Raadadviseurs kopen auto’s overheid voor een ‘prikkie’

77
Raadadviseurs Bouterse benoemd tot landsdienaren met ministerssalaris
Eddy Jozefzoon, Jules Wijdenbosch, en Errol Alibux.

Opnieuw is er informatie naar buiten gekomen, dat personen gelieerd aan de vorige regering onder leiding van ex-president Bouterse, dure auto’s van de overheid voor heel weinig geld hebben gekocht. Dit keer zou het gaan om raadadviseurs van Bouterse die auto’s van de overheid, voor belachelijk lage prijzen konden kopen.

Uit informatie die de Surinaamse nieuwssite SUN zojuist publiceerde, blijkt dat Jules Wijdenbosch bijvoorbeeld twee auto’s kocht, waaronder een Ssang Young Rexton uit 2019 met een aanschafprijs van 52.000 US dollar. Hij betaalde omgerekend nog geen 750 US dollar om het voertuig over te nemen.

Ook Faizal Abdoelgafoer en Errol Alibux kochten elk twee auto’s. Alibux kocht een Toyota Landcruiser Prado uit 2012 voor nog geen 500 US dollar. Raadadviseur Eddy Jozefzoon kocht een Ssang Young Rexton 2019 voor omgerekend 800 US dollar.

De raadadviseurs van Bouterse hebben het kabinet dus niet alleen verlaten met een vette TWK, maar ook met dure auto’s voor weinig. De nieuwssite heeft na onderzoek een lijst gepubliceerd, welke ook hieronder te zien is:

77 REACTIES

 1. Ik zou zeggen, terugkopen voor het bedrag dat ze betaald hebben en terug naar de overheid.
  Toon lef, Chan. Dit is willens en wetens het benadelen van de maatschappij. Zo is de belasting niet bedoeld. Naast aangifte, zodat ze een strafblad krijgen moet de auto teruggevorderd worden.
  gemodereerd

 2. Terugdraaien en beslag leggen op de roerende goederen want dit is verdekte diefstal.
  gemodereerd

 3. En deze mensen houden van Suriname !!!! Als ik ze spreek, alleen maar liefde voor het land. Nou mi e zie soort liefde deng mang e bedoel, moni lobi. Dan Pé do rei nanga deng mooi waggi, na omoe snesi om de hoek😂😂😂😂


  Maak melding

 4. Walgelijk van de ndp
  Walgelijk van deze zakkenvullers
  Walgelijk van deze regering om dit Weer naar buiten te brengen. Dit wisten we toch al.
  Ik denk dat ze alle zooi die ze nog willen gaan maken op ndp proberen af te schuiven.
  Ik vertrouw ze steeds minder
  Ik ben neuktraal
  gemodereerd

 5. Waarom zijn deze mensen zo inhalig: Ze zijn GIGA RIJK en toch een voertuig kopen voor een prikkie terwijl ze weten dat dit niet koosjer is.

  HOE RIJKER HOE GIERIGER ZIJN DEZE GASTEN.


  Maak melding

 6. Zand erover en vooruit kijken, zegt Chan!! Niemand gaat wat doen, let op!! Alleen maar geblair overal!!
  gemodereerd

 7. In nederland kan een minister fiets rijden, maar hier in een ontwikkelingsland moeten ze de duurste autos rijden. Chan, verander het wet. Minister gaat naar huis ,met inlevering vsn alles. Ook salaris


  Maak melding

 8. Als je naar de houding en gezichten van deze 3 LANDROVERS kijkt dan kan een kind die net geboren is ook weten waarom Suriname niet vooruit is gekomen in die 10 jaren.

  Van President, Adviseurs, Schoonzoon, Vrouw, Zonen en nog een aantal van dit soort houtluizen kan je niet anders verwachten.
  Het zijn allemaal LANDROVERS. Een auto van dit merk past ook beter bij deze rioolratten.


