maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameNieuwe SLM Boeing heet 'Bird Of The Green Paradise'

Nieuwe SLM Boeing heet ‘Bird Of The Green Paradise’

-

Does Travel - naar Suriname

Vanmorgen heeft in Suriname de naam onthulling en bestickering van de ‘nieuwe’ SLM B777-200 plaatsgevonden. Uit de meer dan honderd ingezonden namen is door een commissie de naam Bird Of The Green Paradise gekozen. Dat meldt de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM).

Binnen de SLM-vloot is er door de jaren heen, op één na, aan elk vliegtuig een naam gegeven. Deze namen waren vaak bloemen of district namen. Op de romp van twee SLM vliegtuigen pronkten ooit eens de namen van twee Surinaamse iconen.

Enkele maanden geleden betrok de leiding van het bedrijf de werknemers bij het bedenken van een naam voor de jongste aanwinst van de SLM, de B777-200. In competitief verband mochten werknemers hun creativiteit doen borrelen door een naam te bedenken welke te maken heeftmet de “natuurthema – 93% FOREST, 100% SURINAMESE decoratie” welke op de staart van het vliegtuig is aangebracht.

“Het natuurthema en Suriname als groenste land komt in de gekozen naam het best tot uiting. Bird Of The Green Paradise zal haar naam eer doen en met veel liefde en toewijding vliegen boven al het groen” aldus de SLM.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

37 REACTIES
 1. Ik maak me wel zorgen over de ETOPS certificering; wie niet precies wat het inhoud, maar volgens experts gaat de reis AMS-PBO minimaal 2 uur langer duren, tov de KLM toestellen die met 4-motoren vliegen.

  Ik heb dat wel voorover als sranamang, maar toeristen zijn kritisch …..🤞🤞

  Mooie naam, trouwens!


  gemodereerd
 2. Green paradise???? Met het sterk vervuild binnenland?? Leeg gekapt bos? Vervuilde rivieren en kreken,? en onze smerige paramaribo vol junks en zwevers die tijdens lockdown in de tonnen grabbelen en alles vuilmaken?
  IS JEZELF STRAAL VOOR DR GEK HOUDEN


  Maak melding
 3. Verkeerde naam gekozen, het moet zijn ” Bird from the devil Island Surinam, Of Corruption Island”

  sari tori

  Jacko the devil him self !!!!!!!


  gemodereerd
 4. Kan binnenkort ingezet worden op de route Zanderij- Zorg en Hoop. 🥳🥳🥳🥳🥳

  En dan begin Mei 2021 terug naar de lease maatschappij.
  🥊🥊🥊

  Wat een peperduur fiasco deze mislukte aankoop.


  Maak melding
 5. Wanneer gaat deze kist de productie in? Ze kunnen massaal nieuwe namen bedenken, maar de productiviteit blijft uit. Arbeid loont, stilstaan in de hangaar niet.


  gemodereerd
 6. We doen zomaar alsof dat schroot van ons is. Gewoon een geleased oud wrak dat afgestoten is door de vorige eigenaar. We zijn zielig in dit land. Voor elke …. willen we lintjes knippen en geweldig doen. Ik zou me schamen als ik de slm was om dit publiekelijk te doen. Het is geen gunst het is geen mijlpaal. Je behoort commercieel te vliegen, basta.

  Onze meetlat ligt heel laag en daarom zijn we net als peuters met het weinigste tevreden. Daarom komen we nooooooiiit vooruit. Voor de gekhouderij…..


  gemodereerd
 7. Mooie naam, en nu vliegen zou ik zeggen, maar COVID-19 is nog niet verdwenen. Ik popel om met de SLM te mogen vliegen 👍👍zonder de azijn pissers hier.


  Maak melding
 8. Als Suriname een paradijs is ,
  Laat het dan ook een paradijs zijn en blijven .
  Gierige achterbakse figuren maken het kapot met hun goud winning ,
  Boskap,
  Vervuiling van de rivieren ,
  Overal plastic rotzooi op straat en.slootjes , en rivieren ,
  Kwik ,
  Riool restanten in slootjes en rivieren .
  Suriname is steeds meer een chemisch openbare riool aan het worden .


