Coronavirus eist 68ste dode in Suriname

10
Vrouw van 97 genezen van besmetting met coronavirus in Suriname
Archieffoto - COVID-19 afdeling in ziekenhuis Suriname.

Het coronavirus heeft nu 68 dodelijke slachtoffers geëist in Suriname. De 68ste dode is een bejaarde vrouw die vandaag is overleden in het Regionaal Ziekenhuis Wanica.

President Chandrikapersad Santokhi heeft zondagavond in een toespraak aangegeven dat er sprake is van community spreading. De situatie is zeer ernstig volgens het staatshoofd. Hij heeft de COVID-19-maatregelen met nog twee weken verlengd. De total lockdown is ook aangepast. Deze is nu van vrijdag 20.00u tot en met maandag 05.00u.

Zondagavond werd gemeld dat het afgelopen 24 uur er 55 nieuwe besmettingen zijn bijgekomen en 82 personen genezen zijn verklaard. Het aantal besmettingen sinds de uitbraak begin maart is met de nieuwe gevallen gestegen naar 4.009. Hieronder de aangepaste cijfers van zondagavond op de officiële COVID-19 website.

10 REACTIES

 1. Een ander gegeven wat ik niet hoor of misschien heb ik dat gemist is de curve / het verloop van de virus.

  In Surinam was de Corona pas begonnen vlak voor de verkiezingen. Dus logisch dat het weinig lijkt.
  Als er gekeken wordt naar de internationale gegevens over het verloop zien we een stijging tot dat de piek is bereikt en daarna weer een daling.

  Dus de regering Santokhi en de Covid team zou de samenleving het verwachte verloop kunnen uitleggen.

  Het verloop is grotendeels afhankelijk van het gedrag van de samenleving, omdat de mens het overdraagt. Maar is ook deels de ontwikkeling van de virus zelf.

  Suriname wordt slim. Krakti !


  Maak melding

 2. Para Express, onder de regering Bouterse en zijn dream-covid-team was er in Suriname maar 1 dode te betreuren en waren er 10 besmettingen. Door het gedrag van de oppositiepartijen en het kopiëren van dat gedrag door sympathisanten van de toenmalige oppositie steeg de curve ineens. Het is aantoonbaar toe te schrijven aan het gedrag van de de oppositie en aan het beleid van de zwakke regering Santokhi. De rekening krijgt men nu gepresenteerd. De waarheid is hard om te horen. Bouterse was beter is het beheersen en bestrijden van dit covidvraagstuk.


  Maak melding

 3. @Para Express, de waarheid doet zeer. Er is geen ontkomen aan dat Santokhi zal falen. Jullie zullen natuurlijk Bouterse en Brunswijk de schuld geven. Jij zal zwaar teleurgesteld worden in de regering zijne excellentie. Begin je maar op voor te bereiden. Nu al zijn mensen zwaar teleurgesteld.


  Maak melding

 4. @ RobG 31 augustus 2020 At 10:28

  ” …
  Nu al zijn mensen zwaar teleurgesteld.
  … ”

  De enigen die teleurgesteld zijn zijn de achterblijfsels van het NDP-volk.

  Sterkte !


  Maak melding

 5. @ RobG 31 augustus 2020 At 10:28

  United News
  ” …
  De ziekte blijft zich wereldwijd verspreiden en zelfs landen die het tot nu toe beter hebben gedaan, zoals Nieuw-Zeeland en Zuid-Korea, hebben moeite om het aan te pakken.
  … ”

  Beperk je niet tot de achtertuin van je idool Bouta.
  De wereld is groter.

  Krakti !


  Maak melding

 6. Robg. Dat is de leugen die nu verspreid wordt door de NDP op Facebook en via WhatsApp. Toen Santokhi overnam waren er al boven de 20 doden en honderden besmettingen. Dus hou a.u.b. op deze leugen verder te verspreiden.

  Ps. Weet niet waarom mijn laatste berichten, niet geplaatst worden.
  gemodereerd

 7. O mijn god, waarom kunnen de mensen met het NDP syndroom nog steeds niet beseffen dat het niet aan de nieuwe regering ligt, dat er zoveel besmettingen, en doden plaats vinden door de corona virus, dus deze achterlijke domme gasten willen mijn doen geloven dat, als Bouterse nog aan het bewind was er geen besmetting en doden te betreuren zouden zijn, kijken jullie om je heen landen die medische gebied jaren verder zijn dan Suriname, met al hun professoren en epidemiologen nog steeds dagelijks duizenden besmettingen en doden te betreuren zijn, nog steeds dagelijks vechten met de bevolking van die landen om de protocollen in acht te nemen, maar de bevolking doen nog steeds wat ze willen, en daar door blijft het virus zich verspreiden. Dus houden jullie op met dat stomme idiote achterlijke gezeik.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.