Maak eenvoudig euro’s via iDEAL over naar Suriname met Mopé

16
Maak eenvoudig euro's via iDEAL over naar Suriname
Real-time en goedkoop euro's verzenden naar Suriname.

Via mope.sr kan iedereen met een Nederlandse bankrekening met iDEAL, 24 uur per dag rechtstreeks geld overmaken naar familie en vrienden in Suriname! Die ontvangen het geld via Mopé, een digitale wallet in de vorm van een mobiele applicatie, waarmee betalingen onderling verricht kunnen worden en betalingen bij bedrijven die Mopé accepteren.

Euro’s overmaken via mope.sr vanuit Nederland naar een Mopé mobile wallet is tot 60% goedkoper dan overmaken via de bekende money transfer companies. Zelfs 90% goedkoper dan een reguliere buitenlandse overmaking vanuit Nederland naar Suriname.

De Euro’s zijn real-time, dus werkelijk binnen één minuut, 24/7 in de smartphone van je familie of vrienden in Suriname. Niemand hoeft de deur uit; in Nederland niet om te versturen en in Suriname niet om te ontvangen. Mope.sr maakt dit allemaal mogelijk.

Gebruikers van de Mopé mobile wallet in Suriname kunnen de ontvangen Euro’s in hun wallet overboeken naar hun EURO-bankrekening die is gekoppeld aan Mopé of in de wallet omzetten naar SRD’s tegen de beste wisselkoers. Uiteraard kunnen de tegoeden in hun Mopé wallet ook regulier worden gebruikt voor betalingen aan bedrijven of personen in Suriname.

Je kunt ook je eigen Mopé wallet downloaden, opwaarderen met iDEAL om mee te nemen op vakantie naar Suriname, of om online betalingen te verrichten in Suriname.

Betaal rechtstreeks met iDEAL op hoppa.sr en verras zo je familie in Suriname of koop voor jezelf authentieke Surinaamse producten die in Nederland bezorgd worden.

Hoppa.sr is het e-commerce platform van Suriname en biedt de mogelijkheid om te shoppen én te betalen met je Nederlandse bankrekening via iDEAL. Hoppa.sr heeft een ruim assortiment van goede kwaliteitsproducten zoals de welbekende Albert Heijn producten tot aan elektronica zoals koelkasten etc. Je kunt boodschappen en andere artikelen voor uw familie en vrienden in Suriname kopen en laten thuisbezorgen.

Daarnaast kun je op hoppa.sr diverse authentieke Surinaamse producten kopen zoals diverse haarvetten en body crèmes op basis van tonka, maripa pitten, bijenwas etc. en verschillende Surinaamse kruiden. De producten worden tot aan huis bezorgd in Nederland.

Mopé en hoppa! zijn diensten van de Hakrinbank. Met een duidelijke road map gericht op innovatie- en digitalisering hebben zij als doelstelling: gemak, kostenbesparing en veiligheid voor zowel ondernemer als consument. Blijf de innovaties volgen via www.hakrinbank.com, en de facebook pagina’s van de Hakrinbank en Mopé.

- Advertentie -


16 REACTIES

 1. Door de internationale digitalisering is vandaag alles wat in het verleden niet mogelijk was wel de normaalste zaak van de wereld. Echter de consument moet goed op de hoogte zijn van de handelingen die op het net worden uitgevoerd. ook voor de aanbieders van deze diensten, je kan binnen een seconde al jouw geld kwijt zijn. Het is een goede ontwikkeling maar voorzichtigheid en op goed opletten is zeer noodzakelijk.
  Succes!!!!
  gemodereerd

 2. Een goede manier om online in Suriname weer betalingen te doen.

  Als de winkels, eco-toerisme, HoReCa en taxi, ondernemingen enz. dit ook hebben zal het leven voor toeristen, zakenlui ea veiliger en gemakkellijker worden in Suriname.


  Maak melding

 3. Over 10 jaar zijn bijna alle banken (getransformeerd tot) IT bedrijven. De manier hoe we betalen, ontvangen en overmaken gaat aanzienlijk veranderen.

  Of je wilt of niet, Big Tech gaat heel veel overnemen en bepalen in de wereld. In de top 10 van de Forbes list is 80 tot 90% uit de Big Tech industrie, dat zegt al genoeg.

  Mensen lopen al rond met computerchips in hun lichaam. De volgende stap is (half)bionische/ robotische mensen. Dus in de toekomst zit je niet achter een smartphone of pc, jij bent zelf continu aangesloten op het web (The Internet of Things). Is geen science fiction…


  Maak melding

 4. Btw hoe is het mogelijk dat hij dit miljoenen pand kan bezitten, met een salaris van een inspecteur van politie, vergoeding uit DNA en misschien ook nog een ex minister salaris. Dan moet je bedenken dat de su munt, de SRD niks voor stelt. Voor vele forummers hier zal dit een eye opener zijn bij het zien van zijn paleis, vele onder u zien het voor het eerst. Oen e zie no dat ano alla sma in switi Sranan e piena? Ik hoop op een wake call. Normaal gesproken heb ik geen interesse in iemands privé leven, maar omdat jullie zo aan het schelden en afgeven zijn op de vorige pres, wil ik jullie dit niet onthouden.🙈🤦🏻‍♀️


  Maak melding

 5. Goede ontwikkeling . Concurrentie is nodig de fysieke winkels hebben het nakijken. Er volgen nog meer. Gedwongen ontslagen is het gevolg.die sprong naar de digitale wereld hebben ze gemist zie ook wat met V&D is gebeurt goed voor de consumenten succes


  Maak melding

 6. Wie zit in de Raad van Commissarissen bij deze bank, hmmm?
  Ik ben tegen nepotisme, ze moeten tien schone vingers hebben.

