Total lockdown dit weekend in Suriname van vrijdag 20.00u tot maandag 05.00u

15
total-lockdown-in-suriname

Voor dit weekend geldt er weer een total lockdown in Suriname. Deze gaat vrijdag 4 september 20.00u in en is van kracht tot en met maandag 7 september 05.00u. Niemand mag zomaar op straat behalve personen die vallen onder de diverse groepen die geïdentificeerd zijn als essentiële diensten.

Verschillende politie-eenheden hebben tijdens de total lockdown van vrijdag 28 augustus tot zondag 30 augustus in totaal 125 overtreders aangehouden en overgebracht naar de hal op het terrein van de Politieacademie. 

De Surinaamse overheid heeft de total lockdown van vrijdag 20.00u tot maandag 05.00u als coronamaatregel ingesteld, omdat gebleken is dat veel mensen in het weekend juist uitgaan.

Hieronder een live video waarin te zien is hoe afgelopen weekend tijdens de total lockdown de straten in de avond eruitzagen.

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/635090220752159/

15 REACTIES

 1. Jane de Wit 4 september 2020 At 14:14
  Ja maar je hebt ook ezels onder de inwoners.
  Inderdaad, volgens mij zijn er veel meer ezels onder de bewoners.

  Het aantal doden tikken aardig in een land als Suriname.
  Elke dag meer besmettingen dan genezen verklaard.


  Maak melding

 2. Als er in Suriname veel ezels wonen. Is Brazilië en USA dan een ezelskamp met al die hoge cijfers…

  Wat ik zie op straat is dat zeker 98% wel met een mondmasker oploopt en bijna alle winkels hebben bij de ingang hun sanitizer gereed staan of verkopen via de luik. Dus de meeste mensen doen hun best.

  Het enige waar ik mij aan stoorde is het rondzwervend en gedumpte afval op percelen en langs wegen. Dat mag beter, want is ook een broeinest voor ratten en andere ziektes.


  Maak melding

 3. Hele mooie rustige beelden veel herkenningsplekken. Jammer van de staat van de wegen. Ik heb een leuke sightseeing gehad alleen miste ik wat commentaar.
  Voor “ongehoorzame” Surinamers vind ik het best meevallen maar deze beelden zijn maar een momentopname dus het zegt niet zo heel veel.
  Gewoon mijn persoonlijke mening.


  Maak melding

 4. Jane de wit, je bent zelf een ezelin, anderen uitmaken voor ezel, vindt je je eigen familie in Su ezels, dat meen je toch niet. Je kunt hoog uit de mensen koppig en onvoorzichtig vinden, je weet niet waarom mensen zo reageren, je bent niet in hun situatie, je heb makkelijk praten.
  Ik wil hun gedrag niet goed praten, maar er is altijd een reden aanwezig, mensen maken keuzes, ook in Nederland zie je dat. Rutte heeft het ook moeilijk met de koppige Nederlanders. Niemand heeft schuld aan de ellende die COVID 19 veroorzaakt.
  gemodereerd

 5. Blijf thuis. Ga tuinieren zo bespaar je al een beetje. Nu heb je veel tijd om na te denken over hoe je het straks beter gaat aanpakken om geld te verdienen en je leven een andere richting te geven. Wees inventief….and….THINK OUT OF THE BOX. FOCUS…VISUALISEER…en maak je dromen waar.


  Maak melding

 6. Thuis opgesloten zijn is nog erger. Vaders vergrijpen zich dan aan hun dochters, moeders aan hun zonen en zusters aan hun broers. Dat is vele malen erger dan een corona-hoestje oplopen.


  Maak melding

 7. bhaai 4 september 2020 At 14:26
  Het zijn meestal de gasten van N.D.P !Ze willen dat deze partij weer aan de macht komt.Maar helaas.

  ======

  Ga even je pillen innemen man.


  Maak melding

 8. Waarom praten jullie zo negatief over je eigen volk en land. Jammer hoor!!
  Wees trots op je land van herkomst en haal het niet naar beneden!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.