Medewerker commissariaat Kabalebo positief getest op COVID-19

1
commissariaat-sipaliwini-bestuursressort-kabalebo-suriname

Een medewerker van het commissariaat Kabalebo aan de Nickeriestraat in Apoera is positief getest op COVID-19. Vanwege ontsmettingswerkzaamheden is het commissariaat vandaag en op maandag 7 september gesloten.

Zowel van het commissariaat Paramaribo-Zuidwest als van het commissariaat Saramacca was afgelopen maand ook een medewerker besmet geraakt met het gevreesde virus.

Donderdag is er weer een coronadode genoteerd in Suriname. De afgelopen 24 uur zijn er 66 nieuwe besmettingen bijgekomen en 46 personen genezen verklaard. Het aantal actieve cases bedraagt nu 824.

Voor dit weekend geldt er weer een total lockdown in Suriname. Deze gaat vrijdag 4 september 20.00u in en is van kracht tot en met maandag 7 september 05.00u. Niemand mag zomaar op straat behalve personen die vallen onder de diverse groepen die geïdentificeerd zijn als essentiële diensten.

1 REACTIE

  1. ALS HIJ OF ZIJ POSITIEF GETEST ZO WAT, WAT EEN HEISA OVER EEN MILDE GRIEP NEEM PARACETAMOL EN JE WORD BETER GODVERDOMME DOMBOOS WAAR OM ZIJN JULLIE ZO DOM DAT ALS IEMAND POSITIEF GETEST WORD DAN BETEKENT HET NIET DAT DIE PERSOON DOOD GAAT. JA ALS JE DOM BENT EN JE DENK ALS IK HEM OF HAAR AANRAAKT DAT IK OOK DOOD GAAT DAN IS HET EEN MISVERSTAND.
    DE HELE DAG SCHREEUWEN DIE HOOG LEERAREN DAT HET GAAT OM EEN MILDE GRIEP EN IN SURINAME VERHONGEREN DIE ARMEN DOOR DIE GODVERDOMME LOKDOWN. DIE IS EEN COMPPLOT NET ALS 11-09-2001 EN NIETS MEER. BIJ DIE HOGE PIETEN IS LIEGEN VOOR GELD ZE ZIJN BEREID OM ALLES TE DOEN VOOR GELD. DE ALLER HOOGSTE BAAS VAN JUSTITIE VAN NEDERLAND HEEFT MENSEN LATEN VERMOORDEN HET IS GEEN GRAP. ALS JE MIJN NIET GELOOFD KIJK ZELF MAAR NAAR DE INTERVIEUW MET LANGE FRANS OP YOUTUBE. OF NAAR CAFE WELSMERZ.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.