  Maak melding

 9. Deze 10 adviseurs krijgen een persoonlijk gesprek, vanwege werkweigering. Ze komen niet opdagen maar incasseren maandelijks gezamenlijk 1.5 miljoen srd.
  Stap op en geef slim en jong suri de kans.
  9 zijn bijna 80jr dus vanaf 35 plus kan aan de slag.


  Maak melding

 10. Er zullen nog meer lijken uit de kast komen, laat dit een les voor de toekomst zijn.
  De NDP mag nooit meer aan de macht komen tenzij het vol Suriname naar de verdoemenis wil helpen. Gelukkig is er een nieuwe regering waarvan het vertrouwen is dat Suriname de eerstkomende jaren uit een dal zal kruipen.
  gemodereerd

 11. Ik hoop dat de huidige regering al deze vieze rovers, volksverlakkers, dieven, bandieten en bloedzuigers gaat aanpakken met de anti-corruptie wet. Tot het bot corrupt deze vieze honden. Mogen deze vieze oplichters, dieven, bloedzuigers voor eeuwig in de hel branden. Anders moet regering Santhoki de hel op aarde voor deze ratten brengen. Vieze gore ratten, terwijl 95% van de arme bevolking aan het pienaren is.


  Maak melding

 12. Ze zijn slapend rijk geworden door niets te doen en de samenleving op te schepen met Luchtballonnen die miljoenen hebben gekost. En als of dat nog niet genoeg was willen de heren ook goedkoop een auto overnemen die betaald is door de Gemeenschap.
  Hebben deze mensen geen JEJE ..geen gevoel van eigen waarde..????…SCHANDE!
  Ik stel voor om de auto’s per direct in te vorderen en het reeds betaalde bedrag te confisqueren ter versterking van de staatskas.


  Maak melding

 13. Voor de ‘Holland-haters’,:
  Suriname exporteerde in 2019 voor 29 miljoen euro naar Nederland, dit is een daling ten opzichte van de jaren daarvoor. Het betreft voornamelijk vis en schaaldieren.
  Er werd in 2019 voor 223 miljoen euro geïmporteerd uit Nederland, dit is een stijging ten opzichte van de jaren daarvoor. Dit schrijft minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking aan de Tweede Kamer.
  Bron:GFC

  Wie heeft wat geïmporteerd: sardjoe, overheid, chote?
  Morgen zullen ze weer klagen dat Nederland achter de grondstoffen zit. Zonder de grondstoffen maakt de VVD al een mooi bedrag.

  Quote
  “Het reguliere handelsbevorderende instrumentarium is beschikbaar voor ondernemers ten behoeve van activiteiten en projecten in Suriname. Hiervan is in de afgelopen jaren sporadisch gebruikgemaakt.” Quote

  Ik zie goeie duurzame business in de toekomst. Daling import, stijging export.


  Maak melding

 14. Woorden overbodig .deze smeerlappen vieze teefjes hebben alles al aangehoord wat ht volk over hun heen zou willen zeggen n spugen mr ht doet ze niks omdat ze geen mensen zijn mr bloeddorstige beesten. Er moeten nou daden volgen praten helpt niet meer. Keihard alles terugvorderen n een flinke boete opleggen.


  Maak melding

 15. Kaag kan lullen wat ze wil
  Nederland gooit de grenzen dicht voor producten uit Su. Net zoals trumpdoet voor china Stelletje walgelijke bakras.
  Bouta had ze door. alleen vhp trapt er weer in
  Ik ben neuktraal hoor, maar iktrap niet in die huichel bakra
  gemodereerd

 16. Als ze in de spiegel kijken zien ze de toekomst. En wat zien ze dan. Dieven, schurken, stelletje huichel criminelen.
  Afgeven op ndp en precies hetzelfde doen, alleen veel sneller
  gemodereerd

 17. Wat zou het gebeuren met Suriname stel als NDP de verkiezingen had gewonnen?. Suriname zou erger dan Haïti worden. Beste mensen als je hoort wat de rovers regering in hun regeringsperiode geroofd hebben dan moeten wij God zeer dankbaar zijn dat VHP heeft de verkiezingen heeft gewonnen. Wij moeten deze regering steunen zo dat zoiets nooit,nada in Suriname gaat voorkomen en alle fraudeurs moet gepakt en rechtelijke en publiek gestraft worden


