vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBurger ziet fietsendief stelen en houdt hem aan

Burger ziet fietsendief stelen en houdt hem aan

-

Does Travel - naar Suriname

De 28-jarige Bjorn W. is onlangs door de politie van het bureau Centrum aangehouden voor diefstal van een fiets. Bjorn werd in het stadscentrum op heterdaad betrapt en aangehouden door een burger, die getuige was van de diefstal van het rijwiel. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Nadat de man de fietsendief had aangehouden, droeg hij hem samen met het rijwiel over aan de politie. Bjorn heeft tegenover de Surinaamse politie toegegeven dat hij de fiets gestolen heeft. Hij werd na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De eigenaar van de fiets heeft geen aangifte gedaan en wordt opgeroepen om in contact te treden met de politie van het bureau Centrum in de Keizerstraat en wel vanaf 08.00 tot en met 14.00 uur. De fiets in kwestie:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Straffen deze boef.Leg hem een zodanige straf op dat hij jaren in de gevangenis blijft opgesloten.
    Het moet nu afgelopen zijn om boeven voor een 1 dag of 1 week op te sluiten!Santa boma is geen walk in hotel zoals de boeven santo boma zien!!
    Geen van ze is bang om opgesloten te worden in Santo boma.Ze weten dat ze kunnen uitrusten daar en zodra ze na een week los gelaten worden gaan ze weer doen wat ze het best doen namenlijk..stelen!!In Santo boma worden ze heel goed verzorgd terwijl wij hard moeten werken en niks gratis is voor ons.


    Maak melding
  2. @ Ray

    Wat is het probleem: wil je ook goed verzorgd worden, dan ga je toch ook stelen mijn jong ! Als deze pleuris jong oom Jacko had gebeld, dan zou oom Jacko een fiets voor hem posten.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  3. Leek
    Niet iedereen is moedig genoeg om in te grijpen. De meeste mensen willen niet en durven niet omdat zij heel veel te verliezen hebben en de moed niet kunnen opbrengen.
    Laten wij blij zijn dat er nog moedige personen rondlopen in Suriname e neem de niet moedige personen niets kwalijk


    Maak melding
  4. Je gaat een rover achterna voor iets dat niet van jou is en die knalt je neer. Rover 1 jaar Santo Boma jij in een kist.


    gemodereerd
  5. Leek
    Ik snapte het wel wat je bedoelde brada en vulde alleen aan zoals er wordt gezegd in Suriname
    “mi broko sa joe takie ini moro pitjing pisie djie tra sma”😁


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES