71-jarige man onder bedreiging van vuurwapen beroofd van auto

31
71-jarige man onder bedreiging van vuurwapen beroofd van auto

In Suriname is een 71-jarige man afgelopen donderdagmiddag onder bedreiging van een vuurwapen beroofd van zijn persoonlijke bezittingen en zijn auto (foto). De seniore burger rijdt taxiritten met zijn auto en kreeg op die dag een klant aan huis voor een rit. De klant vroeg hem om ook even zijn broer op te pikken langs de weg en ze vertrokken richting Welgedacht C.

Daar in de buurt aangekomen vroeg de bestuurder aan de mannen waar ze precies moesten zijn. De twee gaven aan dat ze bij een adres net over de Magentabrug moesten zijn. Toen ze uiteindelijk daar arriveerden trok een van de mannen, die achterin plaats had genomen, plotseling een vuurwapen en hield de bestuurder van achteren onder schot.

De andere man dirigeerde de bestuurder naar de passagiersstoel en nam zelf plaats achter het stuur. Ze keerden de auto en reden vervolgens richting de Vredenburgweg. Daar stopten ze en namen de halsketting en een telefoon van de 71-jarige man weg. Vervolgens werd de eigenaar uit de auto gezet.

De seniore burger liep naar een winkel waar hij binnen een politieagent tegenkwam, die hij om hulp vroeg. Tot zijn grote verbazing vertelde de agent hem echter doodleuk om 115 te bellen. Het verbaasde de oude man dat de agent niet meteen mee ging om achter de rovers te gaan. Uiteindelijk belde de agent zelf de collega’s, die de aangifte van de eigenaar opnamen.

De benadeelde, meneer Donk, is behoorlijk terneergeslagen en verzoekt de samenleving uit te kijken naar zijn auto. Het gaat om een bordeaux Toyota vitz van het bouwjaar 2010, met het kenteken PJ 78-18 zoals hierboven te zien is.

31 REACTIES

 1. Die hele ka Black lives matter is een grote poppenkast waar ik, en gelukkig miljoenen anderen ook, niet aan mee doe. Want het zijn vaak deze “slachtoffers” die voor de meeste overvallen, schietpartijen en verkrachtingen zorgen. Ga eerst daar iets aan doen beste verontwaardigde schijnheiligen.
  gemodereerd

 2. Deze agent zat met zijn neus in de heroïne daarom had hij geen tijd. Ach dacht hij, ik heb mijn uniform aan en ik bepaal wat ik doe en niemand anders. Deze ja agent moet een week brombere gaan doen.
  gemodereerd

 3. Echt hoor, 71 jaar en toch nog een productief leven leiden. En dan op zo ’n manier beroofd te worden is verschrikkelijk.
  Door een stelletje hufters.

  Meneer ik hoop voor u, dat uw auto terug wordt gevonden en dat u door gaat met uw leven. Misschien een andere activiteit.

  Chan en Ronny doen jullie wat.
  Niet alleen jullie familie aan banen helpen.
  Ik hoop dat het buitenland oa Nederland, jullie handel en wandel goed in de gaten houdt. En dat ze geen geld stoppen in een corrupte regering.


  Maak melding

 4. Chan en Ronny doen jullie wat.
  Ik zou voorstellen de agent op te roepen en te berispen / waarschuwing op schrift. Bij de eerstvolgende gegronde klacht tegen de agent dan op staande voet ontslaan.
  Agent heeft een eed afgelegd ten dienste te staan van de inwoners van Suriname.
  Laatst nog zei de perschef dat een agent 24 uur in beschikbaar is voor het volk en dus 24 uur zijn dienstwapen bij zich mag hebben.

  Heer Donk
  Ik hoop dat u schadeloos uw auto terug krijgt / vind en dat de 2 criminelen achter slot en grendel worden geplaatst.

