Reorganisatie commissariaat Paramaribo-Noordoost op komst

7
commissariaat-paramaribo-noordoost-suriname

Districtscommissaris (dc) Ricardo Bhola van het commissariaat Paramaribo-Noordoost zal een traject van reorganisatie inzetten bij het commissariaat in Suriname. De reorganisatie komt nadat de burgervader na zijn aantreden, kennis heeft genomen van zaken op het commissariaat. Hierbij heeft de dc verschillende gesprekken gevoerd met de diverse afdelingshoofden en overige personeelsleden. De wijziging houdt in dat er een doorlichting zal plaatsvinden van de financiële staat, het personeelsbestand, staat van gebouwen en terreinen en het wagenpark.

“Ik heb wilde verhalen gehoord dat voertuigen zijn opgekocht, waardoor die niet ingezet kunnen worden”, schetst Bhola de situatie die hij heeft aangetroffen. Ook heeft de dc moeten vernemen dat dienstvoertuigen oneigenlijk worden gebruikt. Er zal eveneens een inventarisatie plaatsvinden van het rollend materieel. De burgervader wil namelijk niet voor verassingen komen te staan en kijkt ook uit naar een inventarisatie van de staat van gebouwen en terreinen die deel uitmaken van het commissariaat.

De dc zal verschillende commissies op het commissariaat benoemen die belast zullen zijn met de doorlichting. De commissies zullen bestaan uit vrijwilligers en deskundigen uit de samenleving die samen met de kenners van de diverse afdelingen verslag zullen doen aan Bhola. De mensen die worden aangetrokken om te helpen met de doorlichting, worden niet betaald benadrukt de burgervader. Het zullen mensen zijn die hun expertise pro deo zullen aanbieden.

Bhola benadrukt dat hij op basis van “facts and figures” een beter beeld krijgt van de actuele situatie en dat hij in goed overleg met overige actoren zal nagaan hoe verder te handelen. De dc benadrukt nogmaals dat hij er is om leiding te geven op het commissariaat en met eenieder wenst samen te werken. “Het is geen zins de bedoeling om wie dan ook onaangenaam te zijn!”

7 REACTIES

 1. Het commisariaat mag haar regio ook goed controleren op rondzwervend afval en overwoekerde percelen.
  Het barst van de onbebouwde percelen die lijken op kleine boesboesies. Allerlei ongedierte en reptielen EN ook geboefte die zich schuil kunnen houden…
  Verder mag OW ook bermen beter onderhouden, laat desnoods die gedetineerden de percelen en bermen schoonmaken. Doen ze ook wat voor de kost in plaats van gratis eten van warungs te vreten op staatskosten. Daar mogen ze ook goed bezuinigen. Laat die abanies in de hete zon werken om hun schuld aan de maatschappij af te lossen. Gedonder.


  Maak melding

 2. De bezem er door! En wie boter op zijn kop heeft de wacht aanzeggen en indien nodig ontslaan of berechten voor de geleverde wan prestaties.
  Het is hard om hard te zijn maar harder om dat niet te zijn!


  Maak melding

 3. Alla pressi commissie dah wang se ,Alla presi peh meh wakka commesi dah wang see. Nu maar hopen dat ze niet achter een balustrade alsnog een verborgen hoeveelheid coke vinden van die optandige verwende zoon van 1 van de vorigeek a woortoe taki tei joe e kweki wangg burgervaders ,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.