  Maak melding
 9. Je kan zien dat daar op die SLM vooral zwarte mensen werken. Als was Hindoestaan daar te werk, dan had hij gezegd, noem die vimaan ‘Shubh Yatra’. Voorspoedige reis betekent dat.


  Maak melding
 10. Waarom niet gewoon ,,,,failliet staat,,,,,, dat ding is al 20 jaar oud,, wat is daaraan nog nieuw…

  ALLES DRAAID om geleend money..
  De burger is vele malen rijker dan de staat.. vooral die boefen bende..
  Als je legaal wil stelen rijk worden, moet je verplicht bij lanti gaan werken thuis zitten niks doen maandelijks tussen 10 en 50 duizend vangen..
  Dat noemt men dan nationalisten..


  gemodereerd
 11. Doet mij denken aan de song van Snowy White in de jaren 80 van de vorige era, Sweet bird of Paradise !


  gemodereerd
 12. Met zulke negatieve reacties zal het nooit goed komen met Suriname. Men geeft al op voordat er begonnen is. Tekort aan creativiteit en geen inzicht in het zoeken en zien van kansen. God zij met Suriname


  Maak melding
 13. @ Doordouwer.

  KLM heeft geen 4 motorige vliegtuigen meer in de planning voor passagiers vliegtuigen.
  Zij vliegen ook met twee motoren B787, B777 en A330.
  De kortste route is altijd de veiligste. Ze moeten met ETOPS binnen zoveel uur een uitwijk luchthaven kunnen bereiken. Dat geld voor alle maatschappijen.


  Maak melding
 14. Het is aan te raden om de Ware Tijd van vandaag, vrijdag 4 september 2020, te lezen.

  Er staat een artikel over hoe de goudmijning onze natuur helemaal kapot maakt.
  Kwikmetingen in de stad zijn 6 tot 8 keer hoger dan de Europese en Amerikaanse norm. Is ook niet gek als je kijkt naar al die juweliers en goudopkopers die ook kwik gebruiken.
  Los van dat de kleinmijnbouw kwik gebruikt, zijn de multinationals ook niet beter met hun grootschalig gebruik van cyanide.

  De politiek/ overheid heeft de inkomsten nodig van de multinationals, dus die gaat echt weinig veranderen.
  Geld is weer belangrijker dan de natuur en de gezondheid.
  Over niet al te lange tijd kun je dus een kettingreactie van rampen en ziektes verwachten..


  Maak melding
 15. We doen zomaar alsof dat schroot van ons is. Gewoon een geleased oud wrak dat afgestoten is door de vorige eigenaar. We zijn zielig in dit land. Dit type 777-200 is de eerste generatie van de 777 die allang vervangen of afgestoten wordt in de vliegwereld.

  Voor elke …. willen we lintjes knippen en geweldig doen. De slm moet zich schamen om dit publiekelijk te doen. Het is geen gunst het is geen mijlpaal. Je behoort commercieel te vliegen, basta.

  Onze meetlat ligt heel laag en daarom zijn we net als peuters met het weinigste tevreden. Daarom komen we nooooooiiit vooruit. Voor de gekhouderij…..


  gemodereerd
 16. We doen zomaar alsof dat schroot van ons is. Gewoon een geleased oud wrak dat afgestoten is door de vorige eigenaar. We zijn zielig in dit land. Dit type 777-200 is d 1e in d 777 generatie en wordt over d hele wereld afgestoten voor nieuwe en zuinigere toestellen. Voor elke …. willen we lintjes knippen en geweldig doen. SLM moet zich schamen om dit publiekelijk te doen. Wees liever bescheiden en doe wat je moet doen. Het is geen gunst, het is geen mijlpaal. Je behoort commercieel te vliegen, basta.

  Onze meetlat ligt heel laag en daarom zijn we net als peuters met het weinigste tevreden. Daarom komen we nooooooiiit vooruit. Voor de gekhouderij…..


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES