Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik terug in Suriname

17
Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik terug in Suriname

Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik is vandaag kort na middernacht aangekomen op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven in Suriname. 

De Surinaamse UFC-vechter is verwelkomd door een kleine regeringsdelegatie. ‘Bigi Boy’ sloeg twee weken terug de Braziliaanse Junior dos Santos spectaculair knock-out tijdens UFC 252.

Met de overwinning heeft ‘Bigi Boy’ een belangrijke stap gezet naar het kampioenschap. Rozenstruik maakte begin vorig jaar zijn debuut in de UFC en werd na vier overwinningen in mei dit jaar in 20 seconden door de Fransman Francis ‘The Predator’ Ngannou knock-out geslagen.

Hieronder een foto van ‘Bigi Boy’ na het in ontvangst nemen van een ruiker namens het kabinet van de president.

17 REACTIES

 1. Wat kunnen we toch prachtige wereld sporters groot brengen het zit in het bloed.sjappoo jongen in deze keiharde vecht sport kan je winnen of soms verliezen als je een ofday hebt.op naar de euwige roem bigi boy
  gemodereerd

 2. De verliezer dos Santos heeft 4ton ontvangen en de winnaar BB 160,000$. Spectaculair verschil. Congratz anyways?!
  gemodereerd

 3. Zelf woon jij toch ook in Nederland wat lul jij dan ? Je vindt het toch lekker om tussen die patates te wonen ? Moorschot ,
  gemodereerd

 4. Glenn mooi dat je dit soort idioten geadoreerd. Huis van zijn moeder beschoten. Ik jaloers😁😁😁op mijn rekening staat meer dan bigi dagoe ooit zal zien.🤣


  Maak melding

 5. Redskin @@ Jij bent een blablabla persoon. Meestal zijn mensen als jij rood als bloed bij de banken. Indruk ga je niet bij mij maken kerel. Zulke personen als jij ken ik velen van.


  Maak melding

 6. Glenn deze Ingie haldbloed heeft een school in India met 560 kids alle kids 20 euro en ouders ook per maand.50 lerearen 300 euro per maand. En wat beb jij als aap bereikt in het leven. Deze man is een crimineel die zelfs zijn moeder in gevaar brengt. En jij en die andere boeler GIO jou soort neemt een lening of betaald een ticket op termijn. Dus juj en Gio d3 boeler kunnen mij geen ka komen vertellen. Big fore nothing. Wacht maar ze komen hem helemaal in Suriname doodschieten. Bigie heeft coke gestolen. Lees eerst dat voor je voor een loser opkomt.


  Maak melding

 7. Redskin de leugenaar de bluffer en de loser. Je hebt geen ene moer en komt op Waterkant groot doen. En wat betreft je hersenlose gelul deze man heeft niets met drugs te maken. Je bent gewoon een jaloerse hond.
  gemodereerd

 8. Volgens mij loop ik achter of er worden 2 personen door mekaar gehaald door de roodhuid volgens mij heb je Bigi Boi de UFC vechter die Surinamers trots maakt en Bigidagoe die rapt of ript en onlangs blauwe bonen kreeg hier in de Vechtstraat het lijkt wel een soort the heat is on.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.