VIDEO: Nieuwe ambulances voor ministerie van Volksgezondheid in Suriname

26
Nieuwe ambulances voor ministerie van Volksgezondheid in Suriname

Het Surinaamse ministerie van Volksgezondheid heeft woensdag de sleutels van 8 nieuwe ambulances in ontvangst genomen. De medische voertuigen van het merk Hyundai zijn geleverd door Rudisa Motors. Op de foto staan ze geparkeerd voor het bedrijf aan de Hofstede Crulllaan.

De ambulances zijn allen van het bouwjaar 2020 en voorzien van medisch apparatuur, waardoor het mogelijk is om direct hulp te bieden in de ambulance. Het ministerie zal de ambulances zelf verdelen over de ziekenhuizen in Suriname.

Over de aankoop van de ambulances is onlangs nog een artikel geschreven door Dagblad De West. Volgens de krant is er geen openbare inschrijving geweest voor de aanschaf van deze voertuigen. De aanvraag was gedaan door de vorige regering en verliep via het ministerie van Volksgezondheid.

De voertuigen zouden reeds betaald zijn uit het Noodfonds, dat was gecreëerd in het kader van de COVID-19 pandemie. Hieronder een filmpje van na de overdracht.

https://www.facebook.com/150010242040495/posts/1187679228273586/

26 REACTIES

 1. Het kan aan mij liggen maar die mevrouw Cleopapa had volgens mij deze uitgave niet opgesomd in haar boodschappenlijstje heb ik dat stukje gemist? Chan stop ook dat ding van Rudisa als hofleverancier en voertuigen die het slecht doen op de Surinaamse wegen.


  Maak melding

 2. Dit ding moet echt heel goed onderzocht worden.
  De ene krant heeft het over “voertuigen die reeds betaald zijn uit het COVID-19 noodfonds” en de andere krant heeft het over “voertuigen die nog afbetaald moeten worden omdat dit om een lening ging die het bedrijf van zakenman Dilip Sardjoe heeft voorgeschoten”.
  Wij hebben het hier nog niet eens over de benadeling van andere concurrerende bedrijven die niet eens hebben kunnen inschrijven op deze deal.


  Maak melding

 3. De fiscale controle diensten van alle landen waar Rudisa of onderdelen van Rudisa zijn gevestigd moeten de administratie van Rudisa onder de loep nemen.
  Rudisa is schuldig aan corruptie grootschalig belastingontduiking en witwassen.

  Het is pas de zevende week en de regering Santokhi heeft al behoorlijk wat werk verzet. Jammer genoeg zien mensen als Winston Ramautarsing (VES) en Pakkitow dat niet ! Zij zijn helemaal gefixeerd om alleen de naar hun gevoel wantoestanden te promoten. Zij beseffen niet dat zij onverantwoord bezig zijn en onrust en onenigheid creeeren die schadelijk zijn voor de ontwikkeling van Suriname.

  De regering Santokhi is gestructureerd, planmatig en voortvarend bezig. Er wordt orde op zaken gebracht zodat alles helder en duidelijk wordt. Vervolgens wordt er gericht actie ondernomen.
  Cedric van Samsom heeft het belang van een goede aanpak en verder denken ook goed duidelijk gemaakt in een reactie op Atencio.

  De werkwijze van de regering Santokhi eist een mentaliteitsverandering die nodig is in de Surinaamse samenleving.
  En dat doet pijn. Maar uiteindelijk zal dit het beste zijn.

  Suriname niet klagen maar doen. Krakti !


  Maak melding

 4. De regering santokki geeft het goede voorbeeld van mentaliteitsverandering door familie en vriendjes te benoemen toch.
  Walgelijke schijtzakken zijn het net als hun voorgangers

  Mentaliteitsverandering hahaha
  gemodereerd

 5. In het COVID-19 noodfonds zat 300 milj. dollar.
  Dit geld is afkomstig van een lening..
  Daar zijn 8 ambulances voor gekocht. Waar de rest van het geld gebleven is, weten we allemaal wel. Alle verantwoordelijken zouden moeten worden gedaagd om uit te leggen waar het resterende geld aan is uitgegeven. Er zou een commissie moeten komen die dit onderzoek moet gaan leiden. Als daar strafbare feiten aan het licht komen, korte metten maken en meteen vervolgen deze landrovers. Ze hebben geld geleend die besteed zou worden aan bescherming van het volk tegen COVID-19. Er is maar een fractie daarvan besteed waar het voor bedoelt was. Het volk draait op voor terugbetaling in de vorm van hogere belastingheffingen. Daarmee wordt het volk 2x genaaid. Sarie torie….


