Rudisa Motors levert 28 splinternieuwe pick-ups aan overheid

37
Rudisa Motors levert 28 nieuwe pick-ups aan overheid suriname

Rudisa Motors heeft woensdag naast de levering van 8 nieuwe ambulances aan het ministerie van Volksgezondheid, ook 28 splinternieuwe SsangYong Musso pick-ups geleverd aan de regering in Suriname.

Naar verluidt is een deel van de pick-ups bestemd voor de kabinetten van de president en vicepresident. Het gaat om een bestelling die gedaan is door de vorige regering.

De ambulances zijn allen van het bouwjaar 2020 en voorzien van medisch apparatuur, waardoor het mogelijk is om direct hulp te bieden in de ambulance. Het ministerie zal de ambulances zelf verdelen over de ziekenhuizen in Suriname.

Over de aankoop van de ambulances is onlangs nog een artikel geschreven door Dagblad De West. Volgens de krant is er geen openbare inschrijving geweest voor de aanschaf van deze voertuigen. De aanvraag was gedaan door de vorige regering en verliep via het ministerie van Volksgezondheid.

37 REACTIES

 1. Bestelling is gedaan door de vorige regering.
  Bouta/Adhin.
  Dus genieten maar of de nieuwe regering kan alles terugdraaien. Niet betalen.
  Rudisa had niet zo dom moeten zijn.
  Er hangt een luchtje aan aan deze bestelling
  Corruptie dient harder aangepakt te worden.
  gemodereerd

 2. Daarom wilden ze uitstel van de verkiezingen. konden ze deze auto’s en prive ambulances voor minder dan een prikkie kopen.
  Ze wilden Hummers deze hufters

  Verkoop deze auto’s aan een dealer
  gemodereerd

 3. Moengo Man,
  =================================
  Nieuwe voorraad om straks voor een prikkie over te laten nemen door leden van ministeries.
  =================================

  Dus jij vergelijkt de corrupte bende van NDP1 en NDP2 die suriname failiet achter hebben gelaten.
  Met de regering van Cheik Chan.
  Ben je helemaal gek geworden. Dombo.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 4. Met wie was Brunsie in tijdens de verkiezings campagne alweer aan t flirten??? Hier de rekening, dus niet zeuren. En vooral op tijd betalen Chan. Voor wat hoort wat toch.
  gemodereerd

 5. Niets aan de hand, zand erover.
  Het land is bankroet, het volk verarmd en leeft in complete armoede, maar de vorige regering heeft op de valreep met een last minute lening splinternieuwe auto’s gekocht voor de nieuwe regering.
  Ik begin steeds beter te begrijpen waarom die paarse NDP rioolratten geaccommodeerd moeten worden door de nieuwe regering.


  Maak melding

 6. Terug richting leverancier… anders is deze hele regering niet meer geloofwaardig.

  de leverancier wist van tevoren al dat de auto’s terecht zouden komen bij de nieuwe regering…. wie dat ook zou zijn…
  de leverancier heeft zich in zijn poot geschoten nu blijkt dat de ndp niet de regering meer is.
  leverancier heeft hiermee ook gelijk fraude gepleegt en dient daarvoor ook nog eens extra aan gepakt te worden, aangezien een regering niet kan beslissen over een toekomstige regering


  Maak melding

 7. de vraag is ook of deze auto’s al betaald zijn?
  zo ja?? auto’s terug en geld terug.
  maar ik vermoed dat het een tactiek van bouta is geweest om het geld uit zijn handen te halen door opeens zulke deals boven tafel te laten komen.

  zo nee? leverancier de auto’s op laten halen. en bij weigering of zeuren dat er een contract is?
  gelijk een fraude onderzoek.
  want de leverancier wist dat het afleveren bij de nieuwe regering zou komen….. alleen is dat nu niet de ndp… dus de leverancier heeft sowieso fraude gepleegd om akkoord te gaan met het leveren van auto’s aan een onbekende regering.

  of gewoon die boel confisqeren en verbeurd verklaren vanwege fraude.

  laatste optie is wel een mooie…..


  Maak melding

 8. Pas in 2032 mogen deze auto’s overgenomen worden. Tot dan wordt er mee gereden en indien nodig wordt de motor vervangen, wat veel goedkoper is dan een nieuwe auto kopen.


