Geen misdrijf dood 15-jarig meisje in appartementencomplex Moengo

5
Maatregelen tegen appartementencomplex waar 15-jarig meisje overleed
In de verte verlaat de lijkenwagen de plek waar het meisje werd gevonden.

Het 15-jarig meisje dat afgelopen dinsdag overleed in een appartementencomplex te Moengo, is niet om het leven gebracht. Dat heeft sectie uitgewezen die gepleegd is op haar ontzielde lichaam, meldt het Korps Politie Suriname.

Er zullen bestuurlijke maatregelen getroffen worden tegen de eigenaar van het appartementencomplex. Het zou gaan om een ‘short stay’ waarvoor veelal de leeftijdsgrens van 18 jaar geldt.

De politie van het bureau Moengo kreeg op dinsdagmorgen 18 augustus een melding dat een 15-jarig meisje overleden was in een appartement. De politie koerste derwaarts voor onderzoek en trof het ontzielde lichaam van het meisje in een kamer van het appartement aan.

Uit het politie onderzoek is toen naar voren gekomen dat het meisje en haar 17-jarige vriend voor vertier in het appartement waren. Volgens verklaring van haar vriend voelde het meisje zich plotseling onwel en kwam kort daarna te overlijden. Het lijk vertoonde geen sporen van geweld.

5 REACTIES

 1. R.I.P kleine meisje
  Familie sterkte met dit groot verlies.

  De eigenaren van hotels,motels etc die zich volwassen noemen moeten niet enkel denken aan geld verdienen.

  Sari Tori
  gemodereerd

 2. Hoezo geen misdrijf! Waaruit blijkt dat?
  Een 17 jarige met een15 jarig meisje in een hotel kamer klopt niet. Er zit ongetwijfeld meer achter. Is al onderzocht waardoor ze onwel is geworden? Het gaat om een meisje van 15 jaar. Wat heeft ze de laatste uur gegeten of gedronken. Dit klopt niet meneer de politie, doe je werk..


  Maak melding

 3. Geen sporen van geweld, maar wat zegt het toxicologisch onderzoek, indien gedaan??? Drugs gebruik??, alcohol intoxicatie?? Dat kind is 15 jaar oud en gaat opeens dood tijdens een sexdate! Er moet gerechtelijk onderzoek volgen. This is a crime!
  gemodereerd

 4. Voor de familie en nabestaanden moet dit tot de bodem onderzocht worden. Er mag geen twijfel zijn over de doodsoorzaak. Maar nu zijn er alleen maar twijfels..
  Een meisje van 15 jaar gaat niet zomaar dood. En die jongen van 17 jaar moet met antwoorden komen. Meneer de politie. U weet hoe dat moet..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.