  Maak melding

 18. En jij denkt dat deze jongens heiligen zijn.
  Bouta is een kleine jongen bij Brunswijk en Sathokki
  dat is nou typisch voor ons. met z’n allen achter de meester aan lopen. al zou somo de baas zijn. iedereen achter somo aan. hersenloos
  gemodereerd

 19. Elke keer als de veelvuldige moordenaar cq allround crimineel aan de macht is geweest is het land failliet….

  Deze figuren zijn de zgn “stenen voeten”van de ndp’s…..

  Onvoorstelbaar dat er toch figuren zijn die de leiders van de rovende/stelende/misleidende partij adoreren…

  ik vraag me steeds af…is het ziekelijk gedrag…zijn ze naief….zijn ze stom/dom….zijn ze blind…..


  Maak melding

 20. Moet je ze allemaal schaamteloos zien zitten. Respect loos !!!! Hoe zullen deze mensen zich voelen als ze op straat Zouden lopen tussen het hard werkende Surinaamse volk. Bah, schamen ze niet ??????
  gemodereerd

 21. Deze boeven stelen niet een nieuwe zuto maar twee.

  Bouterse maakt de kliek rondom hem heel rijk en houdt de domme fanatieke volgelingen straatsrm. Verder vernietigd hij de understand.


  Maak melding

 22. Chan, grijp in, doe aangifte, laten opruimen en opsluiten deze schaamteloze club. Wat doet de juspol minister. Er moet een team komen onder supervisie van de PG.. aktie nu.
  gemodereerd

 23. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Raadadviseurs kopen auto’s overheid voor een ‘prikkie’

  De geplaatste FOTO bij het artikel spreekt reeds boekdelen.

  Deze SLAPENDE GASTEN overtreffen de DALTONS.
  Het MORAAL van HEBZUCHT overtreffen deze dieven en corrupte gilde.

  En welke TAXATEUR was bij de verkoop van de dienstwagen betrokken?


  Maak melding

 24. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Raadadviseurs kopen auto’s overheid voor een ‘prikkie’

  De geplaatste FOTO bij het artikel spreekt reeds boekdelen.

  Deze SLAPENDE GASTEN overtreffen de DALTONS.
  Het MORAAL van HEBZUCHT overtreffen deze dieven en corrupte gilde.

  @tungak 31 augustus 2020 At 23:06
  Je hebt gelijk hoor.
  Er is nog steeds een ARME PAARSE FANATIEKE aanhanger aanwezig met zijn reacties.

  En welke TAXATEUR was bij de verkoop van de dienstwagen betrokken?


  Maak melding

 25. Even en navordering de deur uit van $ 250.000 met wettelijke rente terug met TWK 11.07.2020

  Aub ook snel de andere lijsten publiceren. Vooral de Auto’s die Adhin geregeld heeft. Zal hij weer vertellen is niet waar, het zijn de regels die Vene gemaakt heeft. etc.

  Publiceer en vraag Bouterse om een rectificatie bij zijn volgden de NDP preekt.


  Maak melding

 26. Meneer de President, wanneer gaat u daadwerkelijk actie ondernemen. U heeft zoveel middelen ter beschikking om alle op onrechtmatigheid verkregen/verkochte voertuigen door de vorige regering terug vorderen.

  GAARNE ACTIE MENEER de PRESIDENT.
  gemodereerd

 27. Wat er niet by verteld wordt is dat deze regel en lang in de wet is verankerd en alle politici hebben geleerd mee om tegaan,daarmee zeggende dat de eerdere regeringen er min of meer ook gebruik of misbruik van hebben gemaakt.
  Wat ik wil horen is wanneer gaat men dit herzien of afschaffen .
  En graag geen onderwerp uit hun contex halen .