  Maak melding

 9. Hey Bigi Sma
  Heb je gezien hoe de kade bij de Grimburg wal is ingestort > Geen onderhoud.
  Lijkt Suriname wel. haha
  Ik was maandagmiddag op Oudemanhuispoort (vlak om de hoek)

  Hoe is het? Je bent teleurgesteld las ik.
  Dit pleit aan een kant voor je. Je had echt gehoopt op een ander bewind. Maar binnen drie maanden kreeg je drie voorbeelden hoe het niet moet
  Je bent misschien een romanticus.
  Aan de andere kant had je dit kunnen weten.
  Ik hou wel van citaten, daarom deze , met alle respect, van de heer Molenaar op Waterkant een jaar of wat geleden
  “ Suriname is een mooi land, alleen jammer dat er Surinamers wonen”
  Het is altijd gericht op eigen belang. Iedere regering die er tot nu toe heeft gezeten Na Pengel, heeft uit de ruif gevreten en zal dit blijven doen. Rob is er nu achter gekomen schrijft hij, (rijkelijk laat maar ja) dat de Surinaamse politiek een is van ik doe dit voor jouw, maar dan wil ik dit ervoor terug
  Het stelen en benoemen van familie en vrienden is van alle dag. Het grote verschil zit in de mate van diefstal. Ook hier kan je een tendens waarnemen ; het zal steeds erger worden, tenminste als de middelen (geld, bezittingen) hiervoor aanwezig zijn.

  Je pleit(te) voor een nieuwe groep jonge Surinamers niet gelieerd aan de oude hap.
  Ook onder deze groep zal, vrees ik, dit zelfde waarneembaar zijn.
  Zij hebben gezien wat vorige regeringen hebben gedaan en zullen, ook omdat ze (financieel?) gesteund werden, hun familie en vrienden moeten terug betalen. Dus uit noodzaak
  Daarnaast willen ze ook nu op hun beurt, na gestreden te hebben, “genieten” van de rijkdom Bah
  Dat dit ten koste gaat van het volk is jammer, maar niet meer dan dat. Zo wordt te vaak gedacht

  Conclusie ; de zittende regering moet voor eeuwig blijven zitten, want iedere volgende regering ontslaat de boel. Dit kost bakken met geld. Vervolgens begint zij daar haar mensen te zetten en het stelen, zichzelf verrijken gaat verder door.

  Is er dan totaal geen toekomst voor Suriname?
  Eigenlijk niet nee. Zij die het beste met land voor hebben, wonen waarschijnlijk niet in Suriname, en bedanken voor de eer. De Surinamers in Suriname hebben teveel onderlinge banden
  Het moge vreemd klinken maar Bouterse had herkozen moeten worden. Ik zal dit proberen uit te leggen. Ik laat rechtszaken over decembermoorden en bij verstek veroordeling buiten beschouwing.
  De reden hiervan is dat ten eerste deze zaken onder de rechter zijn en echte feiten en daarmee kennis bij negen van de tien mensen, waaronder ook bij mij, afwezig is. Behalve van horen zeggen
  Ik kijk daarom alleen naar de economie
  . Downgrading……….……> Bouterse heeft gefaald
  . Leningen…………………..> Bouterse heeft gefaald
  . ’s lands financiën…….> Bouterse heeft gefaald

  Elementen van bijvoorbeeld ’s landsfinanciën, zoals het aantal adviseurs, secundaire arbeidsvoorwaarden aan derden ( denk hierbij aan auto’s ,grond ed zijn genoegzaam bekend) die hoger zijn dan de primaire arbeidsvoorwaarden (salariëring) zijn ronduit schandalig .
  Zijn deze zaken ontstaan onder Bouterse, dan heeft hij gefaald. Waren deze zaken al aanwezig voor Bouterse (Wayamboo stelde dat dit onder Venetiaan begon) dan heeft hij OOK gefaald, want hij heeft dit niet aangepakt en afgeschaft.

