VIDEO: Uitvaart vermoorde kapitein van Matta Michel Karwofodi

4
VIDEO: Uitvaart vermoorde kapitein van Matta Michel Karwofodi

Op dit moment vindt de uitvaart plaats van de vermoorde kapitein van Matta Michel Karwofodi. Vanuit Paramaribo werd het lichaam vervoerd naar Matta en vanaf 14.00 uur lag de kapitein opgebaard in het gemeenschapshuis Washikwa. Daar zal het rouwprogramma afgewerkt worden inhoudende de toespraken, uitvaartdienst en het nemen van afscheid.

Naast de totale dorpsgemeenschap zullen dorpshoofden van OSIP en VIDS aanwezig zijn. 

De rouwstoet zal op de Indira Gandhiweg ter hoogte van Bernharddorp en op de Kennedyweg ter hoogte van Witsanti met gepaste snelheid langsrijden zodat dorpsbewoners van deze inheemse dorpen langs de weg kunnen staan, eventueel met bloemen strooien en zo afscheid kunnen nemen van het dorpshoofd van Matta.

Bekijk hier de videostream:

https://www.facebook.com/melvin.f.mackintosh/videos/1272549003090594/

4 REACTIES

 1. mi gado mi gado
  aller eerst wil ik de familie condoleren
  nps waar ben je mee bezig ,de familie heeft al zo veel verdriet
  dan gaan jullie reclame maken voor de partij
  ik vind dat schaamteloos na 5jaar bestaan jullie er niet meer
  de nps is gewoon een speelbal van vhp en abop
  gemodereerd

 2. Zinloze moord en dan nog gepleegd door je eigen dorps genoten voor niks, ik vind dat deze pleuris jongelingen moeten hangen !!! Hang ze op voor een week aan de hoogste boom die in het dorp te vinden is, en wel onders te boven. ”Saka saka beest unu” . Ik wens de fam : heel veel sterkte met de overledene !!!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.