  Regering
  Wetende dat de criminaliteit zeer aanwezig is in de samenleving en dat het hoe langer hoe erger word vraag ik mij af wanneer jullie de tijd rijp achten om de straffen genoemd in de wetten eens aangepast worden.
  Dat verhoogde straffen voor een deel niet zal helpen als afschrikmiddel calculeren jullie maar in maar het zal zeker helpen anderen af te schrikken.
  Ook de veroordeelde criminelen laten werken ten dienste van de samenleving als resocialisatie om terug te keren in de maatschappij


  Maak melding

 5. Off Topic
  Bouterse hekelt opsluiten Kromosoeto; geeft pg werk.

  Ik heb dit artikel gelezen in Star nieuws.
  Dat deze Bouterse nog de krant haalt met zijn opmerkingen duiden werkelijk echt dat hij ergens anders vertoeft dan in de actuele samenleving. Enkele citaten:
  – ij kan gelijk twee zaken aankaarten die de pg kan onderzoeken Daarvoor zijn er geen (register)accounts en geweldige financiële deskundigen nodig om te zien dat zaken fout zijn gelopen.
  Reactie
  Als hij dit heeft geweten en de namen kan noemen waarom heeft hij zelf dan niet ingegrepen en deze mensen laten oppakken?

  – Bouterse zei dat twee accountants bij SPSB onderzoek hebben verricht een jaar lang, terwijl Kromosoeto met verplicht verlof is gestuurd.
  Reactie
  Belangrijk is hoe de opdrachtformulering naar de accountants toe is geformuleerd.
  Publiceer het rapport van de accountants met hun bevinding. Indien dit niet beantwoord aan de opdrachtformulering mag je deze accountants aanbrengen bij de tuchtcollege van de NBA’s.

  – Nu is hij weer opgepakt, zonder dat duidelijk is gezegd waarvoor.
  Reactie
  Wel wel als je niet begrijpend kunt lezen en niet kunt indenken wat mogelijk de reden kan zijn dan even benoemen:
  “op de dag van installatie van de huidige regering toch 272 miljoen overboeken naar een woningstichting wetende dat dit niet goed zat. Dit riekt naar samenzwering en samenwerking om de overheid tegen te werken”

  – Blauwmeer is volgens Bouterse een terrein met een waarde van US$ 6 miljoen. Een zwamp met wat hoog grond. Hoe kan het dat het 10 miljoen werd. Hoe is het volgens hem mogelijk dat het terrein is gekocht voor US$ 20 miljoen

  Reactie
  Bouterse hoe heb jij Hoefdraad staan verdedigen / opdracht hebben gegeven wetende dat Hoefdraad de royalties twee keer in onderpand heeft gegeven
  Bouterse hoe haalde je het in je hoofd om de publicatie van de jaarrekening van de CBvS tegen te houden
  Bouterse hoe heb jij Hoefdraad staan verdedigen / opdracht hebben gegeven wetende dat Hoefdraad de CBvS heeft opgelicht met medeweten van en medewerking van personen die nu zijn opgepakt. Opgelicht door zogenaamd panden te verkopen die niet eens eigendom zijn van de staat
  Bouterse hoe rijm je de koopsom van het pand in Frankrijk voor het opzetten van een ambassade

  Ai moeten we doorgaan? Mi ma bo takie “no doe mi boi want a sa de wang gebed zonder end”


  Maak melding

 6. Schaamteloze agent, hij is toch 1x24u ambtenaar. Ik neem aan dat de 71 jarige op de taxi rijd om zijn pensioen aan te vullen. Ik hoop echt dat hij zijn auto, zonder schade, terug krijgt.


  Maak melding

 7. Huidige regering moet zich profesoneel op stellen en verder gaan maar elk toespraak gaat over het verleden.het geeft geen vooruit gang.de burgers hebben het acher zich gelaten .chan doet zijn ding en dan komt hj met iets om onze ogen te sluiten ,,zoals de benoemingen.ik snap chan niet .iets blokkeerd hem .