  . Corruptie……..> op de wereld corruptie index een marginale verbetering gemeten over een periode van 8 jaar (vanaf 2012 tot en met 2019!)
  . Werkloosheid……..> Bouterse heeft enigszins gefaald Blijft schommelen rond de 9%, was overigens in 2017 7%. Dit is een stijging van ongeveer 28%. Ja 28% en niet 2%!
  Inflatie…………………..……> Bouterse heeft het heel goed gedaan van 22% in 2017 naar 4, 5% in 2019.
  Maar voor 2020 wordt helaas weer 20% verwacht
  Groei BBP per hoofd …..> Bouterse was succesvol, rond de 2,5%, maar 2020 ziet er natuurlijk agv
  corona slecht uit. Dit is een feit. Maar helaas is de toegenomen welvaart niet bij het volk terecht gekomen, maar zoals zo vaak in ontwikkelingslanden in handen van een kleine bevoorrechte groep (5 % van de bevolking)
  Bron IMF Outlook
  Onder Bouterse dus slechte dingen en ook wat goed dingen
  Jammer dat hij teveel adviseurs heeft aangesteld en daardoor niet zag dat het gevaar uit een andere hoek kwam. Hij nam deze mannen aan als adviseur, omdat hij dacht dat het bij je houden van je vijanden slim was om ze in de gaten te houden.
  Bovendien waren de adviezen nou niet bepaald zaken waarop je zat te wachten. Hij vertrouwde er te veel op. Dom, ze naaiden hem.
  Onder Santokhi tot nu toe alleen slechte zaken. Ik heb het hierbij over waarneembare en daarmee meetbare zaken, zoals het plaatsen van familieleden op posten waar ze niet op geplaatst hadden moeten worden. Wat de minister van Nederland gedaan kreeg heeft niet te maken met de kracht van deze regering, dit had iedere regering muv ndp, ook voor elkaar gekregen. Het was puur, al dan niet terecht, gericht tegen Bouterse. Dit noem ik derhalve geen succes
  Santokhi mag en moet nog het voordeel van een jonge regering krijgen, maar hij krijgt nu een negatieve aantekening (ik kijk naar het journaal en hoor over het strafblad agv coronaboete)

  Wie heeft antwoord op de volgende vragen
  1. Waarom is men bij de centrale bank overgestapt op een andere manier van notatie. Verwarrend. Ik dacht dat Santokhi een mazzeltje had van srd 1 mrd, blijkt het slechts
  SRD 100 mln te zijn
  2 Jullie hebben vast en zeker gehoord over Wirecard . Mocht dit niet het geval zijn, wat ik me nauwelijks kan voorstellen , bij deze een link
  rtlnieuws.nl/economie/tv/video/5181140/hoe-verduisterde-wirecard-vredesnaam-19-miljard-euro
  De topman is gevlucht en nergens te vinden . Herkenbaar? Haha Maar daar gaat het niet om.
  Het gaat mij om het jaarverslag van 2013 van de Centrale Bank.

  Voor Santokhi cs.
  In 2013 is op het hoogtepunt van de goudprijs meer dan de helft van de
  goudvoorraad verkocht. Maar als je kijkt naar de officiële reserves dan zie je dat de
  goudvoorraad is afgenomen EN de officiële reserves ook. Dit kan niet, als je het goud
  verkoopt dan moet de opbrengst uitgedrukt in USD terug te vinden zijn.
  Bron
  cbvs.sr/images/content/statistieken/IR/IR_template.pdf
  Kijk, naar de jaren 2012 en 2013 (en daarna)
  Kijk vervolgens naar
  A. Official reserve assets en naar
  4 – volume in millions of fine troy ounces

  De goudvoorraad daalt (verkocht tegen de hoogste prijs) en de officiële reserves evenzo
  goudprijs.org/ontwikkeling-goudprijs/ de derde grafiek

  BTW ik zoek dit uit, puur omdat ik dit leuk vind.


