het slachtoffer roerloos en weerloos op de grond ligt ,slaat nergens op.
  gemodereerd

 18. Nou ja waar gaat t over.Criminaliteit ,macht ,Respect is tegenwoordig ver te zoeken .
  Waar armoede is, is er ook criminaliteit .
  Dan hebben we politie nodig.
  Stop teken negeren vraagt om aktie en reaktie.
  Suriname gaat gebukt onder criminaliteit.
  En niet te vergeten graaiers vanuit hoge kringen.
  gemodereerd

 19. Deze “gezagdragers” hebben in het verleden geleerd om zich als dieren te gedragen. Jammer genoeg is dat niet van de ene op de andere dag te veranderen.

  Dit wild west tafereel begon toen een klote regering aan de macht was. Ze denken dat ze nog in de jaren 80 bevinden.

  Tje potie


  Maak melding

 20. Ik hoop van harte dat deze agenten op staande voet worden ontslagen. Dit gedrag verdient geen enkel respect. Waren het wel agenten? Korte broek en slippers? Als politie agent dien je in uniform iemand te arresteren. Bovendien is de bestuurder gestopt en nog rammen ze erop los. Die criminelen die roven en moorden die kunnen ze nieteens vinden.. Ik keur het af!!!


  Maak melding

 21. Is goed voor hem…het is lockdown er zijn genoeg besmettingen en coronadoden!! Door dit soort koppige mensen blijft het oplopen en dan ook nog politiestopteken negeren en politie auto aanrijden!!? Dit heeft hij zelf gezocht!! Den be mus wip’en mmars moro!!
  gemodereerd

 22. Ik vind goed hoe ze optreden maar niet op deze manier ga jullie hoefdraad zoeken die gasten moeten jullie pakken meneer agenten
  gemodereerd

 23. Amerikaanse wantoestanden in Suriname straks komen de black lives matter demonstranten de straat op dan is het hek van de dam professionele agenten mishandelen geen ongewapende burgers die geen verzet plegen
  gemodereerd

 24. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de bestuurder in kwestie, een stopteken van de politie negeerde en tegen een politiewagen aanreed.

  Stel je eens voor dat de bestuurder iemand raakte toen hij de politiewagen aanreed.
  Stel je eens voor dat de bestuurder tijdens de vlucht iemand aanreed en verwonde / dode.
  Wat dan?

  De bestuurder weet dat hij in overtreding is en probeert zijn aanhouding te ontlopen.
  Trouwens zag je de dame die ook uit de auto stapte?
  Zou de bestuurder proberen te ontsnappen om te voorkomen dat zijn vrouw die thuis op hem zit te wachten of de vrouw die uitstapte haar man op haar zit te wachten hen op heterdaad zou betrappen?
  Ja dan hebben zij dit allemaal zelf uitgelokt. 1 ding is niet zichtbaar dat de vrouw die uitstapte ook klappen met een slipper heeft gekregen.


  Maak melding

 25. Criminaliteit is hoog in Suriname.
  Politie moet gewoonweg harder optreden.
  Vorige regering heeft niks aan de criminaliteit gedaan.
  Suriname is een warm land en politiekleding moet ook in korte broek uitgevoerd worden.
  Land is bankroet dankzij de regering BOUTA/EDWIN.
  Goed werk verricht door de politie.
  gemodereerd

 26. Dit is een vorm van machtsmisbruik. Op de academie worden dit soort aanhoudingen niet geleerd. Wat mij betreft gaan deze gasten de laan uit of worden deze gedegradeerd in rang. Opdonderen met ze.


  Maak melding

 27. Oprecht 6 september 2020 At 08:45
  Als de “witte man ” Dit zou doen… dan zou ik moeten horen….”Black lives matters”…. belachelijk. De persoon die dit filmde had geluk dat hij /zij ook niet geschopt en getrapt werd. Geen macht, maar gezag…. Doe je werk naar eer en geweten.

  Helemaal met je eens. Laat weer eens zien dat er geen verschil is tussen het gedrag van mensen onderling. Iedereen discrimineert en gedraagt zich als racist en daarom snap ik geen ene mallemoer om de beweging BLM. Alle levens zijn belangrijk…. toch ?
  gemodereerd

 28. Deze twee mannen als het agenten zijn moeten onmiddellijk uit het Korps worden geschopt. Zo ga je niet om met een burger die zich nota bene niet verzet heeft. Ongehoord. Disciplinair straffen en uit het AMBT plaatsen. Gewoon mishandeling van een weerloze burger. Bovendien horen deze mannen de dokterskosten volledig te betalen met hun cowboy loon. Het lijkt wel het wilde westen.