  Maak melding

 8. Hulde voor de agent
  Deze man is een snorder.Hij concureeert op illegale wijze de eerlijke en betrouwbare taxi chaffeurs.
  Zal hem leren
  gemodereerd

 9. Schaamteloze boeven, misschien hebben ze geen rijbewijs en rijden ze misschien ook nog iemand dood, en agent als het je vader nou was?
  Dat u zo met mensen omgaat verdient niet dat u Agent bent.


  Maak melding

 10. DE RODE DRAAD IS:

  MENSEN VAN BOVEN DE 60 JAAR KOMEN NIET UIT.

  INFLATIE 500%. VAN 2.80 SRD NAAR 15 SRD VOOR IMPORTGOEDEREN ALSOOK ALLES WAT TE KOOP IS. 500%. DIT IS EEN GROTE VERWORVENHEID VAN 10 JAAR BOUTERSE.

  HEEL SURINAME ZIJN SALARIS IS MET 500% IN WAARDE GEDAALD.


  Maak melding

 11. Geeft ons de Mandaat als wij komen gaan wij de Criminaliteit aanpakken dat zeiden ze in hun verkiezing Campagne tegen het Volk 😂😂😂😂😂😂🤡🤡🤡🤡🤡🤫🤫🤫🤫😂😂😂🤡🤡🤡🤫 soso ley Meneer wilde lekker op de Stoel 🪑 gaan zitten en nu is Hij al zijn vrienden aan het accomoderen Chan/Brunswijk 💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽💪🏽👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻👊🏻
  gemodereerd

 12. @ Claire: “ik snap chan niet .iets blokkeerd hem .” Chan voelt nu wat Venetiaan heeft moeten meemaken in zijn derde regeerperiode. Het probleem dat je krijgt als je met teveel partners werkt, is dat er teveel compromissen moeten worden gesloten. Er moet teveel water in de wijn gedaan worden. De grootste chanteur in deze is de abop. In principe hebben ze het ook gedaan tijdens DDB1 regeerperiode. Daarom heeft baas ze eruit geschopt bij DDB2 periode.
  Het is daarom niet verwonderlijk dat abop de belangrijkste ministeries heeft gekregen.


  Maak melding

 13. Iemand van 71 hoort geen taxi te rijden maar juist te genieten van zijn oude dag.
  Die meneer dacht misschien wat mensen te helpen met zijn ritjes in deze Corona tijd en dat is hem nu duur komen te staan.


  Maak melding

 14. Onze baas van 71 jaar die zogenaamd nog productief zou zijn, en alle gevaren trotserend om taxi te rijden, doet dit uit noodzaak. Het is en het is de wil om economisch te overleven in dit verpauperd Suriname. De pensioenen zijn door de hoge inflatie waardeloos geworden. Zijn AOV is waardeloos geworden. Een potje pindakaas zou al 100 srd kosten. Hoe ver kom je met 500 Srd. En dan die smeerlappen van de NDP die met honderdduizenden SRD naar huis gaan voor hun adviseurswerk.
  Politieagent stante pede met ontslag sturen. Hij heeft zich schuldig gemaakt aan ernstige plichtverzuim.
  Mijnheer ik hoop dat u uw auto terugvindt. Mijn broertje was op 9 augustus ook beroofd in zijn eigen huis op Domburg door 4 van die smeerlappen. Gewapend met pistool, houwers en hamer hebben ze hem in huis gegijzeld en mishandeld. Ze zijn met geld vandoor gegaan, euro’s en dollars en alle waardevolle spullen hebben ze meegenomen in zijn eigen pick up. Zijn pick up heeft hij terug gevonden in Sunny Point. Mijnheer, deze rovers lijken allemaal op elkaar.
  Mijnheer van 71 sterkte en ik hoop dat als u uw auto niet terugkrijgt dat onze VP nog iets voor u kunt betekenen. Want laatst gaf hij nog 2 auto’s weg aan mensen, die normaal hun werk aan het doen waren.


  Maak melding

 15. Net goed voor hem
  Hij betaalt geen belasting, lekker zwart rijden en dan hulp willen van de politie.
  Ga eerst je belasting betalen.
  Ik ken zijn familie dus ik weet waar ik over praat.