  Maak melding

 28. Dan is Parmessar nog het meest fatsoenlijke van die groep. Hij heeft tenminste na kritiek zijn auto ingeleverd. Eens kijken of deze 3 raadadviseurs dat ook doen. I think not.
  Ben benieuwd wat Bouterse, als ex-president, allemaal gratis mag gebruiken. Waarschijnlijk wordt zijn condoom ook door de staat betaald.


  Maak melding

 29. Deze kerels hebben het recht niet zich een Surinamer te noemen.Mafiose bende, dat zijn ze.Wat een ellendelingen schaamteloos, schaamteloos. Heb hier geen woorden voor.


  Maak melding

 30. Wat krom is gemaakt sinds de regering Venetiaan, heeft de huidige President de mandaat deze weer recht te trekken. Departementaal kunnen door de huidige ministers getoetst worden of één en ander volgens de geldende rechtsregels heeft plaatsgevonden tijdens de overdracht. Hiermee bedoel ik dat de verkoop door het departement niet onder de dagwaarde van het voertuig moet zijn. Anders is er sprake van oneigenlijk bezit.

  Hoe kun je in Godsnaam een auto van 40.000 dollar in amper na één jaar voor een prikkie binnenharken.😉😉
  gemodereerd

 31. Gelukkig hebben ze gekocht dit is een regeling van 2005 dus ja lastig maar niets aan de hand het is belangrijk dat deze regering alle gelijk gestelde regelingen herziet en al deze regelingen afschaft zodat 2025 dit niet meer in herhaling treedt


  Maak melding

 32. Je kan door regeling echt geen fraude maskeren.
  Iemand schreef net regeling.
  Er zijn waardes die bekend zijn voor roerende en onroerende goederen.
  En een SsangYong van 750000srd omgerekend, kan niet plots voor 15000srd getaxeerd worden.
  Dat heet fraude.
  De taxateur kan 10 procent onder of boven zitten maar geen 90% waardedaling in 1 jaar.
  Dus misbruik maken van regelingen is simpel Fraude!
  Be aware!
  Echter zal deze regering geen cent terughalen.
  Dat heet: vriendjes politiek.


  Maak melding

 33. @Daniel
  Dit is kenmerkend voor de Surinaamse Politiek,(vriendjes politiek) dit valt ook onder de noemer Fraude. en daar moet een eindt aankomen,geen genoeg doeningen in de persoonlyke sfeer.
  onze parlement(Assemble) steld zich te meewerkend op of is te slap,


  Maak melding

 34. wanneer is men teweten gekomen dat matriaal wordt door verkocht of overgenomen door deze ambts dragers, is dit door het assemble behandeld? waar zyn ze in het assemble mee bezig?
  zyn ze wel bekend met onze grondtwet en onze wetboek van strafrecht? ,vraag ik me af


  Maak melding

 35. @Guno….denk je echt dat chan deze regels gaat afschaven??! Een grote graaiers allemaal!

  Dat is de trieste balans van 40j SR politieke evolutie…ik zie de grijns van somo, bravo en al die anderen. Chan, vewacht ik clean te blijven…althans niet voor dit soort kruimels.

  De rest van ministers, adviseurs, directeuren, etc….dat is nl hun “beloning” voor de harde werken om de verkiezing te winnen.


  Maak melding

 36. Zelfs bijbelse naam “Jozef” zoon. Sleurt de hele familie mee met zijn bigi ai shit. Das dragers, witte boorden , paarse voorhoede, Voorbeeld voor de jeugd hoe het niet moet en walgelijk dat ze blijven jatten wat van ons is. Schaamteloooossss!!! De wereld heeft genoeg voor iedereen ma na den soortu sma disi meki PINA NO E KEBE NA GRONTAPU.


