Twee nieuwe coronadoden genoteerd in Suriname; aantal nu op 77

7
Archieffoto: coronadode in Suriname.

In Suriname zijn zaterdag twee nieuwe coronadoden genoteerd. Hiermee is het aantal personen dat tot nu toe aan het coronavirus is overleden gestegen naar 77.

In de afgelopen 24 uur zijn 68 personen positief getest op het gevreesde virus en 60 patiënten genezen verklaard. Het aantal besmettingen sinds de uitbraak begin maart is met de nieuwe gevallen gestegen naar 4.320. Er zijn momenteel 818 actieve cases.

In totaal zijn 3.426 personen genezen verklaard. In de ziekenhuizen worden nu 120 personen verpleegd. 15 patiënten worden verpleegd in de intensive care units. Er zijn momenteel 89 personen in quarantaine en 723 patiënten zijn in isolatie.

7 REACTIES

 1. Sorry, maar er is iets degelijks mis op de ic’s in Su. Iedere dag lees je over corona doden, en als je ziet naar het totaal aantal doden op een bevolkingsdichtheid van half miljoen, dan is dat zorgwekkend!!!
  gemodereerd

 2. Het wachten is op de vaccine tegen covid-19.De productie moet aan de gang blijven met de anti covid maatregelen in place voor de werkers. De covid-19 besmetten en doden laag houden.


  Maak melding

 3. Zeker keel gorgelen met een mengsel van azijn en zout sammy the covid19 Queen daar weet jij alles van blijf jij maar je keel gorgelen met je mengsel als je meer info over Brazilië wil bel of mail de Braziliaanse consulaat
  gemodereerd

 4. Ik las net het volgende op msn nieuws. Ik schrik als ik lees dat het het de grootste dagtoename is sinds 19 april. Dus in Nederland is het nu goed mis aan het gaan. Ik zeg koppigheid is dus niet typisch Surinaams.
  ==================================
  EN HAAG (ANP) – Het aantal coronabesmettingen is zondag met 925 gestegen. Dat is de hoogste toename in een dag sinds 19 april. In de afgelopen zeven dagen zijn meer dan 4600 nieuwe positieve tests doorgegeven en verwerkt in het coronadashboard. Een grote stijging eerder deze week bleek deels te komen door een technische storing, maar daarvan is nu geen sprake, laat het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) weten.

  De regio Haaglanden is de laatste dagen de grootste brandhaard. Tussen zaterdagochtend en zondagochtend werden daar 184 nieuwe gevallen geregistreerd. Daaronder zijn 115 positieve tests in de gemeente Den Haag, 24 in Delft en 15 in Zoetermeer.

  In Amsterdam-Amstelland werden 149 mensen positief getest, onder wie 132 in Amsterdam zelf. Rotterdam-Rijnmond noteerde 115 nieuwe coronagevallen. Daaronder zijn 78 in Rotterdam zelf.

  Het RIVM komt dinsdag weer met zijn wekelijkse overzicht. Vorige week meldde het instituut 3597 nieuwe gevallen in de zeven dagen ervoor. Dat was vrijwel gelijk aan het aantal positieve tests een week eerder. De week daarvoor, tussen 5 en 11 augustus, werden 4036 positieve tests geregistreerd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.