  Maak melding

 16. Mensen mensen toen ik een oude auto had reed ik met handmatig van binnen uit te sluiten, nu met nieuwe auto’s sluit het automatisch
  Aan alle bestuurders sluit je deur van je auto? Bespaar je een hoop ellende
  Dit is en zal altijd blijven,, komt overal voor in heel de wereld, neem je tijd ok, erg voor deze meneer, mie hoop tak auw vining wagie baka,


  Maak melding

 17. @ don kow.
  Je doet je naam eer aan. Ik hoop dat ze jou ook te grazen nemen.

  Hebben ze zijn auto gestolen omdat hij geen belasting betaald?
  Aparte werkwijze van de belastingdienst.


  Maak melding

 18. De hele politiekorps zou moeten worden doorgelicht. En reken maar dat voor 30% niet door de integriteitsonderzoek zouden komen. Voor deze groep geldt dan ook ontslag met 3 maanden vergoeding.
  Zou mooi zijn dat meneer Santokhi persoonlijk hiermee ging bemoeien.

  Voor deze agent geldt op staande voet ontslag wegens het niet bijstaan van een burger in nood situatie. Hij denkt nogsteeds alsof de regering van Bouterse aan de macht is.
  gemodereerd

 19. Maripa ko@@ dus de taxichauffeurs moeten hun portier,s van binnen sluiten hoe moeten de passagiers dan instappen volgens mij worden de chauffeurs door de passagiers beroofd die al in de taxi zitten en als er een rover naast je gesloten portier staat met een pistool op je hoofd gericht wat ga je dan doen met je 4 gesloten portieren zeker hard weg rijden met je 4 gesloten portieren zeker hard weg rijden met je 4 gesloten portieren.
  gemodereerd

 20. Als je geen belasting betaald dan mag je beroofd worden dat is geen dong kaw maar een achterlijke zwakzinnige ziekie dong kaw
  gemodereerd

 21. Arlet, ga ze vragen noh.
  Doe je raam van je auto open, niet je deur hor.
  Domme k.t hij wil hulp van de sterke hand toch, dan moet hij zijn bijdrage betalen.
  ma meneer wil rijden en ;lekker alles houden.
  me mars.
  Met twk moet hij belasting gaan betalen over de afgelopen tien jaar. Zal ‘ em leren
  ik ken ze deze smeerlappen. daarom hebben anderen geen inkomen


  Maak melding

 22. Wat???? Dus Don nkaw het gedrag van de criminelen is goed te spreken, omdat de man 10 jaren geen belasting heeft betaald?
  gemodereerd

 23. Heeft deze man een vergunning om taxi te rijden?
  Een forse boete, want hij speelde met mensenlevens.
  Geen belasting betalen
  Geen vergunning
  Zeker ook geen rijbewijs
  Deze schurken verdienen geen straf, maar een lintje.
  Al deze figuren moeten worden gestraft en zwaar ook, da willen ze dat politie voor ze op boevenjacht gaat.
  Neks d’r van


  Maak melding

 24. Die politieke hoeren patsjakkers die elk jaar teren op belastingelden die moeten aangepakt worden. Laten ze gaan werken ipv geld van de belastingbetalers opvreten. Stronterij.


  Maak melding

 25. Oprecht.
  JA, als iedren zijn belasting zou betalen dan zaten we nu niet met zp’n shit. En maar klagen over anderen die auto’s goedkoop kopen, maar zelf dit goedkeuren, stelletje vieserikken
  plus dat hij geen vergunning heeft
  plus dat de banden van hem versleten zijn
  plus dat hij oneerlijke concurrentie doet
  plus dat hij mensenlevens in gevaar brengt. 71. stop direct hiermee
  hij heeft ook geen inzittendenverzekering als er iets gebeurt
  Ja, nu houen ze hem in de gaten. in paniek ging hij naar skotoe, maar al deze dingen was hij vergeten. Net goed
  Niet allen jij maar een ieder die zijn kant kiest is slecht.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.