  Maak melding

 10. Waarom huurt de regering auto’s tegen een dag prijs van $200.00, waarom kunnen de ministers niet in hun eigen auto, tegen een redelijke dag vergoeding, naar hun ministerie “om de hoek”. Zover hoeven zij niet te rijden. Deze auto’s zijn al betaald, dus zou ik de gehuurde auto’s terug sturen, contract op zeggen en de nieuwe auto’s verdelen onder de ministeries. Djamoe, deze ministers gaan hun dienst auto’s straks ook mogen kopen, als je het nauw leuk vindt of niet.bet your life. Heeft in hun beleving niks te maken met corruptie, zou jij ook doen als je een koopje kan scoren, het is niet tegen de wet. In Su hebben maar weinigen ethisch besef 😜


  Maak melding

 11. WAAROM GEEN ISUZU NISSAN TOYOTA OF VW.
  SANG YOUNG IS EEN WAARDELOOS KOREAANS MERK.

  NIET EENS EEN OPENBARE AANBESTEDING.

  CHAN STUUR ALLE AUTO,S RETOUR. LAAT DILIP ZE STUREN NAAR LEONSBERG.

  DIE 200.000.000 USD IS TOCH ONDER BOUTA ZIJN BED


  Maak melding

 12. Bigi sma, ik zei het toch, meneer Pico zingt graag als een Picolet op waterkant (niet sarcastisch bedoelt) Mooi geschreven stuk trouwens., hij vindt het niet alleen fijn, maar een beetje ijdelheid kan je de goede man niet ontzeggen😜😜Groetjes


  Maak melding

 13. Rudisa geeft jullie weer cadeautje 😂😂😂😂😂😂en jullie nemen het gewoon aan Rudisa is van Dillip Sardjoe. En dat weet de nieuwe Coalitie toch ook of niet ,of misschien zie ik het weer verkeerd en nu kan men zien dat VP en Rudisa samen werken 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Chan heeft Geen Keus mevrouw Etnel van. De NPS waar is jouw grote mond 👄
  gemodereerd

 14. En dit is het schaak spel wat Bouterse bedoelde het spel is echt begonnen 😂😂😂😂😂😂🤫🤫🤫🤫🤫🙈🙈🙈🙈🙈
  gemodereerd

 15. Er is geen openbare inschrijving geweest dus die handel is illegaal. Alles terug sturen naar de leverancier.
  gemodereerd

 16. Hoi Pico
  Hey Bigi Sma
  Heb je gezien hoe de kade bij de Grimburg wal is ingestort > Geen onderhoud.
  Lijkt Suriname wel. haha

  Neen hoor lijkt nit niet op Suriname omdat
  – Suriname geen geld heeft en Nederland dus echt wel.

  Hoe is het? Je bent teleurgesteld las ik.
  Dit pleit aan een kant voor je. Je had echt gehoopt op een ander bewind. Maar binnen drie maanden kreeg je drie voorbeelden hoe het niet moet
  Je bent misschien een romanticus.

  Neen Pico ik ben geen romanticus alleen tegenover mijn vrouw.
  Ik heb ze het voordeel van de twijfel gegeven omdat een mens kan veranderen door de tijd heen en door voortschrijdend inzicht.

  Soms mijmer ik over vroeger en ja vroeger komt nooit meer terug. De tijd als jonge vent toen Suriname bestuurd werd door gouverneurs. Maar ook toen was er rotzooi maar dat herkende je niet alleen vanwege de leuke dingen die je in je jeugd (tienerjaren) heb mogen meemaken.

  En ja ik be teleurgesteld ik Santokhi en Brunswijk, had enigszins gedacht en gehoopt dat zij het anders zouden doen gezien hun beloftes.
  Maar binnen 1 maand ben ik inderdaad tot de conclusie gekomen dat het niets zal worden ondanks hun belofte en al dat gezever over 3 speerpunten (corona-armoede-financiën).
  Dat de vele benoemingen niets dan maar ook niets hebben toegevoegd aan de oprechtheid en transparantie en eerlijkheid vind ik een grote aderlating en schande die dit volk niet verdient.

  Ik gaf zelfs aan een oude vriend te kennen te willen helpen bij de opsporing van al het verdwenen geld en de criminelen achter slot en grendel te krijgen.
  Pico
  Mijn vrouw zei me toen “yu lauw keba straks vermoorden ze je en ik en je kinderen en kleinkinderen moeten je missen. Je hebt veel te verliezen. En voor wie doe je dat”

  Pico
  Ik zou wel dagen met je kunnen communiceren (vertelde ik aan mijn kleinzoon als hij wilde praten met opa dat wij dit communiceren moeten noemen) met als onderwerp:
  Suriname vroeger Thans en waarnaar toe.
  Onder het genot van een goede whisky en wat bananen chips en cashew noten.

