Oplichter deed zich voor als vrouw en verleidde mannen voor beltegoed

11
Facebook

De 26-jarige Avinash R. is afgelopen woensdag aangehouden, omdat hij zich op Facebook voordeed als een vrouw, met het doel mannen op te lichten. De verdachte heeft de foto van een jonge vrouw hiervoor misbruikt. De jonge vrouw deed aangifte tegen hem ter zake smaad en laster meldt het Korps Politie Suriname.

Avinash maakte een Facebook account onder de naam ‘Priya Sital’ waarop hij een profielfoto van de aangeefster plaatste. Via dat Facebook account heeft Avinash mannen verleidt om top-up beltegoed voor hem te sturen. Die mannen dachten dat zij met een vrouw te maken hadden.

Op een gegeven moment maakte iemand contact met de aangeefster en vroeg haar of zij een nieuw facebook account had aangemaakt. Zodoende kwam de aangeefster erachter dat haar profielfoto misbruikt werd door een onbekende, om merendeels mannen te vragen naar beltegoed.

Door goed speurwerk van de politie van het bureau Livorno is Avinash R. alias ‘Priya Sital’ in beeld gebracht, opgespoord en op woensdag 26 augustus aangehouden door de politie van het bureau Livorno.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Avinash in verzekering gesteld voor oplichting, smaad en laster. De politie heeft laten weten dat slachtoffers van ‘Priya Sital’ zich op het politie bureau Livorno mogen melden, als zij aangifte willen doen.

11 REACTIES

 1. Goed speurwerk van de politie, nu speurwerk en opsluiting van een meervoudige moordenaar van 15 voorname Surinamers
  gemodereerd

 2. Redshin..@@ Ik zat net aan te denken dat jij de dader is. Het profiel van pas precies bij jou. Zo te zien heb geld nodig. Blabla van jou over geld is voor niks geweest.


  Maak melding

 3. Dre 1 september 2020 At 13:43
  hmm glen dus je zat aan redskin te denken noh.
  hand uit je broek boi
  gemodereerd

  dat was ik niet hoor, ik ga niet over broeken het deel net onder de navel van anderen. dat zijn niet mijn zaken. daar blijf ik buiten.

  wat ik wel wil zeggen is: hoe is dit nieuws?


  Maak melding

 4. @Pakpakhaan,

  Broeder, welk een toeval dat jij gecharmeerd bent van mijn alias. Mocht je het erg moeilijk vinden zelf een alias te verzinnen, laat het weten hier. We zullen je helpen een goede nick name te verzinnen.


  Maak melding

 5. Oplichter deed zich voor als vrouw. Nee, hij was vrouw op die momenten, immers hij kroop in de huid van een vrouw.
  Ik dacht trouwens dat Facebook een betere controle had om valse accounts te vermijden. Valt tegen van Suikerberg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.