  Maak melding

 37. Denk toch dat er klaarheid moet komen zodat het voor iedereen duidelijk is. Dan is er geen noodzaak om mensen te beschuldigen. Als dit onder een regeling valt die destijds in het leven geroepen is ,heb je daarmee te dealen. Het betekent dat iedereen die onder deze regeling valt, er gebruik van kan maken. Dit artikel lijkt erop geconstrueerd te zijn de NDP de nodige natrappen te geven. Evengoed was het de VHP die aan de macht was en die zou bij de overdracht ook hetzelfde kunstje uithalen. Natrappen is nergens voor nodig. Eerst uitwerken hoe het zit en aan de hand daarvan kan men beslissen of men dit in de toekomst nog zo zou willen. En mocht er sprake zijn gesjoemel ,kan het altijd rechtgetrokken worden. Maar, dit artikel heeft niets anders ten doel dan de NDP in het zoveelste kwade daglicht te plaatsen. Op een gegeven moment zal men zichzelf ongeloofwaardig maken door steeds te verwijzen naar de NDP. Ik denk dat het volk vooruitgang wil zien.


  Maak melding

 38. Eindelijk zie ik dat de Surinamers wakker worden en openlijk durven om onrecht te bespreken. Deze ontwikkeling moet de huidige regering scherp houden, omdat er ook op hun wordt gelet.
  De ABOP en de PL hebben veel goed te maken, omdat deze 2 partijen 5 van de 10 jaren NDP beleid hebben ondersteund. Dus zijn deze 2 partijen voor 50% verantwoordelijk voor de situatie waarin het land terecht is gekomen.


  Maak melding

 39. Parmessar ontving een minister salaris en tegelijkertijd een directiesalaris van EBS. Deze laatste zal hij als er niets aan gedaan wordt tot 2021 blijven ontvangen.
  Suriname is echt verloren als men niets aan dit soort uitspattingen kan of wil doen.
  Gewoon Parmessar en degene die dit contract mede heeft ondertekend opsluiten. Men is hier bewust bezig geweest de staat Suriname te benadelen.
  President Santokhi toon eens ballen en zorg dat er wetgeving komt om overtallig overheidspersoneel te ontslaan. Het is gewoon van de zotte dat je in zo’n tot op het bot corrupt landje geen overheidspersoneel kan of mag ontslaan.


  Maak melding

 40. Deng ma foe deng “oema” foe Kweek-A school beng fong a pedagoog “Jozefzoontje” nanga wang
  printa sibie in de 60-tiger jaren !! Deng oema leelingen waren niet veilig !!! Stond allemaal in de Ware Tijd toen !!!
  gemodereerd

 41. Bijna iedereen STEELT, ROOOF, MISHANDELD EN MOORD IN SURINAME.
  VB BOUTERSE, DECEMBER MOORDEN 1980
  VB BRUNSWIJK, MISHANDELING VAN 12 MILITAIREN VAN HET NATIONALE LEGER IN 1986.
  MEESTE PARLEMENT LEDEN STELEN.
  SOMMIGE BURGER, MISHANDELD, STELEN EN MOORDEN.

  DIT IS DE REALITEIT VAN SURINAME


  Maak melding

 42. @Pakiratigri
  “Op een gegeven moment zal men zichzelf ongeloofwaardig maken door steeds te verwijzen naar de NDP. Ik denk dat het volk vooruitgang wil zien.”

  Beste Pakiratigri
  Hoor Adhin aan die verschuilt zich voor zijn wanprestaties steeds achter Venne II en III.
  wie roepen er steeds dat men het al jaren geleden had moeten doen als er weer een of andere niet functionele wet gemaakt is.
  Wie vergeet dat er steeds er nu voor de 3de keer een kapot land is overgenomen. 3 maal gesloopt Pakiratigri
  1>> “Revolutie” en Binnenlandsconflict.
  2>> Wijdenbosch.
  3>> Bouterse I en II.

  10 jaar vernietiging herstellen gaat veel tijd kosten.

  Nog even ter herrinering deze regering betrof ministers die 5 jaar in functie gebruik gemaakt hadden van een dienst auto. ofwel auto’s die minimaal 5 jaar oud waren en niet
  1>> Meerdere auto’s.
  2>> Ministers die nauwelijks aanzatten.
  3>> Geen andere functionarissen.
  4>> Geen auto’s die nog maar een jaar oud zijn.

