Cocaïne smokkelaar na ruim 2 jaar eindelijk aangehouden

9
cocaïne
Foto ter illustratie

De politie in Suriname heeft onlangs de 47-jarige cocaïne verstrekker tevens verzender Orlando D. opgespoord en aangehouden ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen. D. werd sinds 2018 opgespoord door de Narcotica Brigade omdat hij postpakketten met cocaïne, ter verzending naar het buitenland had aangeboden bij verzendbedrijven hier te lande.

In 2018, 2019 en in dit lopend jaar heeft Orlando zeker 6 postpakketten inhoudende cocaïne ter verzending aangeboden. Hij wist op vernuftige wijze uit handen van de politie te blijven; maar aan elk touw komt een einde aldus het Korps Politie Suriname. Rechercheurs van de Narcoticabrigade hielden hem in de eerste week van augustus aan.

Ook de 32-jarige cocaïne verzendster Elisabeth L. werd aangehouden. L. bood twee keren in het jaar 2018 postpakketten ter verzending aan bij een postbedrijf hier te lande. Bij controle heeft de douane in beide postpakketten cocaïne aangetroffen. De postpakketten met inhoud zijn vervolgens, voor verder onderzoek, overgedragen aan de Narcotica Brigade.

Uit onderzoek is naar voren gekomen dat Elisabeth de postpakketten, inhoudende onder andere cocaïne, van Orlando had ontvangen om te posten. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn deze verdachten in verzekering gesteld.

9 REACTIES

 1. Met opsluiten verdwijnt de vraag naar dat spul niet. Met opsluiten gaan mensen niet minder gebruiken. Met opsluiten stop je de productie van dat spul niet.

  Landen als de USA kunnen andere landen helemaal platbombarderen en wegvagen van de kaart maar ze kunnen de productie en smokkel van drugs NIET stoppen met allerlei moderne technologie tegenwoordig.

  Drugs is geld en overheden en bedrijven verdienen er ook aan. Dus die hele “war on drugs” is bullshit vanaf het begin. Blijf geloven wat die fake media je voorschoteld…


  Maak melding

 2. waarom maakt die d d b zo’n lawaai tegenwoordig,, toen hij aan het bewind was, hoorde je nauwelijks iets van hem . hij kwam weken niet eens naar zijn eigen zeggen, poppenkast en liet het werk door die boer aloe, pi aadj lesoen doen die ene adhinwa..
  die heeft iets ontdekt, om een ander te controleren.. vooral als een hindoestaan een fout maakt..
  wat een nul van een vent..
  hij had zelf gezegd, dat er 93 duizend lanti man oemas waren, waar zijn ze dan..
  gemodereerd

 3. ariman
  ——1 september 2020 At 20:17
  Hongkong free ben jij de volgende achter de tralies?——-

  Je begrijpt er ook geen moer van hè. Tijdens de grote drooglegging in USA moet je kijken welke families allemaal rijk zijn geworden door de verkoop van alcohol. Namen als Kennedy, Churchill en Roosevelt zul je snel tegenkomen. Dat was allemaal ver voor de “war on drugs”.

  Mensen worden niet rijk van hard werken en eerlijk zijn.
  Er kleeft altijd vuil en bloed aan die rijkdommen als je diep genoeg graaft in hun verleden.


  Maak melding

 4. KLAAS DE GROOT,
  WEET JE WIE DE GROTE JONGENS ZIJN DAT ZIJN DE WERLD LEIDERSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  DE HOOGSTE BAAS VAN JUSTITIE VAN NEDERLAND HEEFT EEN PEDO NETWERK ZIJN NAAM IS DEMINK HIJ WORD DOOR DE HUIDIGE JUSTITIE MINISTER BESCHERMD TOT VANDAAG EN HET GAAT DOOR HIJ MAG VAN DE MINISTERIE DOOR GAAN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.