Dood aangetroffen vrouw Welgedacht C-weg vermoord door schoondochter

16
56-jarige vrouw slachtoffer roofmoord te Welgedacht C

De 56-jarige Balwanti Kharagram gehuwd Santokhi die zaterdag 15 augustus dood werd aangetroffen in haar woning aan de Welgedacht C-weg is vermoord door haar schoondochter. Dit meldt het Korps Politie Suriname.

De schoondochter die vrijdag 21 augustus is aangehouden heeft toegegeven dat zij haar schoonmoeder om het leven heeft gebracht. Voorts dat zij het slachtoffer ettelijke keren met een hard voorwerp op het hoofd heeft geslagen.

Sectie heeft inmiddels uitgewezen dat het slachtoffer ook gewurgd is. Het motief voor het plegen van het strafbaarfeit is nog niet helemaal duidelijk voor de politie.

De schoondochter is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie.

16 REACTIES

 1. Opmerkelijk bij de hindoeatanen.volgens de hindoestaanse dames zijn de heren hun eigendom.omgekeerd moeten die mannen wel alles aankunnen wat schoonmoeder zegt.onze moeders(schoonmoeder van het meisje).lult vaak.daar niet van want z gaan vanuit dat z esn slaaf hebbn gebracht.sorry dat deze jonge dame zo een stap heeft genomen.maar k vind wel dat deze dame onderzocht moet worden.niet mentaal.maar relationeel.niemand doet iets zomaar.bouta alleen kon dat omdat hij de macht had nu zitten wij met die shit.wij begaan enof zitten d3 straf van zijn criminele handelingen uit.deze dame zal.ook ergens een verhaal hebben.waarbij z is overgegaan naar dit feit.k hoop wel dat ik eerlijke rwacties krijg van die homo bouterse regering.
  gemodereerd

 2. @pietje…wauw..dus een moord op iemand anders is nu bouterses schuld,? Echt???.. Wauw..
  Wat een redenering. En dan verwacht zo iemand met zo een verstand eerlijke reacties…. Grappig,.. Echt grappig.
  Dus iedereen die nu steeld en rooft en moord is bouterses schuld.
  Je moet komiek worden joh. 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀


  Maak melding

 3. @ Pietje

  Pietje : ik ben geen fan van Bouta, maar wat heeft Bouta hiermee te maken ???
  Bouta heeft haar niet aangemoedigd om te moorden, dus je klets maar waar wat in de ruimte !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. De schoondochter die bij de schoonmoeder inwoont neemt vaak de positie van slavin voor de schoonmoeder in. De vrouwen worden vaak beledigd, vernederd, mishandeld,enz. Bij de eigen familie kan men vaak niet terecht. Ik vermoed dat deze vrouw uiteindelijk na de zoveelste vernedering / mishandeling tot deze daad is overgegaan. Nu moet ze gaan brommen in de gevangenis.
  gemodereerd

 5. @Haydi ja dat klopt als ze die $300 miljoen en meer niet hadden gestolen was de koers niet gestegen en alles niet zo duur geworden. Door die hoge prijzen nu en lage lonen wordt de bevolking nu verplicht aangezet om te roven. Zelfs hun eigen familie. Dankzij DDB AKA DEBIEL


  Maak melding

 6. @ Haidy weet jij .niet dat de reacties hier op dit forum alleen maar over Bouterse gaat? Het verhaal hoeft geen link te hebben met Bouterse, maar Bouterse wordt genoemd. Belachelijk, bespottelijk en respectloos, want een schoondochter vermoord haar schoonmoeder! Weet men hoe zwaar het is voor beide families? Daarover wordt niet gesproken


  Maak melding

 7. Wat heeft Bouterse met dit te maken? Sinds het begin stonk de zaak al. Wendy had blijkbaar gelijk. Zo gek is Wendy blijkbaar niet zoals velen hier beweren.


  Maak melding

 8. Ik vermoed dat er meer aan de hand is.
  Had schoondochter naast het leven met zoonlief ook nog een speciale verwen-relatie met schoonpapa? Jenever know.
  gemodereerd

 9. Die schoondochter heeft haar schoonmoeder “ettelijke keren met een hard voorwerp geslagen op haar hoofd” en ook gewurgd.

  De aanleiding kun je nu alleen gissen, maar zeker is wel dat uit pure woede is gehandeld. In iedereen kan een moordenaar schuilen.


  Maak melding

 10. Niet alleen bij de Hindoe’s is de schoondochter koopwaar/slavin van de schoonfamilie ook bij Marrokanen en Turken en veelal(meestal) mensen die het Moslim en Joodse geloof aanhangen.
  De Mokro’s sluiten hun vrouwen hier in Europa op in huis of brengen ze met vakantie naar hun thuisland en laten ze daar achter zonder papieren(bij familie) en komen terug naar Europa en strijken de financiën hier op. En ook huiselijk geweld en moorden zijn ze niet vreemd wat weer eerwraak uitlokt.
  Ik moet benadrukken dat het niet bij iedereen zo is natuurlijk want je hebt ook moderne families netals bij onze Hindoe’s die met hun tijd zijn meegegaan.
  Ik vraag mij af wat de rol van de schoonvader en echtgenoot van deze vrouw is want ze heeft zich niet van dr schoonvader ontdaan……… Het is te hopen dat er geen kinderen in dit verhaal zijn betrokken.
  Ik herinner mij ook een moord van een creoolse vrouw op haar man op ma Retraite. Gelukkig is moorden niet ras gebonden maar het moet een keer ophouden.


  Maak melding

 11. En nu word het accent verlegd typisch Surinaams daar zijn jullie kampioen in
  Van alles wordt erbij gehaald wat niet van toepassing is
  gemodereerd

 12. RobG weet er alles van, die wordt ook als slavinnetje gebruikt door zijn schoonmoeder. Hij heeft er ervaring mee.
  We tak wan lo k@ san nanga un mofo….jullie wonen zeker ook bij die mensen in.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.