  Maak melding

 6. GEWOON DE VOERTUIGEN TERUGGEVEN AAN RUDISA.
  DE STAAT KAN HET NIET BETALEN.
  DE AUTO,S MOGEN TERUG. MISSCHIEN KUNNEN AMBULANCES BLIJVEN ALS GIFT.
  DILIP HEEFT AL VOLDOENDE VERDIEND.

  ER ZIJN HONDERDEN ANDERE AUTOBEDRIJVEN: WAAROM RUDISA. NOOIT EEN OPENBARE AANBESTEDING GEHOUDEN.

  NOGMAALS: GEEF AL DEZE VOERTUIGEN TERUG.

  HAAL ALLE VOERTUIGEN DIE VOOR EEN PRIKKIE ZIJN GEKOCHT MET SPOED TERUG .
  HET IS ONMOGELIJK DAT IETS MET EEN REST WAARDE VAN 30000-40000 USD VOOR 750 DOLLAR WORDT VERKOCHT. BRON VAN DEZE CRIMINELE DAAD IS ASHWIEN ADHIN.

  SLUIT HEM OP. WAT DOET CHAN HIERMEE….SLAAPT HIJ OFZO
  gemodereerd

 7. Suriname is dus weer acht ambulances rijker. Dat is een vooruitgang aangezien deze ambulances voor allerlei doeleinden kunnen worden ingezet. Dus niet alleen voor Covid-19 gevallen. Heel fijn voor Suriname. Pakiratigri is blij dat deze ambulances niet naar de schroothoop verwezen zijn aangezien dit tot stand kwam tijdens de vorige regering. Men heeft er geen moeite mee mensen naar de schroothoop te verwijzen en familie en vrienden te benoemen.


  Maak melding

 8. Boesskowtoe 3 september 2020 At 11:30
  In het COVID-19 noodfonds zat 300 milj. dollar.
  Dit geld is afkomstig van een lening..
  =====
  Er zat SRD 400 miljoen in het covid-19 fonds! Daarvan is volgens de huidige minister van financiën nog SRD 110 miljoen over!
  gemodereerd

 9. Jullie grote mond 👄 dat jullie niks van Rudisa zullen aan nemen geeft ze dan terugkomen als jullie ballen hebben zou ik ze terug geven aan Rudisa van Dillip Sardjoe want Chan/Brunswijk weet toch waar ze vandaan komen en de Minister van Volksgezondheid Weet dat ook om te zien hoe Hypocriet deze Gasten zijn 😂😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤫🤫🤫🤫🤫 mond houden lippen 👄 op mekaar
  gemodereerd

 10. Paars regeer nog steeds dat kan je merken met deze Ambulance van Rudisa van Dillip Sardjoe 🤫🤫🤫😂😂😂😂😂😂
  gemodereerd

 11. Achteraf blijkt altijd weer dat bij elke deal van de vorige regering zij het volk heeft blij gemaakt met een dooie mus. Bij elke deal moet ernaar gekeken worden hoeveel aan veelvuldige US Dollars zijn verdwenen in de zakken van die paarse rioolratten. Het land is bankroet gemaakt door de NDP regering, waar zijn die miljarden dollars? Pé a moni dé?


  Maak melding

 12. De ambulances waren zeker bedoeld voor de grote criminele ndp familie als hun prive mini hospitaal.Het volk zou geen enkel voordeel aan hebben want ze zouden nooit in de ambulances rijden als patient.
  Goed zo nieuwe regering.Neem de ambulances over en zet het in voor het goede doel.De surinamers maken er recht op,de ambulances zijn betaald door hun belastingcenten en niet door dilip sardjoe of rudisa.


