Politie zoekt bestuurder die 17-jarig meisje in busje verkrachtte

14

Een 17-jarig meisje in Suriname, is woensdagochtend verkracht in een busje. Dit gebeurde nadat zij instapte om naar de stad te gaan. De tiener verklaarde tegenover de politie dat zij voor haar woning op een taxi stond te wachten, toen er op een bepaald moment een busje daar stopte.

De bestuurder van het busje vroeg aan haar of zij naar de stad wilde. Het slachtoffer antwoordde bevestigend en stapte in het voertuig. De bestuurder reed weg en zei kort daarna tegen het meisje, dat hij nog een paar andere personen moest afhalen. Volgens de tiener reed de verdachte naar Koewarasan en deed verschillende straten aan.

Op een gegeven moment reed de bestuurder naar een afgelegen straat en viel het slachtoffer plotseling aan. Hij bond haar handen met een kabel vast en bedreigde haar met een mes te zullen doodsteken als zij zou schreeuwen. Daarna reed hij naar een andere verlaten plaats en verkrachtte haar. Na de daad reed de verdachte naar de Dr. Sophie Redmondstraat en zette de tiener daar af.

De politie verwees de 17-jarige voor medische behandeling. Zij had een aantal striemen op het lichaam. Het slachtoffer deed aangifte van verkrachting, bedreiging en ontvoering. De Surinaamse politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.

14 REACTIES

 1. Je teken nummer???
  Voor je in vreemde auto stapt zal je dat checken.
  Ik hoop dt ze een idee hft hoe hij eruit ziet
  gemodereerd

 2. Dus eerst het kenteken noteren dan wordt je verkracht
  Maat dat geeft niet je hebt het kenteken nummer genoteerd en stel dat je ooknog word vermoord maar je hebt het kenteken nummer genoteerd slimme Wendy 👍👍👍😂😂😂


  Maak melding

 3. J.Zwartmans@@ jij bent erger dan die verkrachter je hersenen moeten gekasteerd worden ik weet niet of die dame verkracht is of niet wacht rustig het politie onderzoek af voordat je begint te blèren


  Maak melding

 4. jan jansen #
  hou jij maar je smoelwerk dicht. lezen kan je niet
  Zwartmans en alle anderen reageren op dit artikel, we verzinnen er niets bij
  ——-Daarna reed hij naar een andere verlaten plaats en verkrachtte haar—–.
  Nee is nie waar hij reed naar een andere verlaten plaats en kocht een bos bloemen voor haar
  Ik was het niet, lijkt wel ndp
  Je schijnt het op te nemen voor de dader

  De dader vinden
  Boefdraad vinden


  Maak melding

 5. Je moet niet zomaar in een vreemde bus stappen. Dit had erger kunnen aflopen. Dat neemt niet weg dat de dader gestraft moet worden. Moet een makkie zijn voor de politie.


  Maak melding

 6. Triest dat dit met een 17 jarige miet gebeuren die in goed vertrouwen in het busje van die laffe dader ingestapt was. Ik zeg altijd wantrouw je vertrouwen.
  gemodereerd

 7. Maar toen ze uitstapte aan de Dr. S. Redmondstraat kon ze niet schreeuwen om aandacht te trekken of t kenteken nr te nemen…wel een beetje doorzichtig
  Ze is nu bang vr dr ouders geworden denk ik
  gemodereerd

 8. @Mamske 4 september 2020 At 00:16
  ——-Maar toen ze uitstapte aan de Dr. S. Redmondstraat kon ze niet schreeuwen om aandacht te trekken of t kenteken nr te nemen…wel een beetje doorzichtig
  Ze is nu bang vr dr ouders geworden denk ik
  gemodereerd——-

  Inderdaad, dat stuk is een beetje vreemd van het afzetten. Ooggetuigen moesten op de weg zijn en er moeten ook camerabeelden zijn die geraadpleegd kunnen worden.


  Maak melding

 9. India heeft de doodstraf ingevoerd op het verkrachten van een minder jarige.
  Word het geen tijd dat Suriname dat ook gaat invoeren ?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.