  Maak melding

 29. Tja, als je een stopteken negeert en op de vlucht gaat moet er rekening mee houden dat dit kan gebeuren. Neem je het stopteken in acht en je krijgt een dergelijke behandeling, dan is het een ander verhaal. Dus, ba Zoekoe, ba fenie ba tjarie….
  gemodereerd

 30. Als er achtervolgd moet worden en de dader wodt gepakt dan volgt meestal police brutality. De adrenaline overheerst de politie mannen.
  Zijn er geen trainingen voor de politie hiervoor?


  Maak melding

 31. Ik kan en zal dit nooit goed praten maar:
  1. wat deed die gast overstraat tijdens 2 dagen lock down
  2. waarom reed hij weg nadat de politie hem gestopt heeft en hij een politie voertuig had
  aangereden
  3. Agenten zonder uniform heb ik vaak gezien en meestal lossen zij zaken op.

  wanneer het een crimineel was die iemand had vermoord dan zou men vragen waar was de politie en als hij had aangegeven ik had slippers aan dus heb ik niets gedaan zou men aangeven maar je bent 1X24 uur politie. De mens is nooit te vreden. Deze gasten moeten vaker getraind worden hoe met mesnen om te gaan maar verder zie ik niets verkeerd.
  En de gast die black live matter aangaf als dat het geval was leefde deze gast niet meer of hij was verlamd vanwege politiegeweld dus voorzichtig met vergelijkingen.
  gemodereerd

 32. De grootste idioterie in het geheel is de brutaliteit die ze aan de dag leggen om de filmer te sommeren om te stoppen met filmen.
  Ze zouden zeker gaan vertellen hoe ze het wederspannig verzet van de man hebben gebroken.
  Oooooohhhh Viribus Audax hoe Manmoedig Heldhaftig


  Maak melding

 33. De agenten mogen hem niet mishandelen. Hij heeft niemand vermoord. Hij heeft niemand beroofd. Ze moeten deze man aanhouden en in de politie cel zetten.

  Een agent mag gepast geweld gebruiken wanneer zijn leven in gevaar is.
  Dat was op dat moment niet.

  De rechter bepaalt de straf.
  Politie agenten mogen het recht niet in eigen handen nemen.
  Het hele politie korp wordt nu doorgelicht. In verband met onregelmatigheden.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 34. De mensen die dit goedkeurt zijn niet goed tussen de oren. Zijn deze politiemannen aan het werk of maken ze misbruikt van hun positie om tijdens de lockbown hun buitenvrouwen ofwel straatvrouwen te bezoeken? Je gaat niet met badslippers de straat op om je werk te doen. Als de dader een moordenaar of rover was kon ik mijn voorstellen dat er allerlei voorzorg maatregelen inacht genomen moesten worden, maar om zo direct te gaan schoppen zonder verzet van de dader slaat nergens op . Je hebt als politieman/vrouw een eed afgelegd om de rechten van de burgers te respecteren.


  Maak melding

 35. Al zolang ik leef is dit gedrag van Suri skotoe bekenkt . Denken jullie social media wat aan te veranderen.
  gemodereerd

 36. Die agenten waren undercover. Ze kwamen misschien net van een zeer belangrijke operatie
  Gelukkig dat die vrouw de agenten aanspreekt op hun gedrag en ze duidelijk maakt dat ze hun boekje te buiten gaan of hoopte zij dat die agenten haar broekje te binnen zouden gaan.
  Ze doet haar bek niet open, misschien alleen voor iets anders
  Walgeljk wijf.


  Maak melding

 37. Welkom in Suriname waar je eerst een lijfstraf krijgt en dan wordt veroodeeld. Ach ja politici geven de opdracht en dan komen ze later doen alsof. Niemand mag geslagen worden, waarom well??
  gemodereerd

 38. waarom heeft die bestuurder het stop teken van de agenten genegeerd als die bestuurder iemand onschuldig mischien had dood gereden wat dan? als je weg rijd en de agenten negeerde is het ook een vorm van verzet.
  gemodereerd

 39. Deze bestuurder is erg koppig geweest. Een stopteken negeren doen ze vaker. Goed zo KPS.
  gemodereerd

 40. Ik zie criminelen die geinfiltreerd zijn in het KPS. Het optreden van deze ‘pseudo agenten’ is niet goed te keuren. Zie de primitieve jager (anno 2020 ) die triomfantelijk zijn voet plaatst op gevangen wild. Hoe zijn deze mannen door de psychologische test gekomen? De ‘oerwoudmensen’ kunnen niet anders dan juichen.