  Beste Pakiritigri wacht even de hele graai lijst af. Bouterse preekt en dreigt uit pure wanhoop omdat zijn mensen 1 voor 1 opgerold worden.

  Hij zal erg blij zijn met zijn Daltons Bouva, Afosoewa, Hopkinson, Adhin


  Maak melding

 43. @ Pakiritigri
  je hebt volkomen gelijk. Deze gasten kunnen echt niets. En wat doen ze dan maar
  klein zooi oprakelen en weer en weer. Het volk paaien met dit soort sensatieberichten en in de tussentijd dochter naaien
  Beleid maken? wat is dat

  @jojo
  Geduld, geduld noh, hoe vaak heb ik dat wel niet gehoort
  Lulkoek FU!
  Betaal voor experts uit Holland en stop met die halve zolen die jaren gaan doen wat experts in een maand voor elkaar krijgen.
  Voor kwaleteit met je betalen. stommelingen


  Maak melding

 44. Ik merk dat enkele forummers hier eindelijk tot inkeer komen, primitief schelden heeft nl geen zin, ze hebben gebruikt gemaakt van de spiegels van Kirpa 😜😜. De regering Santhoki moet eindelijk gaan doen wat zij beloofd heeft. Het oppakken van deze criminele bende moeten zij aan de Pg overlaten dat is hun taak niet. De regering moet zich bezig gaan houden met wetgeving voor GOOD GOVERNANCE en het opsporingsapparaat updaten zodat het OM zijn werk naar behoren kan doen. Er is bergen werk te verzetten, las ting no de, hup Chan en denk AUB ook aan het arme Surinaamse volk, deng sma e Piena, wie schuldig hieraan is, is nu niet relevant, misschien alleen voor de klagers. Geeft ze “iets”, laat zien dat je het goed meent, zodat het geloof in jouw blijft.


  Maak melding

 45. Ja inderdaad, het resterende bedrag van de auto’s terug laten betalen, beste president laat zien dat het niet meer zo door kan gaan. En pak de corupten aan. En leg ook beslag op hun tegoeden. Veel succes
  gemodereerd

 46. Gaat er niemand staken bij de huizen van Wijdenbosch, Alibux, Josefzoon, Aboelgafoer, Parmesar, etc. ?

  De schulden van de regeringen Bouterse moeten nu terug betaald worden.

  Er wordt geklaagd bij / over de nieuwe regering, maar bij de veroorzakers durft geen hond een poot te zetten.

  Hetzelfde scheinheiligheid als racisme ?
  Of is dit de mentaliteit ?

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 47. Haha,
  geen enkele surinamer is eerlijk, behalve 1
  jullie keuren het af omdat jullie niet in de positie zitten om ook een autootje te kopen.
  Dus kom me geen ka vertellen
  Kijk naar trikt, hoog opgeleid, na 1 maand kocht hij al een autootje.
  Bouta, Sandokki, Bruinwijk, Wijdebos, allemaal schurken.
  Als je alle racisten of alle criminelen Suriname uit zet blijft alleen ik over


  Maak melding

 48. Wanneer mensen juist het goede voorbeeld moeten geven, gedragen zij zich juist als een stelletje boeven. Schaamt u zich niet tegenover uw gezin en familie?
  Hebben uw ouders u het zo geleerd? U moet u schamen dat u uw bigi sma zo een schande geeft.
  Welke taxateur heeft dit in orde gemaakt? Die moet ook opgepakt worden, want hij/zij heeft zeker een flinke fooi gehad.
  Wanneer gaat dit nou eens eindelijk ophouden?
  Het schijnt dat je geen enkele regering die er zit kan vertrouwen.
  Men is steeds bezig met vriendjes politiek, verrijkt zichzelf en zorgen er verder voor dat ons mooi Suriname naar de kloten gaat.
  Er wordt zoveel beloofd en als men eenmaal zit, dan beginnen ze met hun rotzooi. Bij alle ministeries fraudeert men.
  Anderen zwijgen, omdat ze ook ervan profiteren.
  Hou in mind, niets gaat ongestraft voorbij.
  Leef je slecht met anderen, dan zul je zelf merken dat te ie siki jo pina.
  Ik hoef niet in weelde te leven, maar wil wel een leefbaar Suriname hebben.

