Mexico schenkt beademingsapparaten aan Suriname

7
Intensive Care

Tijdens een virtuele bijeenkomst die is gehouden op woensdag 26 augustus, heeft de symbolische overhandiging plaatsgevonden van een 16-tal beademingsapparaten aan acht Caraïbische landen, waaronder Suriname.

De Minister van Buitenlandse Zaken van Mexico heeft hiertoe de officiële aankondiging gedaan en de aanwezige Caraïbische vertegenwoordigers hebben hun bijzondere erkentelijkheid betuigd tegenover deze geste, die benadrukt is als een tastbaar resultaat binnen het raamwerk van zuid-zuid samenwerking.

Deze beademingsapparaten zijn in Mexico vervaardigd, en moeten gezien worden als de bescheiden bijdrage die dat land wenst te leveren in de wereldwijde strijd tegen de COVID-19 pandemie. Voor het gebruik van de apparaten zal er training worden verzorgd door deskundigen uit Mexico.

Bijzonderheden omtrent de verscheping en verdere afhandeling zullen binnenkort worden gecommuniceerd met de landen die in aanmerking zijn gekomen voor deze donatie.

Suriname is Mexico zeer erkentelijk voor de geste en onderstreept de goede banden tussen beide landen die uitgebreid en verdiept zullen worden tot wederzijds voordeel.

7 REACTIES

 1. Mijn mening is dat indien Mexico voor dat bedrag vitamine C tabletten had geschonken en deze een maand lang aan alle Surinamers zou worden verstrekt, de mensen hier veel meer baat bij zouden hebben.
  Corona pakt m.n. de mensen met een slechte weerstand.


  Maak melding

 2. Een goede salesman truck.Hier gratis apparaten. In de brochure staat waar je kan bestellen en hoeveel ze kosten. Het zijn dure apparaten en moeilijk te vinden om te kopen.


  Maak melding

 3. Gebruiken de dokters de bloedplasma van de genezen patienten om de zieke patienten te helpen? Willen de genezen patienten hun bloed afstaan? Kennen de Su dokters de proceduren? Hopelijk krijgen ze hulp van NL.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.