  Maak melding

 13. De ambulances nooit terug geven aan Rudisa.In beslag nemen en ter beschikking stellen aan de ziekenhuizen die met alles te kampen hebben.Het land Suriname is geen eigendom van Rudisa.Laat hem merken dat recht en wet ook voor hem gelden.!
  Hij heeft vrijspel gehad tijdens de bouta regering.Nu niet meer.Opsluiten deze crimineel !


  Maak melding

 14. @Wayambo
  Suriname is failliet.
  De noodfondsten waarover jij het hebt ,het gaat over leningen die je baasje internationaal gebedelt heeft en terug betaald moeten worden.
  Maar geen nood,je kinderen,jij , je kleinkinderen en nog te komen generaties zullen de schulden helpen betalen.


  Maak melding

 15. Het is inderdaad niet duidelijk of deze ambulances betaald zijn. In plaats van het covid-fonds te besteden aan zieken, heeft de vorige regering, zonder aanbesteding, ambulances aangeschaft. Creepy.
  De bestedingen van het covid-fonds worden nu uitgezocht door Clad.

  Wereldwijd vallen veel bedrijven om, die niet direct in de eerste levensbehoeften handelen. Kunnen ze dit niet terugdraaien, dat is dit 100% de laatste rudisha deal met de Overheid. Ook hij zal eraan geloven.


  Maak melding

 16. Correctie/Aanvulling.
  De ambulances zijn betaald uit het covid-fonds klopt. Daarnaast zijn er 28 pick-UPS besteld voor het kabinet en ministeries. Niet betaald. Kunnen teruggedraaid worden.

  Ik herinner mij nog de lange rijen voor een pakket, de diverse acties met gevaar voor eigen leven. Geschreeuw dat de vorige regering covid goed heeft aangepakt. Waarom bestel je dan 8 ambulances, die na 4 mnd geleverd worden, het ging goed toch. Creepy.


  Maak melding

 17. Ray, wat een opmerkelijke draai dat jij geeft van de gekochte ziekenwagens, grappig hoor om te lezen.

  Su heeft een tekort aan ziekenwagens, dit is een welkome aanvulling, de ambulance diensten kunnen nu beter services geven. Elk nadeel heeft z’n voordeel, zou jullie Cruyff zeggen. Zolang Sardjoe een deal heeft met de Overheid, ja dezelfde Overheid, is hij niet in overtreding. Als de Overheid vindt dat hij niet voldoet, dan kan zij het contract opzeggen, zo simpel. Jullie moeten niet doen alsof de middelen van de VHP is, het behoort het Surinaamse volk toe, Suriname is geen eigendom van geen enkele politieke partij nog familie. Snapie


  Maak melding

 18. Esmerald 3 september 2020 At 15:23
  Het is inderdaad niet duidelijk of deze ambulances betaald zijn.
  ============================================

  Ik kom er helaas niet onderuit om te denken dat de gedachtegang van de NDP met hun voorzitter Desiré Delano Bouterse er altijd al bewust op uit was zichzelf, familie en vrienden ten koste van de Surinaamse samenleving buitensporig te verrijken. Ze zochten bewust naar dit soort dealtjes en zagen het natuurlijk als een sport waar men uit deze vorm van njan patu’s zich naar gelieve konden bevredigen.


  Maak melding

 19. Suriname heeft een schuld van 2.5 miljard euro schuld. Pakiratigri, wie denk je dat het gaat terug betalen. Jij of ndp of de regering? Ik denk dat jij en alle surinamers dat moeten doen. Per persoon is dat 4200 euro en dat is zonder rente. Mijn vraag, waar is het geïnvesteerd om het terug te kunnen betalen. Bouta geeft antwoord, want jij zei ndp geeft antwoord


  Maak melding

 20. Regeringen komen en gaan. Maar de schulden voor ons blijven bestaan. Surinamers die het moeten betalen. Niet de minister van financiën of de president. Dus de desi delano bouterse weg wordt niet betaald door bouta of ndp ers maar na wi sranan man


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.