McDonald’s bezorgdienst niet meer open tijdens total lockdown

9
McDonald's-suriname

De bezorgdienst van McDonald’s gaat vandaag en morgen niet meer open, zoals vrijdagavond was aangekondigd. Dit meldt het fastfoodrestaurant zojuist op zijn officiële Facebook fanpage van Suriname.

De aankondiging heeft voor flink wat opschudding gezorgd op social media. Velen vragen zich af hoe het mogelijk is dat McDonald’s dispensatie heeft gehad voor de total lockdown. Dit terwijl bijvoorbeeld markten, winkels, apotheken en andere belangrijke sectoren niet open mogen.

De total lockdown is vrijdag 4 september om 20.00u ingegaan en is van kracht tot en met maandag 7 september 05.00u. Niemand mag zomaar op straat behalve personen die vallen onder de diverse groepen die geïdentificeerd zijn als essentiële diensten.

9 REACTIES

 1. Probleem voor de verwende kinderen van deze generatie die geen krontobana, geerpesimoksialesi, okrosoepoe, antroea , bitawiri, pangpoeng en noem maar op eten of hebben leren eten maar leven op Mac Donalds, KFC Subway Naskip en noem maar op. Er zullen vele tranen vloeien denk ik.


  Maak melding

 2. Het feit dat de directie van McDonald had aangekondigd …. delivery service op zaterdag en zondag … moet de directie van McD … duidelijk gemaakt worden … eens en niet weer.

  Op z’n Surinaams gezegd: McD tja dor’ ai !!!!!! De aankondiging heeft flink wat opschudding teweeggebracht. Ik vind dit een stille vorm van uitlokking !!!!!!

  De Coalitie Regering heeft nog niet alles onder controle …. dus denkt/dacht o.a. McD … in troebel water is goed vissen.
  gemodereerd

 3. Haha oooooh wat erg. McDonalds kan voor 2 hele dagen niet bezorgen.

  Weet je trouwens dat meerdere malen mensen een McDonalds hamburger voor meer dan 10 jaren hebben bewaard. Iemand heeft zelfs voor 20 jaren eentje bewaard. En wat denk je na al die jaren, geen enkele schimmel of rotting van het brood en vlees….

  Mc Donalds I’m loving it…


  Maak melding

 4. HongKongFree 5 september 2020 At 16:37
  Haha oooooh wat erg. McDonalds kan voor 2 hele dagen niet bezorgen.

  =====

  Ja dat is best erg ja. Heb je enig idee hoeveel klappen de horeca moet opvangen hier? Ook de McDonalds is gewoon een werkgever die salarissen moet betalen hoor. Elke dag die ze dicht zijn is mislopen van inkomsten. Er is dus best wel wat voor te zeggen om tijdens een lockdown delivery wel toe te staan.


  Maak melding

 5. De lockdown treft zowat de gehel samenleving, het is vervelend voor het personeel. Zij hebben tenminste nog werk. Eff 2 dagen een “rust” dan kunnen ze weer aan de slag. Zovele andere mensen hebben geen bron van inkomsten meer zoals de buschauffeurs die bijna 6 maanden niet hebben kunnen rijden.

  Dus zo erg voor de Mc Donalds werkers is het ook alweer niet, zij kunnen tenminste nog werken…


  Maak melding

 6. HongKongFree 5 september 2020 At 20:32

  Ondertussen bied Rooftop Armada weekend packages aan speciaal voor de lockdown. De weekend lockdown staycation. Dat mag dan dus blijkbaar wel.


  Maak melding

 7. Torarica en andere hotels hebben ook zulke aanbiedingen. Blijkbaar heeft het Covid-team daar geen bezwaar tegen.
  Het is natuurlijk de vraag of ze wel volgeboekt raken met die hoge koers…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.