Bestuursdienst ondersteunt politie bij lockdown-controles

6
Bestuursdienst ondersteunt politie bij lockdown-controles
Foto via BIC Paramaribo-Noordoost

Voor dit weekend geldt er weer een total lockdown in Suriname. Deze is vrijdag 4 september 20.00u ingegaan en is van kracht tot en met maandag 7 september 05.00u.

De bestuursdienst van Paramaribo verleent ondersteuning aan de politie bij de controles tijdens de lockdown. De bestuursambtenaren zijn op verschillende locaties aanwezig om een oogje in het zeil te houden.

Niemand mag zomaar op straat behalve personen die vallen onder de diverse groepen die geïdentificeerd zijn als essentiële diensten.

6 REACTIES

 1. witte voetjes maken, zouden ze te weinig werk hebben? zo zie je maar weer wat allemaal mogelyk is.mogelyk is in Suriname werken verkeerd ingedeeld,zodat de een weihig tedoen heefd en de ander teveel tedoen heefd ,mischien tydt voor een commissie die dit gaat onderzoeken


  Maak melding

 2. Ze doen niks het niet goed ze doen iets het is niet goed weer een accuzuur pisser of was het zoutzuur of pis je alle twee
  gemodereerd

 3. Ik snap dat in deze coronatijd vooral, dat niemand weet in welke richting de Covid19 heengaat en welke ravage het achterlaat.
  De hulpdiensten zijn naarstig op zoek naar een oplossing.
  En dat deze instanties samenwerken,
  geweldig te noemen.
  Het is en mag geen competitie worden!
  Vaak werkt de gemeenschap tegen.
  Dat is heel jammer.
  Of is de gemeenschap op zoek naar vrijheid omwille van andermans leed?


  Maak melding

 4. Goede zaak. Want het is overduidelijk dat er veel mensen zijn die lak hebben aan de regels. Dit moet met man en macht bestreden worden.
  gemodereerd

 5. Lock down is niet zo slim. Het is niks anders dan uitstel. Want vroeg of laat gaat elke burger besmet worden. De een wordt ziek, de overgrote meerderheid wordt niet ziek. Dus neem het risico om iedereen in korte tijd te besmetten, dan ben je er gauw vanaf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.