COVID Beleidsteam noemt dispensatie verleent aan McDonalds ‘foutje’

12
Medewerker McDonald’s in Suriname besmet met coronavirus

Het COVID Beleidsteam (NCMT) heeft bekend gemaakt dat de dispensatie verleent aan McDonald’s Suriname is ingetrokken. De toestemming is vanwege een ommissie verleend aan voornoemd fastfood keten, hetgeen het Beleidsteam betreurt, meldt de Communicatie Dienst Suriname (CDS). De toestemming is inmiddels ingetrokken.

Verder informeert het beleidsteam de samenleving dat restaurants en andere non-essentiele bedrijven en/of organisaties in aanmerking kunnen komen voor dispensatie voor onder andere het management, back-office personeel en/of bewaking- en beveiligingspersoneel.

Ter voorkoming van misstanden doet het Beleidsteam een dringend beroep op het bedrijfsleven en andere non-essentiele organisaties, om alle detailinformatie toe te voegen aan het verzoek voor dispensatie. Indien gedetailleerde informatie ontbreekt, zal het Beleidsteam genoodzaakt zijn het verzoek af te wijzen.

Het COVID Beleidsteam bedankt de samenleving voor haar oplettendheid en accuraatheid en spreekt de hoop uit dat met dit bericht elk misverstand is weggenomen

12 REACTIES

 1. Net zo’n ‘foutje’ als het benoemen van echtgenoten en andere familieleden, die niet de juiste leeftijd of nationaliteit hebben, in rvc’s. Overal elders in de wereld noemt men dit soort ‘foutjes’ vriendjespolitiek, nepotisme of corruptie, alleen in Suriname is er dan sprake van een Neks No Fout gevalletje.


  Maak melding

 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  COVID Beleidsteam noemt dispensatie verleent aan McDonalds ‘foutje’ en werd na het nuttigen van diverse McDonalds Beleidsteam met medewerking van de oplettende Burgers, onmiddellijk ingetrokken.

  Want het COVID Beleidsteam zegt, dat het helemaal niet erg is, als de BURGERS tijdens de Lockdown geen producten van McDonalds mag of kan nuttigen.


  Maak melding

 3. Te onbelangrijk om er enig aandacht aan te besteden.
  Waar gewerkt wordt vallen spaanders.
  De kool is de sop niet waard, behalve voor mierenneukers.
  Wel zijn wel belangrijkere zaken dan dit, behalve als je niets kan vinden dat de moeite waard is, ja dan ben je gauw tevreden.😂😂😂😂
  gemodereerd

 4. Te onbelangrijk om er enig aandacht aan te besteden.
  Waar gewerkt wordt vallen spaanders.
  De kool is de sop niet waard, behalve voor mierenneukers.
  Wel zijn wel belangrijkere zaken dan dit, behalve als je niets kan vinden dat de moeite waard is, ja dan ben je gauw tevreden.😂😂😂😂


  Maak melding

 5. Het betreuren op zich is betreurenswaardig. Hey ome Chan ,ome Bravo en ome Somo. Wanneer gaan jullie het betreuren bezig te zijn met betreurenswaardige praktijken? Naar de hel met McDonald’s. Kijk eens naar de vetgemeste koeien in Amerika. Die vetgemeste koeien zie je ook in Suriname . Foutje, bedankt!


  Maak melding

 6. Er zullen vast nog veel meer (onbekende) bedrijven/mensen dispensatie krijgen die dat helemaal niet nodig hebben. Van Mc Donalds komt breed in de media omdat het een bekende organisatie is en iedereen gaat erop los.


  Maak melding

 7. Franco @@ en weet je ook wat er in die patat zit aangezien jij je marinade zelf maakt zodat je weet wat erin zit grapjasje 😂😂😂
  gemodereerd

 8. Ze zijn hier weer volmaakt alleen de covid team maakt fouten stelletje zoutzuur pissers hier
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.