  Maak melding

 41. Aanhouding is normaal verlopen hoor.
  Geen buitensporig geweld.
  Een stopteken negeren van de politie is een teken richting de politie dat je
  een dergelijke confrontatie niet uit de weg gaat.
  Een ieder die een stopteken negeert van de politie weet dat het zo kan aflopen.
  Hij mag van gelukt spreken dat hij niet dood is.
  gemodereerd

 42. DE GETRAINDE POLITIEAGENT EN HET PERFECTE OPTREDEN.
  Voor de agenten is dit geen eenvoudige opdracht geweest! Ze konden op verschillende manieren reageren, maar wat werkt het best? Daar hebben zij geen opleiding voor gehad, denk ik!

  Benader je de persoon autoritair of stel je je open op? Ze kozen voor de eerste. Het zou niet overbodig zijn om dit soort situaties goed te oefenen en beter te begrijpen wat het effect van je eigen houding is.

  Dit is precies nodig om serieus uw werk te doen! Of niet?
  Hun optreden heeft alleen inzicht geboden in de onderliggende waardensystemen die mensen hanteren en die grotendeels hun denken en gedrag bepalen.


  Maak melding

 43. Weh zeur fan moest hij aan een kant gaan als je die sirene hoort zo simpel. Hij heeft het zelf voor gezorgt🤔🤔. Hij mag blij zijn dat hij niet in die bak is gesmeten. De polities doen ook hun werk!! Ze hadden vrijetijds aan kan ook Undercover zijn dat is niet jullie belang🙄😐


  Maak melding

 44. Arresteer de agenten!
  Ze zijn geen rechter !
  Hun taak is om de arrestanten. voor de jury te presenteren en niet om zrlf straffen uit te delen ter plaatse!


  Maak melding

 45. 2020 At 17:00
  Arresteer de agenten!
  Ze zijn geen rechter !
  Hun taak is om de arrestanten voor de rechter te presenteren en niet om zellf straffen uit te delen ter plaatse!


  Maak melding

 46. Arresteer de agenten!
  Ze zijn geen rechter !
  Hun taak is om de arrestanten voor de rechter te presenteren en niet om zellf straffen uit te delen ter plaatse!


  Maak melding

 47. Waren de agenten in Dienst of gebruikten ze de politieauto voor PRIVÉ doeleinden.
  Agenten in dienst dragen toch geen … korte broeken en slippers aan hun …… ?
  Ik denk dat er toch nog MISBRUIK gemaakt wordt van dienst-voertuigen.

  Gedrag van de politiemensen verdient geen … Schoonheidsprijs !!!!!!!
  Als ik Min. van Juspol. was zouden zij het geweten hebben !!!!!!!!!
  gemodereerd

 48. Als de Korpschef niet … Optreedt …. moet hij samen met de agenten … op staande voet … ONEERVOL … ontslagen worden. De jongeman moet een klacht indienen tegen de leiding van het Korps i.c. de Min. van Juspol !!!!!!!!!!!!
  gemodereerd

 49. Na de opmerkingen van ene Lydia en soortgenoten te hebben gelezen vraag ik mij in alle ernst af hoe het gesteld is met het verstandelijk vermogen van dit soort dingen. U leest het goed, ik noem u dingen die de grootste onzin, dommigheid etaleren en bezigen. Het zegt meer over hoe u in het leven staat, beroerd, en het zegt allemaal meer over jullie dan die waardeloze agenten. Zulke lieden voelen zich een heleboel omdat ze een wapen hebben en met sirene mogen rondrijden, maar eigenlijk zijn het allemaal van die mislukte figuren die de weg kwijt zijn omdat ze toch ergens aan de bak kunnen. Ze ontberen elke vorm van autoriteit en zijn een regelrechte belediging van het beroep, dat zij uitoefenen. Voor dit soort mislukkelingen en al die verstandelijk beperkten die dit gedrag toejuichen zou ik zeggen, dat wat u aanmoedigt u ook zou kunnen overkomen en wat u er dan van zou vinden is eigenlijk helemaal niet belangrijk om te vermelden.


