Vrouw die heet water over 6-jarig zoontje gooide heeft psychische problemen

7
Vrouw die heet water over 6-jarig zoontje gooide heeft psychische problemen

De 40-jarige vrouw die afgelopen weekend heet water over haar 6-jarig zoontje gooide, heeft al twee jaren psychische problemen. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist. Een oom van de jongen deed op zondag 30 augustus  het politiebureau te Santodorp aan met zijn zes jarig neefje.

De jongen vertoonde brandwonden aan het lichaam. De oom verklaarde aan de politie dat de moeder van de jongen heet water op hem gegooid had. De politie zorgde ervoor dat de jongen zo snel mogelijk naar het ziekenhuis werd overgebracht. De verwondingen zijn van dien aard dat het slachtoffer in het ziekenhuis is opgenomen.

De 40-jarige J.K. is de moeder van de jongen. Zij moet de persoon zijn die hem zwaar mishandeld heeft. Uit onderzoek blijkt dat J.K. reeds twee jaren psychische problemen heeft en begeleid wordt door deskundigen van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS).

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is J.K. in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak  is overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken meldt de politie.

7 REACTIES

 1. 2 jaar psychische problemen? Dus het kind was 4 jaar inwonend met een ouder met psychische problemen dat bekend waren???

  ALLEEN IN SURINAME KAN DIT!!!! Wanneer gaat toezicht op kinderen strenger aangepakt worden???


  Maak melding

 2. Deze mevrouw met psychische problemen hoort niet de verantwoordelijkheid te hebben over een kind van 6 jaar. Mensen, mensen, kan u zich nog heugen dat u 6 jaar was. 6 jaar, een kwetsbaar iemand, een kind die alle bescherming nodig heeft. En wat doen die amateuristische kut autoriteiten van Suriname? Zo’n verward mens, en mens mest psychische problemen zich laten ontfermen over een zoon van 6 jaar. Justitie moet deze mensen die deze mevrouw behandelen, strafrechtelijk vervolgen. De zogenaamde kut professionals. Hen moet in de schoenen geschoven worden, medeschuldig aan poging tot doodslag. Hoop dat het met kindje van 6 jaar goed zal gaan. Ik zal elke avond voor deze kinderen bidden. Bid ook voor alle kinderen die op een nodeloze en wrede manier in Suriname om het leven zijn gekomen. Kinderen die gevangen zijn geweest door dievenijzer toen er brand uitbreek. Wat een zinvolle wrede dood hebben deze kinderen moeten ondergaan. Hoop dat ze engelen zijn geworden.
  gemodereerd

 3. En waar zijn die gasten van gisteren met hun vooroordelen ze lezen iets en ze beginnen als kippen zonder kop te kakelen ze kunnen niet op het politie onderzoekt wachten
  gemodereerd

 4. @Marcia

  Wat u zegt is natuurlijk onzin. Alleen in Su kan dat..! Leest u de NL kranten? Vaak genoeg lees je dat jeugdzorg heeft gefaald wanneer er weer een incident heeft plaatsgevonden.


  Maak melding

 5. De omgeving moet ook een rol hebben in de samenleving. Als je denkt dat iets niet klopt dan moet je dat kunnen melden bij een instantie voor hulp. Twee jaar lang met psychische problemen en samen met een kind van 4 jaar (nu 6 jaar) moet iets zijn opgevallen.


  Maak melding

 6. Mense, soms ik giete ook kookent waater in kop met oploskoffie. Dang ik maake mei sorge nu. Misgien ik ben psiegies ferkeert. Misgien ik moete naa Peter Bahn senter foor ondersoek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.