VIDEO: Mark X-bestuurder negeert stopbord en veroorzaakt zware aanrijding

18
VIDEO: Automobilist negeert stopbord en veroorzaakt zware aanrijding
De veroorzaker kwam met zijn auto op z'n zij terecht - foto via Facebook.

De bestuurder van een Toyota Mark X, die vanmorgen een stopbord negeerde op de kruising van de Johannes Mungra- en de Nadiastraat in Suriname, heeft daardoor een zware aanrijding veroorzaakt. De auto van de veroorzaker kwam na het verkeersongeval op z’n zij terecht (foto). Van de aanrijding zijn beelden die gemaakt zijn met een bewakingscamera, online gezet en hieronder te zien.

In het filmpje is het stopbord duidelijk te zien. De veroorzaker reed om 09.34u vrij hard in de Nadiastraat met zijn Mark X en wilde op de kruising met de Johannes Mungra, de weg oversteken, om het ander stuk van de Nadiastraat in te rijden. Hij verzuimde daarbij echter te stoppen zoals aangegeven is.

Op dat moment reed een VW Amarok pick-up ook met een redelijke snelheid over de Johannes Mungrastraat en ramde de Mark X keihard in de flank. Zo hard dat de personenwagen weg schoof en uiteindelijk op z’n zij in de berm terecht kwam. Beide voertuigen raakten daarbij zwaar beschadigd.

Op de ingezoomde beelden hieronder is de klap goed te zien:

https://www.instagram.com/p/CEuP3VnhgOw/?igshid=1nzj8re050paz

18 REACTIES

 1. Waarschijnlijk heeft meneer het stopbord niet gezien.Hij is er echter gloeiend bij, want de beelden liegen er niet om. Ontkennen heeft dus weinig zin. Gewoon dokken.


  Maak melding

 2. Los van de verkeersregels in acht te nemen rijden bestuurders veels te hard binnen de bebouwde kom. In woonwijken rijden ze al te hard op de hoofdwegen dan is het net Formule 1. Dan is het niet gek dat er om de haverklap een aanrijding is…
  Al die zogenaamde haast op de weg maar toch kom je laat of je rijd die bak en dat van een ander total. In het ergste geval vallen er ook nog doden.


  Maak melding

 3. Ma mie gado ,hoe kan je in hemelsnaam op een kruising gewoon doorrijden zonder te stoppen,OMG volgende week rijdt ie weer ,alsof er niets aan de hand is.sosso boerikies rijden in SU,elke dag foto`s op waterkant,lijkt wel reclame van een sloperij opde site.
  gemodereerd

 4. Altijd die mensen in een MarkX… Misschien is het handig om bij een stopbord ook een witte lijn op de weg te trekken.
  gemodereerd

 5. Chan santoki moet creatief denken,gezien de wegen snelheid max buiten bebouwde komt 60 kilometer per uur en binnen bebouwd 40kilometer per uur.en de boete flink verhogen een deel salaris van politie kan gedekt worden.
  gemodereerd

 6. Voorgoed zijn rijbewijs invorderen tenminste als hij / zij dat in bezit heeft. Deze mapiema hoort niet achter de stuur te zitten.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. De maximum snelheid binnen de stad is 40 km per uur en buiten de stad 80 km per uur

  Volgens deze regel houdt bijna NIEMAND zich aan de toegestane snelheid…


  Maak melding

 8. Wel netjes dat ze de auto’s na de botsing in de berm hebben gezet, zodat het overige verkeer er geen last van had, enne die scooter heeft veel geluk gehad, bijna kon hij mijn reactie niet meer lezen en dat zou zonden zijn.


  Maak melding

 9. Op zo een manier. Heb ik een maand geleden…een aanrijding gemaakt.precies zo een geval…ook net een Mark x……ik kan me niet voorstellen dat bestuurders zich zo gedragen in t verkeer… bromfietser God was echt met jou…😯😯
  gemodereerd

 10. Op zulke kruisingen is een stopbord niet voldoende. Drempels of plateaus zijn dan beter. Want het is weer wachten op een volgend potentiëel dodelijk ongeluk.

  Die drempel is ook geen gehele garantie voor veiliger verkeer want ik heb zelfs idioten zien racen over drempels…


  Maak melding

 11. De mark X bestuurder hanteerde zijn eigen vuistregel. Een mark X heeft altijd voorrang ongeacht het stopbord.. Dus karren maar en zoals in het dagelijkse leven. je verstand op nul…. Want verstand zit er niet in. Zijn hoofd dient om zijn lichaam in balans te houden tijdens het lopen.. Het zal mij ook niet verwonderen als het een ndpjer is nadenken is niet aan hen toevertrouwd…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.