[UPDATE] 6 personen overleden aan gevolgen corona, aantal doden nu 83

13
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

In Suriname zijn, sinds de update van de officiële COVID-19 website zaterdag, vandaag weer 6 mensen overleden aan de gevolgen van het gevreesde coronavirus. Dat meldt de Surinaamse nieuwssite Starnieuws zojuist. Gisteren stond het aantal overleden personen op 77, dat zijn er met deze 6 doden nu 83.

Volgens Starnieuws zijn vier personen zijn overleden in het Regionaal Ziekenhuis Wanica. Daarnaast is één leven te betreuren in het St. Vincentius Ziekenhuis en is één persoon overleden in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

UPDATE: uit de update van de teller zondagavond blijkt dat 8 mensen zijn overleden.

13 REACTIES

 1. Blakaboy 6 september 2020 At 23:06
  Ze, de regering, praat over gecontroleerd open gooien…..
  =====

  Ik had al een persconferentie verwacht van Chan maar misschien komt dat nog later vanavond.


  Maak melding

 2. Haha slappe gasten. Pl heel weekend en meer doden. Nog Chan nog zingende minister weten wat ze doen
  gemodereerd

 3. Incompetentie ten top van deze regering!! Terwijl er mensen sterven zijn zij druk met het proberen de NDP met wortel en tak uit te roeien. Het gaat nog erger worden!!
  gemodereerd

 4. Ik weet niet wat het probleem is van de medici in SU, maar ze zitten allemaal te wachten op die apatische WHO met instructies en goedkeuring van vaccins, etc. Er is al zoveel gerandomiseerd onderzoek verricht dat een goede lichamelijke gesteldheid van eminent belang is. Vitamine B, C en D3 zijn zo belangrijk om de weerstand op te bouwen. Als patienten al erg zijn, wat valt er te verliezen om deze mensen niet de nodige vitaminen toe te dienen. Vitamine D3 krijgen we gratis van de natuur; de zon schijnt er altijd in SU.
  Dan heb je ook de mensen die met traditioneel bereide en homeopatische middelen een steentje willen bijdragen, maar de medici willen eerst bewijs. Probeer toch verdomme wat! Hoe vaak is WHO niet op zn bek gevallen vanwege achterhaalde theorieen en hebben ze hun ongelijk moeten erkennen. Het is gewoon een waardeloze bende daar bij WHO.
  Dan heb je ook nog een goedkoop malaria medicijn (HCQ) die men op zoveel plaatsen met succes heeft uitgeprobeerd. We zijn zo labiel in dit verdomme land. Er gaan onnodig zoveel mensen dood.


  Maak melding

 5. ik heb gehoord sap van bladeren zuurzak en knoflook
  baat het niet dan schaat het niet
  er is zeker een patiënt in wanicaziekenhuis .van genezen
  gemodereerd

 6. Erg zorgelijk. Het ligt aan een tekortkoming van deskundigheid bij IC-personeel. Snel en op zeer korte termijn IC-opleiding gewenst om apparaturen te bedienen. En dit ontbeert aan Su.
  gemodereerd

 7. Niet mooi met Suriname nu ook uitbraak in Kabalebo en in het binnenland. Meer dan 200 lock down overtreders opgepakt naar huis gestuurd zonder boetes op te leggen.Maatregel slap in Suriname, de mensen die aan de regels houden worden juist de dupe van. Te veel adviezen, gegeven ogenblik weet de regering ook niet welke te volgen. Trouwens in Suriname zijn er veel wat ze noemen, SABIE MANG. Dat heb je overal in alle gebieden, financieel, economisch noem maar op, op elk gebied zijn er SABIE MANGS (mensen die denken alles te weten, de wijsheid in pacht te hebben). Ik kan alleen maar het beste wensen voor Suriname. Met al die Sabie mangs moet Suriname juist vooruitkomen.


  Maak melding

 8. Ik snap dus niet dat mensen elk weekend verkassen naar het binnenland om te bbq’en. Kabalebo is zo’n gebied.
  Las ergens dat ze in weekend naar opa gaan. Begrijpen ze niet dat ze opa doodziek maken.
  Sluit de bruggen en wegen vanaf donderdagavond.
  Op de IC belanden is foute boel, zal het maar niet benoemen.

  Misschien moet het media-covid team, met toestemming vd nabestaanden de overledenen een gezicht geven. Vertel hun verhaal, want de meeste suri’s begrijpen het nog steeds niet. De hele dag herhalen in verschillende talen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.