Prijzen Parbo Bier producten na drie maanden weer verhoogd

22
parbo bier suriname producten

De prijzen van de bekende Parbo Bier producten zijn na drie maanden weer verhoogd in Suriname. Op 19 mei waren de prijzen al naar boven gesteld en ingaande vandaag 24 augustus zijn deze weer verhoogd.

Zo is de mini Parbo in blik verhoogd van SRD 11.00 naar SRD 12.00 en het grote blik van SRD 15.00 naar SRD 16.50. De djogo kost nu SRD 27.00 in plaats van SRD 24.00.Β Een kleine fles Heineken is van SRD 13.00 verhoogd naar SRD 15.00 en voor een grote fles moet in plaats van SRD 26.50 nu SRD 30.00 betaald worden.

Een saleamanager van de Surinaamse Brouwerij liet eerder weten dat de prijzen worden verhoogd als gevolg van de lokale inflatie en de enorme stijging van de wisselkoersen, voornamelijk de euro. Een groot deel van de grondstoffen, verpakkingsmaterialen, international transport en geΓ―mporteerd bier zijn euro gerelateerd.

Hieronder een prijslijst van de nieuwe prijzen:

22 REACTIES

 1. “De djogo kost nu SRD 27.00 in plaats van SRD 24.00”

  Niet langer dan een week terug heb ik voor een fles djogo 27,50 srd betaald. Als nu de nieuwe prijs 27 is dan gaat de winkel dan 30 srd vragen!? Zal wel niet de laatste verhoging dit jaar zijn vrees ik…


  Maak melding

 2. het is goed, dat dit soort prijzen om hoog gaan,,.. je kunt het geld beter gebruiken om school producten of gewoon eten te kopen voor je gezin, dan op de hoek je verdiende money op te maken..

  lijkt mij verder geen commentaar..
  gemodereerd

 3. Er gaan nog meer dingen omhoog πŸ₯³πŸ˜œπŸ˜œπŸ˜œπŸ₯³πŸ₯³πŸ˜œπŸ˜œπŸ˜œπŸ˜œπŸ˜œπŸ€«πŸ€«πŸ€«πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€«πŸ˜œπŸ₯³πŸ€«πŸ€‘🀑
  gemodereerd

 4. Ik verwacht de komende maand / komende 2 maanden nog meer maatregelen en aanpassingen.
  En ik denk dat we rekening moeten houden met een “turbulente” periode tegen einde van het jaar. Een proces van actie en reactie en het weer in balans brengen. Pas daarna komt er meer grip op de prijzen en de koers.

  Maar we zullen zien. Misschien zit ik er naast anders kan je er alvast rekening mee houden.

  The clue is: don’t worry, stay calm ! Evertything is gonna be alright !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 5. A bieriebita kong dirie now un dring soporopo nanga kwasibita is veel gezonder n bovendien goedkoper. Wat gaan die tapoekoemangs nu zuipen.
  gemodereerd

 6. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Prijzen Parbo Bier producten na drie maanden weer verhoogd in Suriname.

  Dat was te verwachten.
  Dus er is een kleine oplossing in deze.
  Minder gaan ZUIPEN en LOKAAL veel GEMBERBIER gaan DRINKEN.
  ALCOHOL brengt meer schade aan de volksgezondheid.

  Hierdoor minder huiselijk GEWELD.
  Ook de onderlinge ruzie op de hoeken bij de winkels waar veel PARBO-BIER wordt genuttigd, zal ook hierdoor verminderd worden.

  Dus mijn advies in deze: Minder GELD uitgeven aan PARBO-BIER en andere alcoholische dranken.
  Hierdoor houden jullie meer GELD over voor de echte noodzakelijke dingen in huis.

  Ik kan mij nog een heel leuk oud programma herinneren van wijlen Harold Braam.
  Harold Braam & Walther Huisden Sranang Jokes (Djogo Prisirie)

  Ria Valk – De Liefde Van De Man Gaat Door De Maag. Maar niet door het zuipen van Parbo-Bier.
  En tot slot: Ria Valk voor de Parbo drinkers: Leo je bent vannacht weer dronken geweest.


  Maak melding

 7. Geen 1e levensbehoefte ook die van rookartikelen moet omhoog hier brengt accijns ook vrachten geld binnen
  1 euro is srd 8,7918
  dus die van srd30 in euro is 3.4123 best goedkoop voor een grote fles hier ben je dat kwijt voor een glas op een goedkoop terras
  Ik heb het geluk dat ik geen alcohol tot mij neem wat ik heb de ellende gezien die het in gezinnen heeft veroorzaakt. Ik hou mijn hart vast dat men straks aan de handsanitizers gaat ooit dronk men brandspiritus totdat het de blauwe kleur kreeg.
  die brandstof is dus met gemiddeld 0.1137 dus nog geen 12 cent per liter omhoog. Valt best mee als je kijkt naar de auto’s die daar crossen. Ik bedacht vanmiddag dat ik een orriginele boerikiwagi wil aanschaffen om ritten mee te gaan rijden dat is pas coronaproof vervoer..


  Maak melding

 8. Ja liever op de hoek een djogo drinken dan vreemdgaan en doen alsof overuur gewerkt moet worden ,….lummel…te je motjo , dede deh in eng toe
  gemodereerd

 9. zo en nu heb ik ingepakt, vaarwel Suriname dit is verdomme niet vol te houden te denken dat onze trots en troos niet meer te betalen is…… Juliie mogen het verder vernietigen stelletje hypocrieten en vieze politici bij elkaar… Mi lobi kondre dankzij de ouderen die de boedelverdeling niet op de juiste manier lieten gebeuren… Suriname ik draag je verder en altijd in mijn hart vaarwel tot wederzien maar voor nu pffffffft
  gemodereerd

 10. Veel mensen en met name uit het NDP-kampf roepen om de prijzen en de koers aan te pakken.
  Het is begrijpelijk dat men ongeduldig is en zsm lagere prijzen en een lagere koers wilt zien.
  Het zijn vooral de mensen uit het NDP-kampf die niet (willen) begrijpen dat een proces heeft gezorgd voor de stijging. Zij blijven zich vast houden aan die BS van Bullshit Bouta. Door een krabbel rechtsonder een A4-tje en een druk op de knop veranderen de prijzen en de koers niet !

  Veranderingen van de prijzen en de koers zijn een GEVOLG van een proces. En dit kan nog maanden duren. Ik denk dat het wel zeker 3 tot 6 maanden kan duren voordat de prijzen en de koers gecontroleerd zal beginnen te dalen.

  Het goede nieuws is dat de regering dit proces al in werking heeft gezet en dus al verbetering aan het VEROORZAKEN is. Het gaat nu vooral om de kundigheid en de nationale en internationale samenwerking. Zodra de regering weer meer ademruimte heeft kan dit proces in een versnelling komen.

  Verder denk ik dat de aanpak van corruptie en de arrestaties van de politieke criminelen zoals Hoefdraad en Co ook een invloed zal hebben op deze ontwikkeling.

  Wij hebben maar 1 keus dat is doorzetten.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 11. Waar blijft de devaluatie van de munt? Hoe lang nog houdt Chan de vriendjes van de Cambio het hand boven het hoofd en pinaart het volk en het bankwezen?


  Maak melding

 12. @ Oom Bert & @ Bongo Bita

  Het is een brouwerij en geen fabriek, en B.B. omdat je niet zuipt gun je een ander niet om te zuipen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 13. Wie niet drinkt die neemt maar Fernandes soft, sodawater of stroop. Een koude of warme parbobier op zijn tijd vind ik lekker, dan maar een kleinere blik of fles.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.