216 overtreders van total lockdown afgelopen weekend aangehouden

9
216 overtreders van total lockdown afgelopen weekend aangehouden
Een agent controleert de dispensatiebrief van een weggebruiker tijdens de lockdown in Suriname.

Verschillende politie eenheden hebben in het weekeinde van vrijdag 21 augustus tot en met zondag 23 augustus in totaal 216 ’total lockdown’ overtreders aangehouden en overgebracht naar de hal op het terrein van de Politie Academie. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bekend gemaakt.

De Surinaamse overheid had de total lockdown als corona maatregel ingesteld van vrijdag 20.00u tot zondag 05.00u, omdat gebleken is dat veel menen juist vrijdag- en zaterdagavond uitgaan.

De Surinaamse politie doet een dringend beroep op de burgers in Suriname om niet zonder noodzaak op straat te gaan en om de COVID-19 maatregelen in acht te nemen.

Lees ook:

9 REACTIES

 1. Slap gezag leidt tot ongehoorzaamheid,flink aanpakken die hap, auto voor een maand afpakken: ” en een flinke boete opleggen”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. en toch blyven ze op straat komen tussen 2 en 4 uur is het de normaalste zaak van de wereld , die gasten weten precies wanneer de politie van dienst wisseld dan hebben zy de straat
  ze begryppen de ernst van de zaak niet of doen alsof


  Maak melding

 3. Domme gasten. Labiel. De meesten van ze zoeken het zelf. Toch feesten ze stiekem door. Geen besef. Nonchalant. Deze mensen moeten manieren gaan leren. Kijk hoe ze zich gedragen in het verkeer. Net een varke. Pffffft begrijp ze echt niet.


  Maak melding

 4. Olivia idd! Ze zijn opgevoed zonder respect en nu moeten ze ineens stoppen met feesten, want dat zijn surinamers, ze zijn lui en doen alsof ze heel geweldig zijn. Wel goed werk politie!


  Maak melding

 5. Heel vervelend dat ze niet luisteren en geen enkele ziekte inzicht hebben over covid 19 en niet beseffen dat ze door hun naïviteit of domheid andere ziek kunnen maken.


  Maak melding

 6. Ach er is geen wet hiervoor aangenomen ..hiervoor dus wel rebels om op straat te gaan maar in feite kan de politie dit niet doen en is juist de politie in overtreding
  gemodereerd

 7. De kwade pier achter dit alles is de onverzadigbare Bill Gates.
  Hoe kan het dat in Nederland vorig jaar ruim 6000 mensen stierven door de griep en dit jaar slechts 404 mensen?
  Antwoord: de griepdoden zijn aangemerkt als Coronadoden.
  Zo wordt er dus gesjoemeld. Want kwaadaardige gierige Bill moet en zal zijn vaccin in jouw lichaam spuiten. Goedschiks of kwaadschiks, dat maakt hem niks uit.
  Alleen zeer kwetsbare mensen sterven tgv de Corona.
  Overigens zeggen experts dat bijna geen enkele Coronatest aantoont of iemand ook echt Covid-19 heeft.
  Ze geven alleen aan dat iemand bepaalde elementen van de Covid-familie (waaronder de griep valt) heeft. Die tests bieden dus geen uitsluitsel.
  Het zit allemaal frauduleus in elkaar en gierige Bill heeft heel wat regeringsleiders voor zijn karretje weten te spannen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.