  Maak melding

 50. Een ding moet duidelijk zijn is total Lockdown. Je hoor niet op straat te zijn tenzij anders, Je hoort ten alle tijden voor het politie bevel te stoppen. Rijd je door is vragen om problemen wat ook is gebeurt . Er is geen genade in deze , de hardhandige aanpakt hoort erbij ,anders moet je thuis blijven er is niks op straat te zoeken
  gemodereerd

 51. Indien nodig mag of moet de politie hardhandig optreden. In dit geval was dat niet nodig. De rechter straft deze meneer en niet de politie. Zouden deze agenten hun vader, broer, zus, een prominent figuur of een machtige onderwereldfiguur ook zo arresteren? Voorkom dat de politie te ver gaat en denkt onaantastbaar te zijn. Zij die de agenten een pluimpje geven, praten anders wanneer zij aan de beurt zijn.
  Dat de overtreder snel uit het voertuig gesleurd wordt en voorkomen wordt dat hij vlucht snap ik. Eenmaal uitgeschakeld, de handboeien omdoen en afvoeren. Wat doen deze heren in het politiebureau uit het zicht van de burger????


  Maak melding

 52. En vervolgens nemen deze mede-wetsovertreders hun dienstwapen mee naar huis. Niemand kan mij wijsmaken dat deze vorm van optreden toegestaan is. Los van het gegeven dat overtreders van de lockdown nodeloos extra risico voor het verplegend personeel veroorzaken.


  Maak melding

 53. Ma beste mense, die mang heev eers een pooliesie auwtoo geram, dang daarna hei flugte en negeere om te stoppe.
  Dang natuurlik pooiesie denke datie misgien hei is seer swaare kriemneel.


  Maak melding

 54. Politie en justitie mogen gebruik maken van onopvallend opsporingsmethode. De eenvoudigste vorm is in burger gaan.

  De politieagent gaat niet gekleed, in de functie behorende uniform! Maar in ‘gewone kleding’. Ook dienen ze de uitrusting zoals handboeien of pistool onzichtbaar te dragen.
  En zeer zeker niet in een politie auto rondrijden.
  Deze twee agenten zijn, volgens de handvest duidelijk in overtreding.
  Suriname is geen politiestaat en mag zeker niet worden.
  Zoals u, heb ook ik rechten en plichten.


  Maak melding

 55. Op FB is een YT te zien waarin de man als een idioot door de wijk rijdt. Een wonder dat daarbij geen doden zijn gevallen.
  Toen hij eindelijk stopte moesten de agente hem uit de auto krijgen en het was maar een vraag wie daar in zat en wat hij bij zich had. Gezien zijn rijstijl, het gevaarlijke vlucht gedrag, kon de mogelijkheid van een gevaarlijke en bewapende crimineel niet worden uitgesloten. Daarnaast gierde de adrenaline door de lijven van de agenten. De aanhouding was volgens het boekje voor een dergelijk geval en het geweld was proportioneel.
  De agenten valt dan ook niets te verwijten. Hij heeft het zelf uitgelokt. Of zijn er soms mensen die vonden dat hij na die dodemansrit netjes gevraagd moest worden of hij aub wilde uitstappen en geen mogelijk vuurwapen te pakken???
  Moooi dat nu gelijk aan de overtreders van de lock down is duidelijk gemaakt dat ze als ze aangehouden worden gewoon een kerel moeten zijn, de straf moeten nemen en niet anderen in gevaar brengen. Overigens. Alle overtreders van de lock down brengen zowiezo anderen in gevaar met een mogelijke Covid-besmetting.
  De man kreeg wat hij verdiende en mag ook nog een flinke straf krijgen.


  Maak melding

 56. Ma weet bepaalde vn jullie wel wat undercover is??
  Hoe in Gods naam kan j undercover gaan met dienstauto
  Hoe dom kan j zijn
  Of belachelijk
  Undercover is meestal met een andere vervoer, fiets, bromfietsen, of een gewone persoon auto
  Ma Niet In Een Dienstwagen Of Pro
  Laat dat duidelijk zijn😏😏😏😏😏‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼‼
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.