  Gebruik ldeeeaal en hoppa, je bent je doekoe kwijt.


  Maak melding

 7. Pony dat jij niet weet wat hard werken is,dat zit in je bloed. Laten we eens kijlen wat jou baasje heeft gestolen. En nooit heeft baasje ervoor gewerkt maar alles gestolen ga werken dan heb je ook een paleis. Beetje domme comment en afgunst.kijk wat chan in 2 maanden doet. Jou voorouders hebben allemaal een stuk grond gekregen en er niks mee gedaan. Jou soort heeft het verkocht aan de hindoestaan en ging feesten en de hindoestaan ging planten en voorruit. Dat is het verschil. .


  Maak melding

 8. Mope lijkt op de Nederlandse Tikkie, maar dan voor overzeese betalingen. Een top oplossing.
  gemodereerd

 9. Ja dan ben je wel goed om held voor ze over te maken maar zodra je wat over sranang zegt worden die domme Sranangmangs met hun broke ass cranky. Me mars geen ka geld maak ik over voor ze.


  Maak melding

 10. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Maak eenvoudig euro’s via iDEAL over naar Suriname met Mopé.

  Ik zal als lid even de Consumentenbond hierover eerst raadplegen.
  Natuurlijk ook via Horizontale Fraude van de N.P.
  Men kan ook het Financieele Dagblad – raadplegen.
  Wees in deze ook alert en waakzaam.

  Horizontale Fraude van de N.P.
  De aanpak van fraude is al jaren een ondergeschoven kindje, ook bij
  de politie.
  Voor het derde Nationaal Dreigingsbeeld (NDB2012) is een
  onderzoek naar horizontale fraude uitgevoerd, waarover een deelrapport
  is verschenen.
  Het NDB betreft een strategische analyse van de aard en omvang van een groot aantal criminaliteitsvormen, waarbij de georganiseerde criminaliteit is betrokken.
  Horizontale fraude gaat over fraude die gericht is tegen burgers, bedrijven en financiële instellingen.
  Anders dan verticale fraude dat betrekking heeft op fraude waarbij de
  overheid slachtoffer is.

  Dus nogmaals. Wees in deze alert.


  Maak melding

 11. Zodra ik iemand het woord hardwerken zie of hoor gebruiken gaan bij mij alarm bellen over .ook het woord wallet staat voor mij synoniem voor fraude. Iemand die echt hard werkt hangt dat niet aan de grote boom maarlaat dat zien in zijn resultaten en lacht om degene die dat telkens van de daken schreeuwen want wij weten intussen wel hoe al die opscheppers aan hun rijkdom komen


  Maak melding

 12. verder vind ik het wel een beetje makkelijk gezegd, dat mensen geld overmaken naar anderen in suriname via Ideal_Mope. een beetje te makkelijk. voel ik me ongemakkelijk bij (no pun intended).
  ik vind namelijk dat ik niet kan meebetalen aan nepotisme. en nu zeur ik natuurlijk wel, en ik ben ook wel voor de regering van Santhokie, maar dit family and friends ligt me gewoon heel zwaar op de maag. en verder komt straks oktober met de Oppenheimer miljoenen the sequel, waarin weer 23 miljoen of meer aan aflossing en 9 miljoen usd, natuurlijk, of meer aan rente. terwijl wij het geld rondsmijten aan dure auto’s waarvoor wij geld schenken aan zee, mulitmiljonair sardjoe, die heeft suriname gecornerd wat de inkomsten betreft, governmenttake, maar niet voor die dure olieverslindende gehuurde auto’s. en waar gaan die auto’s trouwens heen? in groot paramaribo? hoeveel kilometers moeten ze overbruggen? voor de omvang van paramaribo nu, is het alleen filekilometers maken met die suv’s. die gehuurde ambulances kunnen er gewoon niet doorheen. liever geven ze het geld aan nurmohamed dan kan hij gaan stratenmaken, dan kan op gegeven moment toch wel een suv met veel plezier overheen rijden.
  ik ben wel voor santhokie en zijn plannen, maar zijn uitvoer, dat kan wat mij betreft nu geen schoonheidsprijs ontvangen. en zeg niet dat hij er nog maar pas een paar weken zit. kijk maar naar zijn alven roosblad, die schijnt ook in de chocoladefabriek van sjakie te zijn terechtgekomen. man o man.
  gemodereerd

 13. Geen slecht idee, western union heeft bijna elke week storing, bepaalde winkels hebben western union verbannen, dus blijf alleen money gram en ria over, money valt wel mee, maar ria nooit meer, moet je naar de bank om geld bij ria dan zijn zij open soms ook niet, duurt 2a3 weken voor dat je geld bij ria krijgt??
  ,


  Maak melding

 14. Een mope kan zuur zijn dus maak je zuur verdiende geld maar over met mope en hoppa, geld is verdwenen.
  Is maar een waarschuwing , want alles wat met geld te maken heeft zijn de surinamers meester in om het doen verdwijnen.
  Dus doewett


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.