  Name the place and date en laat een hint achter hoe je te bereiken. Misschien via iemand die wij beiden goed kennen

  Pico
  Ik zou tot morgen kunnen schrijven net zoveel zoals jij dat hebt gedaan.
  En wat Suriname betreft het is nu even een gesloten onderwerp. Iedere posting van mij zou uit frustratie zijn.
  Tenzij ik weer Pico iets moet mededelen


  Maak melding

 17. Mensen begrijpen jullie politiek suriname niet kijk naar China die is bevriend met alle politieke partijen in Suriname dus dilip begrijp het heel goed iedereen te vriend zijn en je zit goed en groot gelijk heeft hij zie de vakbonden ze zijn zo zoet terwijl andere zonder een wettige regeling 10 procent van hun salaris moet inleveren maar die bonden willen ook na 10 jaar een stuk van de koek dus lange leven politiek suriname


  Maak melding

 18. Zielig. Net alsof ze niet weten hoe het anders zou moeten. De leiders kiezen ervoor om dit land naar achteruit te brengen. Ik hoop in de toekomst dat er echt leiders zullen zijn die dit land echt vanuit het hart zullen leiden.


  Maak melding

 19. Dit is een cup ten aanzien over de gelden van de staat .zoal boefie. Om boefie te beschermen .is een zet .iem da ai .noso joh Jang ai
  gemodereerd

 20. Bigi sma , je hebt gelijk, maar om op te geven, ja ik weet het niet zo goed. Ook wij zijn ontzettend teleur gesteld in deze coalitie.
  Wat ik niet snap en begrijp is waarom de regering Santhoki zo vast houdt aan zijn accommodaties op politiek vitale posten van familie en vrienden. Grote delen van de bevolking accepteert het niet, ageren fel in de media, ook hier op waterkant, en toch deert het hem niet, dat nepotisme niet gewenst is, dat hij op de verkeerde weg zit. Is hij bezig corrupt te worden of is hij als enige heilig van overtuigt dat dit de juiste weg is om te bewandelen, wie zal het zeggen, de tijd zal het leren.
  Hij zondigt wel tegen de wet en bedrijfsstatuten en nu hoor ik dat hij van plan is de wet en statuten zodanig te willen wijzigen in zijn voordeel, het lijkt wel of meneer Abdoel terug is, je weet wel die Abdoel van de ndp.
  Als je hier op waterkant wegblijft zal je “grote” vriend RobG je gaan missen. Wij forummers zullen het bekvechten tussen jullie twee zeker gaan missen.


  Maak melding

 21. Alles terug draaien niets betalen Dillip Sardjoe is een schurk en behoort tot de corrupte bende van de NDP…. Fernandes , De vries kunnen voor heel goedkopen voertuigen importeren …. Rudisa opdonderen en geen zakken doen met deze boeven …


  Maak melding

 22. Dagoebert Dilip Sardjoe heeft flink geprofiteerd van allerlei onderhandeling samen met de NDP. En heeft miljoenen weggesluisd.

  Het zal mij niet verbazen als binnenkort onthult wordt dat hij deel uit maakt van dat criminele kartel / organisatie.
  Dagoebert Dilip Sardjoe heeft bij vele onderhandelingen een leidende rol gespeeld samen met de Bouta boys.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 23. Para express, wie heeft de oranje, geel/zwarte coalitie gefaciliteerd, wie zijn de sponsoren van deze coalitie denk je, niet alleen Sardjoe hoor.
  Binnenkort ga je van ze horen, ze moeten nog beloond worden, de wet moet nog worden aangepast.
  Er komt een nieuwe macht erbij in de Su politiek naast de vier oude machten.
  Er zijn nog 189 accommodaties te gaan.


  Maak melding

 24. @ Pony 4 september 2020 At 14:25

  Dus volgens jou is Sardjoe een van de sponsoren van deze coalitie ?
  Kan je wat meer daar over vertellen ?

  Ik denk niet dat jij Santokhi goed kent en welke strategie hij volgt.
  Veroordeel deze coalitie niet te vroeg.