  Raadadviseurs houdt u de eer aan uzelf en geef de auto’s terug. Indien ze dan niet doen, gewoon bij laten betalen volgens de juiste taxatie.


  Maak melding

 49. Er komt elke dag meer uit de paarse ratten beerput. Het vorige kabinet bestond voornamelijk uit landrovers en daarom heen poepvliegen. Alles terugvorderen. Het gaat wel om goederen van de staat Suriname. Maak een wet die dit in de toekomst verbied. Anders is het schering en inslag


  Maak melding

 50. Dit is jawel terugkijkend naar de afgelopen 10 jaar het gevolg van het desastreus belijd van de paarse bende. Je bent verplicht terug te verwijzen naar de oorzaken van de huidige situatie. Volgende vraag…..is sjat lont sjinnie nog niet klaar met zijn inventarisatie? Parmessar moet nu gaan zwijgen in DNA. Shame on you met je EBS directeurssalaris erbij tot 2021 ZONDER tegenprestatie. Hoezo geen graaier? Er zullen nog meer lijken uit de paarse kast komen. Paars in Suriname betekent geen integriteit tegenover land en volk.
  Alle onrechtmatig verkregen rijkdommen afpakken en de graaiers opsluiten zonder aanziens des persoon


  Maak melding

 51. @Wim

  helemaal eens dat met de juiste insteek met echte profs uit NL het veel sneller zou kunnen.

  Helaas ken ik de adviseurs die in 2011 / 2012 van uit BMC/ prof Vermeend de belasting dienst op poten zouden zetten. Deze “Deskundigen” waren in no time Surinamers met de attitude “More Days More Dollars”

  Mensen moeten wel durven en kunnen aanpakken en daar gaat in een politieke omgeving veel mis.


  Maak melding

 52. Krijgen we dit de komende 5 jaar te horen, terwijl de weg wordt vrijgemaakt voor de nieuwe rovers. Dit riekt naar misleiding van de kiezers.
  gemodereerd

 53. Tjoekoe 31 augustus 2020 At 20:45
  Zand erover en vooruit kijken, zegt Chan!!

  Ik heb het gemist, kan me niet voorstellen dat de president dat gezegd heeft!


  Maak melding

 54. JoJo 1 september 2020 At 17:51
  @Wim

  helemaal eens dat met de juiste insteek met echte profs uit NL het veel sneller zou kunnen.

  Helaas ken ik de adviseurs die in 2011 / 2012 van uit BMC/ prof Vermeend de belasting dienst op poten zouden zetten. Deze “Deskundigen” waren in no time Surinamers met de attitude “More Days More Dollars”

  Mensen moeten wel durven en kunnen aanpakken en daar gaat in een politieke omgeving veel mis.
  ==============================================

  Als je zoiets als de douane of de belastingdienst wilt hervormen moet je de ballen hebben om mensen te ontslaan. En ze niet zomaar op non actief houden, zodat ze kunnen blijven saboteren zoals ze dat eerder hebben gedaan. Als je ze aanhoudt krijg je alleen maar tegenwerking en komt van hervormen helemaal niets terecht.


  Maak melding

 55. Beste @Pakpakhaan,

  Wat uniek dat u dezelfde naam heeft gekozen welke ik reeds lang hanteer.
  Anyway, ik heb de naam niet gepatenteerd, dus u kunt het gewoon gebruiken hoor, als u zich daarbij prettig voelt.


  Maak melding

 56. JoJo 3 september 2020 At 00:04
  @Sabaku

  Brunswijk heeft allicht jegens Rusland en Sibilo zoveel boter op z’n hoofd dat hij geen fraude wil zien.
  ========================================

  Eens.


  Maak melding

 57. Ze mogen de auto,s houden als zij het verschil van de dagwaarde betalen, zoniet alles terughalen aub, dat eisen wij van het volk, dit is diefstal van onze belasting centen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.