Moeder gooit kokend water op slapende 6-jarige zoon

22
Spoedeisende Hulp AZ dicht voor grondige schoonmaak om coronavirus

Een moeder heeft zondagochtend op een adres in Wanica kokend water gegooid op haar 6-jarige zoon T.S. De jongen heeft brandwonden over zijn geheel lichaam opgelopen en is in allerijl vervoerd naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling.

Het vermoeden bestaat dat de moeder overging tot de handeling omdat haar zoon maar bleef doorslapen ondanks zij hem meerdere keren wekte. Zij was tijdens het wakker maken bezig water te koken. Na het voorval bracht een oom van T.S. hem naar de politie van Santo Dorp.

De aangifte is opgenomen en de politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de moeder. Het onderzoek duurt voort.

22 REACTIES

 1. Sorry waterkant sorry alle lezers maar DIT IS EEN MA PANG PANG VAN EEN VROUW!!!ey saang jongu hoe in godsnaam kan j kokend water op een 6jarig kind gooien ??fa fa fa???ie koulo Ede see ne roko bong boi vrouw.kan me niet voorstellen dat een moeder dit kan doen met haar eigen kind.als die myn vrouw was dan stond ze morgen zeker by de kaakchirurg.
  gemodereerd

 2. Wreed, gebruik te pil en zet geen kinderen op de wereld. Kindermishandeling is voor sommige ouders dagelijks kost. Kinderen hebben niet om het leven gevraagd. Gebruik ook een condoom.


  Maak melding

 3. Helemaal mee eens met vorige reacties zo een waardeloos mens zonder hart ook geen moeder moet opgesloten worden ..en het kind moet via kinderbescherming in een goed en betrouwbaar gezin voor altijd worden geplaatst ..en wat mij betreft mogen andere gevangenen haar ook een emmer met heet water over haar hersenloze hoofd gooien
  gemodereerd

 4. Ze moeten deze vrouw zo snel mogelijk aanhouden en een passend straf opleggen Levenslang lijkt mij gepast in deze omdat die Jongen voor derest van z’n leven deze daad en vrees met zichzelf moet dragen ik hoop dat hij zo spoedig mogelijk zal genezen en pijnvrij het leven kan voortzetten
  gemodereerd

 5. Zoooo toppunt van moedeloosheid, verraadt, ziekelijkgedrag dat is geen mens meer is een monster een kind vertroetel je een kind doe je geen pijn. Mijn moeders hart huilt heeft pijn om dit te lezen. Kindje het komt goed hopelijk sturen ze hem niet meer naar haar. En mocht ze meer kinderen hebben afpakken. Ik wil ze wel hebben.


  Maak melding

 6. Deze vrouw moet uit de ouderlijke macht ontzegd worden,opgesloten worden en tzt gesteliriseerd worden zodat ze geen kinderen meer kan baren en nog meer slachtoffers kan maken.Een langdurige psychiatrische behandeling zou op zijn plaats zijn.


  Maak melding

 7. Jongetje is 6 oud en het is zondagmorgen en geen school, waarom moet hij dan opstaan ?
  Mama is heel erg gefrustreerd, en is over gegaan tot een radicale domme daad ! Normaal gesproken is een moeder, beter dan een vader wat hun liefde tegen over een kind betreft.
  Deze moeder is erger dan een man, die eens president was van een land in zuid Amerika !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Kan niet meer zijn zijn moeder terug, een trauma behalve mishandeling ook het verdriet, mijn moeder hoe kan ze dit hebben gedaan en dat zijn leven lang.
  Heel zielig.


  Maak melding

 9. @Bongbolo Krabita @laat me is ook niet geschikt om kinderen op te voeden. Na haar operatie als travestiet is ze geen hulp gaan zoeken nadat ze seksueel misbruikt was.


  Maak melding

 10. Afschuwelijk. Ze mag de titel moeder niet dragen maar uitschot. Geen enkel kind mag zo behandeld worden. Ze mag die jongen nooit meer zien. Elk kind verdient een goed leven. Stronterij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.