Politieagent bureau Santo Boma positief getest op COVID-19

3
politieagent-suriname

Een politieagent in Suriname van het bureau Santo Boma in Wanica is maandag positief getest op COVID-19. Zijn gezondheidstoestand is stabiel.

Waterkant verneemt dat de agent zich zaterdag tijdens de nachtdienst onwel voelde op het werk en naar huis ging. Maandag liet hij zich testen en toen bleek dat hij besmet is met het gevreesde virus.

Vijf collega’s die in contact met hem zijn geweest zijn in thuisquarantaine geplaatst. Het is nog niet bekend hoe de wetsdienaar besmet is geraakt.

3 REACTIES

  1. Je zou kunnen zeggen dat de minister van buitenlandse zaken deze achterlijke beschuldiging niet moest maken “Suriname zit niet op reparatie uitslagen te wachten” ,omdat deze schoft van de oas komt.die mevr sjarmila had het al gezegd,wat de ideologie van deze mensen zijn :hindustanen voor hindustanen vandaar dat zij zich plaatsen waar er veel te halen is “staatsolie tokis vrouw en broer in de rvc.mensen jullie slapen, un o niang ai.wees allert er gaan vreselijke dingen in suriname gebeuren
    gemodereerd

  2. Wat een stomme reactie, toen de NDP regering aan de macht was gebeurde er meer, maar niemand die wat zei,want het werd gedoogd, alles wat de NDP regering deed was goed,wie zijn de mensen die zich hebben verrijkt tijdens de NDP regering, zijn het geen familie en vrienden van DDB die toen aan de macht was. Die tijd moest jij de bevolking hadden opgeroepen om niet te slapen.
    gemodereerd

  3. Wat een redenering anno 2020 we zijn Surinamers maakt niet uit waar onze voorouders vandaan kwamen we moeten met zijn allen een succes maken van het land het in hokjes denken is voorbij laten we weer bouwen aan een gezonde Suriname.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.