Politie Suriname biedt Handhavingsplan COVID-19 aan minister

3
Politie Suriname biedt Handhavingsplan COVID-19 aan minister
Minister Kenneth Amoksi neemt het KPS plan in ontvangst

Afgelopen weekend heeft het COVID-19 Coördinatie Team van het Korps Politie Suriname (CCT-KPS), haar Integrale Handhavingsplan COVID-19 overhandigd aan de Surinaamse minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi.

Het team bestaat uit een voorzitter, een ondervoorzitter en acht leden. De voorzitter is de commissaris van politie H. Seedorf en de onder voorzitter is de commissaris van politie S.Changoer meldt het Korps Politie Suriname.

Een uitvloeisel van het plan is het instellen van een Covid Quick Response Team. Dit team dat bestaat uit politieagenten, militairen en medewerkers van Arbeidsinspectie en de bestuursdienst, zal speciaal worden belast met de (betere) handhaving van de COVID-19 maatregelen van de regering.

3 REACTIES

  1. betere handhaving of te wel opvoeden van de burgers, het tegengaan van de verspreiding van covib is een kwestie van discipline. En dat mag de gemeenschap wel duidelijk gemaakt worden.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.