  Santokhi is een man van recht en wet, Suriname is nu eindelijk in goede handen.

  There is a new sherrif in town and the bad guys don’t like him.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 25. Dag meneer Gwabe,
  U stelt mij een persoonlijke vraag. Daarvoor is deze site niet bedoeld. Ik vroeg me af waarom wil deze beste man dit toch weten. Ik vroeg aan mijn zoon, of hij enig idee had.
  Zijn antwoord was misschien is die man op zoek naar een date met je.
  We lachten hierom, maar ik bedacht net, dat dit misschien inderdaad het geval zou kunnen zijn.
  Mijn antwoord is nee, ik doet niet aan dating wel aan social distancing

  Misschien hebben we het fout en stel je de vraag naar aanleiding van mijn posting.
  Wellicht heb je het idee dat dit mij veel tijd kost. Ik kan je vertellen dat dit niet het geval is.
  De ontwikkeling van de aandelenbeurzen en met name de ontwikkeling van de goudprijs vanaf het begin van dit jaar hou ik in de gaten.
  De goudprijs is booming Dit hangt samen met de zeer lage rente mondiaal. Reuze interessant vind ik. Zo hebben we allemaal onze voorkeuren nietwaar.
  Een uitstapje naar de balans van de CBVS is dan niet zo groot. Sinds begin van het jaar is de centrale bank SRD 100 mln rijker geworden zag ik. Het enige waar ik tijd aan kwijt was
  was de notatie (punt ipv komma en omgekeerd, zomaar ineens. Dit ligt toch vast in het programma dacht ik. Kijk dit kost mij tijd en dit soort zaken houden mij veel meer bezig dan een auto die op een paal terecht komt, oid)
  Vervolgens was ik logischer wijs geïnteresseerd in de fysieke hoeveelheid goud en viel het mei op dat in 2012 de helft van de goudvoorraad was verkocht.
  Kostte minder dan 1 minuut.
  tabellen en grafieken heb je zo gelezen en simpel te begrijpen
  Dit interesseerde me bovendien ook, omdat een paar weken geleden mij iets bijzonder vreemd was opgevallen, namelijk de aankondiging dat de SRD zou devalueren, Althans dat las ik hier op waterkant. NERGENS ter wereld wordt dit van te voren bekend gemaakt ( nogal logisch, maar dat is een ander verhaal).

  Vervolgens heb ik dit met jullie gedeeld
  Om te voorkomen dat deze regering WEER blind zal worden gevolgd, heb ik de pluspunten van de regering Bouterse ook gemeld. De minpunten zijn genoeg belicht in de media
  Maar heb ik ook aangegeven dat Santokhi behoorlijk in de fout is gegaan.
  Wij weten geen van allen wat hier achter schuilt. Gissen zou kunnen de ik niet aan mee

  Ik ben wel blij dat je werkloos schrijft en niet werkeloos. Zoals je wel weet (of misschien)zit hier een groot verschil tussen.
  Ik verricht geen betaalde arbeid meer, ik heb geen ww-uitkering en ben nog niet met pensioen.
  Maar dat wil geenszins zeggen dat je dan je hersenen moet laten rusten en laten slapen. Blijf je hersenen actief houden en niet alleen de rest van je body door naar de gym te gaan of te gaan rennen ed, voor je het weet enz.

  Conclusie
  Zo lang het onderwerp economisch van aard is kost het me amper tijd en bovendien is het spannend en leuk

  Vraag mij echter om twee gaten op een hoogte te boren.
  Tja, dan ben ik een dag bezig. Ik gebruik een waterpas. Als als het schilderij hangt. dan zal je bij het verplaatsen minstens drie gaten zien en het schilderij hangt toch nog scheef. Grr
  Mijn neef heeft mij ooit tegen gezegd; ach na een tijdje zie je het niet meer.

  @ Bigi Sma
  Hetgeen je beschrijft mbt de politiek heb ik ook wel hoor. Ik lees af en toe hier het een en ander en hou het daarbij.
  JoJo en een ander persoon (Wim of John) hebben het gehad over het niet willen inhuren van buitenlandse experts.
  Tja je kan voor een laag uurloon gaan en die persoon is jaren bezig met hetgeen een duurdere kracht binnen no time kan vinden
  Of wil men niet dat zaken boven water komen?, maar nu ga ik me begeven op een terrein waarop ik me niet wil begeven. Ik heb mijn idee herover, maar niet alles wat je direct hoef je ook te zeggen of te schrijven toch.

