VIDEO: Overleden bromfietser is 20-jarige jongeman

24
VIDEO: Overleden bromfietser is 20-jarige jongeman

De bromfietser die gisteren vrijwel op slag dood was bij een aanrijding aan de Indira Gandhiweg, is de 20-jarige Shekhar Dassasingh (foto). Op beelden die gemaakt zijn met een beveiligingscamera (onder) is te zien hoe de jongeman tegen een pick-up aan knalt, als het voertuig naar links afslaat.

Shekhar reed met zijn bromfiets over de Indira Gandhiweg in de richting van de Nieuwe Grond. Ook de pick-up reed in dezelfde richting over dezelfde weg en wilde links afslaan in de Noordpoolweg. De bestuurder verzuimde daarbij om voorrang te verlenen aan de bromfietser, die op dat moment doorgaand verkeer was.

Op de beelden hieronder lijkt het erop alsof de bromfietser een behoorlijke snelheid had. Hij kwam met een harde klap tegen de afslaande pick-up aan. De jongeman liep daarbij zwaar letsel op aan zijn hoofd en was vrijwel op slag dood.

24 REACTIES

 1. gezien de snelheid die deze gozer had was dit onvermijdelijk.

  Hij reed aan de verkeerde kant vd weg tegen het verkeer in, begrijpelijk dan kan het tegemoet komend verkeer jou zien maar oh zo verkeerstechnisch fout.

  De regering dient wakker te worden over het hardnekkig vasthouden aan “Links verkeer” en het aantal verkeersdoden jaarlijks.

  Er zijn drastische maatregelen nodig in Su om het aantal verkeersdoden drastisch omlaag te brengen;

  1: snellere uitbreiding vh Safecity project;
  2: Rechtsverkeer;
  3: Puntenrijbewijs;
  4: Brom/fiets en voetpaden aanleggen;
  5: Rijbewijs brom en scooters;
  6: Verplichte dashcam voor gemotoriseerd verkeer;
  7; betere controles Politie/MP’s en Justitie


  Maak melding

 2. Over die weg is het standaard dat je beter moet opletten als je een weg inslaat.
  Voor de bromfietsers geldt ook dat die vaak veels te hard rijden en geen goede hoofdbescherming op hebben.

  Al een hele tijd pleiten groepen voor veilig verkeer dat fietsers en bromfietsers ook een soort van cursus moeten volgen hoe deel te nemen aan het verkeer, want velen kennen de regels ook niet.

  De pick-up rijder is sowieso fout omdat hij het rechtdoorgaand verkeer geen voorrang heeft verleend. Of de bromfietser hard of langzaam reed, dat maakt in dit geval weinig uit.


  Maak melding

 3. Bestuurder auto is een klootzak; iedereen weet dat je bij afslaan eerst moet stoppen ; Hij rijdt gewoon door; die brommer reed Ook veel te hard; sommige brommers gaan harder dan autos; ze voeren die brommers op en dan racen ze over de weg; zo een fietspad zou je niet harder dan 30-40 mogen rijden; sowieso moet je liever rustig rijden maar nee hoor men houdt van snelheid; jammer voor die bromfietser ; bij inritten zouden ze waarschuwingBordje snelheid minderen en een versmalling of drempel moeten maken; te hard rijden is in 90% vd ongelukken het probleem in su


  Maak melding

 4. Triest. Weer een jong leven weg. Bromfietsers schijnen nog steeds niet te weten en te begrijpen dat ze een kwetsbare partij zijn. En dat ze blind rijden omdat ze denken dat ze voorrang hebben en die ook opeisen. Wat heb je nu aan je voorrang? Ik ga geen kind met moeite groot brengen in Suriname die vandaag of morgen zijn leven verliest op de bromfiets.
  Nee, die mogen nooit op de brommer.
  gemodereerd

 5. De reagerende zijn een stelletje amateurs zonder verkeers ervaring ze snappen niet wat een dode hoek is het beste is even over je schouder te kijken hoe hard gaat die pick-up de bocht om de bromfietser heeft zichzelf te pletter gereden zonder af te remmen had de bromfietser een normale snelheid gereden dan was hij nu nog in leven
  gemodereerd

 6. Whooow het lijkt alsof die pick-up door een vrachtwagen is aangereden wat een klap wat een snelheid die pick-up werd wel door elkaar geschud door een bromfiets
  gemodereerd

 7. Zo te zien reed de bromfietser erg hard en kwam tegen die pick-up rijder aan. heb gehoord dat hij ook geen rijbewijs heeft en al heeft hij een rijbewijs, hij moet voorrang verlenen.In dit geval auto inleveren en uitzingen in de …………….. wens de familie heel veel sterkte met dit grote verlies.
  gemodereerd

 8. Dierbaren, gecondoleerd en sterkte bij dit verlies.
  Bij veel Surinamers, zit ingebakken om de mentaliteit te veranderen!
  Als u deel neemt in het verkeer, wees ervan bewust dat er meerderen in het verkeer zijn.


  Maak melding

 9. De bromfietser was fout; hij reed te hard, de truck en de bromfietser reden niet naast elkaar toen de truck de linkse bocht maakte, de bromfietser die op het fietspad reed, knalde met hoge snelheid tegen de vrachtwagen aan. Het was nu niet het geval, maar bromfietsers maken er in Suriname een gewoonte van om auto’s met hoge snelheid links in te halen en als je er als automobilist iets van zegt, schelden ze je, in het gunstigste geval, de huid vol.


  Maak melding

 10. Wel jammer dat iemand het leven laat.
  Wat wel zo is als die bestuurder in zijn spiegel zou kijken zou hy zo een brom niet zien gezien zijn snelheid.je kan nu kijken er is niets en de andere seconden is er iets naast je .
  En dat kan je terug zien op in het filmpje .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.