Drie zwaargewonden bij aanrijding op Brownsweg

6
Drie zwaargewonden bij aanrijding op Brownsweg

Bij een zware aanrijding op de Brownsweg in Suriname, zijn vanmiddag drie zwaargewonden gevallen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat een terreinwagen een personenwagen rond 16.00u van achteren zou hebben aangereden. Het ongeval gebeurde nabij de brug over de Miendrineti kreek.

De schade aan de twee voertuigen was groot, zoals ook op de foto’s te zien is. De Pajero (foto links), die wordt gezien als de veroorzaker, ramde de personenwagen van achteren. De klap was zo hard dat de achterkant van de personenwagen naar binnen werd gedrukt (foto rechts).

De drie zwaargewonden werden naar het ziekenhuis te Atjoni afgevoerd voor medische behandeling. De Surinaamse politie was snel ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

6 REACTIES

 1. Wat bezielt toch deze idioten? How long dit nou gebeuren? Waar waren zijn ogen?
  Laat de persoon voor alle onkosten betalen van de benadeelde en een andere auto.
  Als het niet aan de Brownsweg is, dan is het op de Wijdenboschbrug waar men roekeloos inhaalt. Eeuwig haast en geen rekeninghoudend met andere weggebruikers. Stomme domme kansen nemen. Rijbewijs intrekken en pas na 10 jaren weer afstaan.


  Maak melding

 2. Misschien een ndp er die auto gratis of goedkoop gehad. Jozefzoon, wijdenbosh en alibux :ik kom me geld ophalen. Is mijn belasting geld joe foeroe. Ik kom het terugpakken. En je kinderen is een prooi voor dieven zou ik zeggen


  Maak melding

 3. Gezien de schade aan de voertuigen, is er met een behoorlijke snelheid gereden ! Ik zou van de natuur om me heen genieten en op normale snelheid rijden. ” gelukkig is niemand komen te overlijden”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Ik denk dat het een ongelukkige kwestie van zaken is, weliswaar door schuld van de ‘veroorzaker’. Zeer waarschijnlijk, gezien de ernst van de schade aan de voorliggende personenauto, heeft deze plotseling geremd en daarna door de achteropkomende (die te hard en te dicht er achterop reed) auto geramd.


  Maak melding

 5. Saang Simba: je bent waarschijnlijk niet alleen helderziend maar ook nog verkeersdeskundige…noh?
  Ze rijden als ware idioten op deze weg. Deze weg is letterlijk het wilde westen van Suriname. Niemand houd zich aan de max. snelheid en inhalen gebeurd ook op plekken waar het helemaal niet kan.
  Een pure mentaliteitskwestie dus…..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.