  Afspreken, voorlopig met corona hou ik afstand, dit schreef ik ook aan Gwabe

  Btw,
  tech bedrijven krijgen eindelijk klappen op de beurzen.
  Het sloeg ook nergens op dat de Nasdaq iedere dag maar steeg.
  Hopelijk nog een paar dagen flinke klappen; kunnen we instappen (ASMI?)
  Als de AEX wordt aangepast komt BESI misschien hierin.
  Dus klappen bij tech en herschikking….> Besi wordt dubbel aantrekkelijk


  Maak melding

 26. Para express, ik veroordeel deze regering niet, ik ben gewoon kritisch en let op hun daden, de coalitie brengt zichzelf in diskrediet, ze hebben mij niet nodig.

  Wie kent Santhoki en zijn strategie?
  Wil je zeggen dat Santhoki eerst stront maakt om later dezelfde stront op te ruimen, je gelooft het toch zelf niet.

  Hoeveel tijd wil je deze coalitie geven, 10 jaar net als bij Bouterse.
  Wij hebben Bouterse na 10 ellendige jaren verdreven, wij willen geen 10 ellendige jaren Chan, genoeg is genoeg.. De beste strategie is zo vroeg mogelijk ageren voordat het te laat is.

  Bigi Sma en meneer Pico zijn al afgehaakt, jij en de anderen nog; jij “speelt “ de laatste der mohikanen.

  Suriname heeft geen politie agent nodig, het volk wil een integere leider, die niet in nepotisme gelooft, die verlichting en ontwikkeling brengt.

  Als jij 10 jaar wil wachten het is jouw goed recht.

  Ps : de padie/rijst boeren beginnen nu ook al te klagen, alles wordt duur.
  De namen van de sponsoren vindt je binnen kort in de media.
  gemodereerd

 27. Pico
  Ha it’s ok v.w.b. het aanbieden van mijn speurdiensten want sedert ik geen posting meer plaats v.w.b het wel of niet goed handelen van de huidige regering is het duidelijk dat ik deze regering van Santokhi en Brunswijk m.i. ongedwongen hun gang mogen gaan.
  Mijn diensten hahaha zal niet meer ter beschikking staan.

  Pico
  Ik heb 9 weken geleden NIO gekocht, ik doe niet aan opties kun je veel winnen en verliezen, voor circa 6 US$. Kon ze verkopen voor circa 20,94 maar deed dit niet. Ik hou ze lekker vast met de gok dat ze net zo hard zullen stijgen als de Tesla. met 2.000 stuks kan je bij een stijging van 1.000 US$ gelijk miljonair worden
  Waarom Besi? De koers / winst verhouding ziet er koopwaardig uit t.a.v. Tesla welke tegen de 100 ligt.
  Zijn er volgens jou redenen om te gaan voor Besi in een transparante markt wat dat is de beurs

  Pony
  Ik zal wel proberen niet in de verleiding te komen om RobG van repliek te dienen, tenzij RobG het erg bont maakt door economische wetmatigheden verkracht, trouwens economen zijn het nooit eens met elkaar, die mij de jeuk geven om te reageren.
  Zoals de onzin over depreciatie die hij schreef t.w. is geen waarderingsmoment doch een waardedaling van de munt.
  En inderdaad Pony zal RobG mij missen wellicht als kiespijn.
  Wat niet wegneemt dat ik hoe langer hoe meer afkeer krijg van het gezever van Brunswijk en Santokhi (laatst over de aanbesteding van de EBS te bespreken in de DNA) terwijl er belangrijkere zaken zijn die aangepakt moeten zouden kunnen worden aangepakt.
  gemodereerd

 28. Niet de vorige regering of huidige zal betalen. Maar is wij inwoners moeten dat doen. Ik ben bereid per maand 10 srd af te lossen. Meer kan ik niet. CRISIS NAK MI. ZO DILIP HEBBEN WIJ EEN DEAL? zoniet mag je de autos terug nemen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.