Woordenwisseling tussen bouwvakkers eindigt in steekpartij

18
politie-op-plaats-delict-melding-suriname
Archieffoto Korps Politie Suriname

Een woordenwisseling tussen twee bouwvakkers in Suriname is donderdagmiddag geëindigd in een steekpartij. Het voorval vond plaats aan de La Pazstraat in het politieressort Munder.

Waterkant verneemt dat de mannen op een bepaald moment een woordenwisseling kregen over een nog onduidelijke kwestie. Plotseling rende één van de bouwvakkers weg en kwam gewapend met een dolkmes terug. Daarmee stak hij het latere slachtoffer in zijn buik en been.

Na de daad maakte de verdachte zich uit de voeten. De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Een ambulance werd ingeschakeld om het slachtoffer af te voeren naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling.

De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.

18 REACTIES

 1. Dit kom allemaal door chan het leven is nog zwaarder geworden met alle verhoging en kom mij niet vertellen dat het de vorige regering schuld ze zouden het toch beter doen
  gemodereerd

 2. Ric

  4 september 2020 At 10:16

  Dit kom allemaal door chan het leven is nog zwaarder geworden met alle verhoging en kom mij niet vertellen dat het de vorige regering schuld ze zouden het toch beter doen

  =============================

  Je blijft in je speculatiemodus hangen
  Misschien ging die vrouw van de bouwvakker vreemd met zijn collega. Is dat ook de schuld van Chan. Je bent een dorpsidioot.


  Maak melding

 3. Meneer Ric,
  Hoe waardevol is dit voor u?
  Terwijl u de geschiedenis van Suriname, van de afgelopen 20 jaar niet begrijpt of niet hebt beleefd, trekt u de verkeerde conclusies.
  Het antwoord op deze vraag is voor iedereen anders, laat u zich niet beïnvloeden door uw verkeerde vrienden, of wat je denkt dat het gewenste antwoord is.

  Omdat het leven aan verandering onderhevig is kan het antwoord op deze vraag verschillen per levensfase, of per situatie zelfs.
  Steeds opnieuw moet u uwzelf de vraag stellen: is het echt zo?

  Soms gebeuren er dingen in ons leven die we niet begrijpen. Dit kan van alles zijn. Een trauma die na lange tijd is ontploft, zoals bij u, het verliezen van uw baan, (langdurige) ziekte. Op dit moment lijkt de hoop op een betere toekomst voor u ver te zoeken. U bent het vertrouwen in uwzelf totaal kwijt en in mensen die u wellicht kunnen helpen.

  Alleen de waarheid kan u helpen, maar dat is niet van belang voor u!
  U houdt meer van, geruchten, roddels en genieten van andermans leed.

  Verander uwzelf en u zult zien dat het leven stukken makkelijker is.
  Iets onderzoeken, betekent” ik weet het niet”, ik zal het onderzoeken of laat een ander voormij onderzoeken.
  GEDULD…


  Maak melding

 4. Waar de hersenen ontbreekt wordt vaak geweld gebruikt, ( ”dialoog niet mogelijk” )

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. @ Ric

  Chan is druk bezig de fouten wat DDB en zijn boevenbende hebben gedaan te herstellen. Dus je moet je grote muil maar dicht houden,en dat herstel zal wel jaren duren gezien de grote schulden wat DDB heeft achtergelaten !!!!Het land is totaal naar de verdoemenis geholpen als je dat maar begrijpt, met je garnalen hersens.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Er moet voor Munder gebeden worden toemsi furu sani e psa drape….a disi doro marki…of wang boeng wasi😃
  gemodereerd

 7. Beste Ric, duik in de geschiedenis van de vorige regering.
  En schaam niet voor de waarheid en als dat zo is, zoek de vluchtwegen.
  Ik wens u het beste toe en succes op alle terreinen.
  GEDULD….


  Maak melding

 8. Glenn,maar jij bent ook een lage hond. Ric woont in een boom naast die van jou. Vuile misbaksel ben jij heb je nog mijn stichting gegoogeld? Kan je zien dat ik niet zo hond als jou bent.


  Maak melding

 9. Ai werkelijk soms vraag ik me af als mensen zoals ric ziek zijn? Ze zijn zo oneerlijk tegen zicht zelf dat ze niet eens door hebben tak if bouta bing tang go doro dat na more piena.verder wat heeft chan te maken met deze steekpartij? Wel zou ik graag zien dat hij een strakker beleid gaat invoeren wat betreft wapens en de verkeerssituatie in su.

  Wat ik niet begrijp van die plastic gangsters?waarom doe je om vervolgens weg te rennen. Ie las ie brood en joe vrijheid. Soms moet je dingen gewoon laten gaan. En stel dat je kinderen heb, da vrouw moes kong loekoe joe alle zondag nanga ding tjieng? Man ie no de zeker wang jari na oso, maar if ie no loek boeng. A jang sa ding sma tja kong loekoe joe na wang tra mang mikking,de rustig biggi man! Leer lieb song san en if joe nanga a mang ne kong uit gwa baas . Dinkie joe tjieng en a vrouw na oso sa e wachtie joe.


  Maak melding

 10. Redshin@@ Oprotten op met jouw stichting. Het kan mij gestolen worden. Ik heb jouw stichting niet nodig. Het is zeker een racistische stichting. Bij mij maak je geen indruk kerel. Ik niks van jou nodig. Jij bent in Nederland en ik in Zwitserland. Ik heb dus niks te maken met je bullshit stichting. Pannenkoek


  Maak melding

 11. Hallo lulmeiers, onze Ric heeft niks verkeert gezegd, wat hij bedoelt is, dat wij 10 ellendige jaren Bouterse achter de rug hebben en niet op 10 ellendige jaren Chan zitten te wachten, Chan begint op bouta te lijken, vinden jullie natuurlijk niet leuk, maar jullie hebben niks in te brengen, de man doet wat hij wilt.
  gemodereerd

 12. Ma se hebbe raare woorde gewissel, wand die eene mang was sooo aksiemang geworde datie hei wakte geen sekonde, renne na sein spulle om te pakke die aardappel mes dang hei djoekoe en djoekoe en djoekoe nog een keer en nog een keer en nog een keer. Dang as hei is overtuig datie nu is genoeg, dang hei renne hard weg. Nog steets aksie.
  Ja mense, die woorde kunne ook luie mang ferandere in aksiemang. As maar is die juiste woorde.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.