Man vast voor verspreiden pikante foto’s van ex-vriendin

4
Man vast voor verspreiden pikante foto's van ex-vriendin

De 30-jarige Valentino K. is op dinsdag 19 augustus aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. Hj wordt ervan verdacht pikante foto’s van zijn ex-vriendin digitaal verspreidt te hebben, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Valentino had een liefdesrelatie met een jonge vrouw. Tijdens die relatie hebben zij samen enkele pikante foto’s gemaakt. Toen de jonge vrouw de liefdesrelatie beëindigde bedreigde Valentino haar met het digitaal verspreiden van de foto’s. Hij kon niet verkroppen dat zij geen liefdesrelatie meer met hem wilde hebben.

Valentino voegde vermoedelijk de daad bij het woord want de foto’s zijn gestuurd naar het werk e-mailadres van de vrouw waar haar collega’s de foto’s hebben gezien. Althans collega’s die toegang hebben tot het werk e-mailadres.
De vrouw deed aangifte tegen Valentino.

Hij ontkent iets af te weten van het verspreiden van de foto’s in kwestie. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Valentino, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld door de politie meldt het KPS.

4 REACTIES

  1. Toen meiske bezig was te posen voor de camera…dacht ze niet aan de gevolgen…ja meiske in dit leven kan je van alles verwachten. Volgende relatie mischien geen pikante fotos meer maken met vriend of maak ze met je eigen mobiel dan zijn ze voor altijd bij jou…en niet bij je vriend.
    gemodereerd

  2. ”Deze vent is geen echte vent” , het is een mietje van de eerste orde. Hij moet met een rok en hoge hakken door het leven gaan. Ga liever met tollie kop op de foto, dan zie je hoe tollie kop uitziet ( lol ).

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.